Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!
ne zaman Bakkala hoşgeldin dedik ki şimdi güle güle diyoruz, nasıl gülecekki, ağlanacak halimize.geldiğinde de aynı tablo vardı şimdi de aynı tablo var takımda, peki bu süreçte Bakkal neyi değiştirdi, değişen bir şey yok ligde şansı ile kalması dışında Sivas sporun.,Sayın bakkal gururlu bir insan bence bu haftaki G.Antep maçı sonrası durum ne olursa olsun ya istifa edecek ya da istifasını cebine koyup en kısa zamanda bunu yerine getirecektir.
Bakalım o gittikten sonra ne olacak, gelen gideni aratacak mı yoksa gelen gidenden daha mı değerli olacak.dediğim gibi takım kötü, bunun gidişatında bireyleri suçlamak doğru olmaz.burada takımın form düşüşünden tutun da yenilgilere kadarki süreçte hatalar mutlaka vardır, bu hatalardan sorumlu olarak Teknik direktör ve oyuncularla birlikte yönetimde suçludur, Rıza Hocanın dediği gibi "ben mi gol atamadım, ben mi sahada görevimi yapmadım?" mesut hoca da diyecekki eldeki kumaşı ancak bu kadar değerlendirebildim, futbolcu diyecekki hoca şans vermedi ya da hocanın direktiflerine göre oynadım, yönetim de diyecekki maddi gücümüz bu kadar olduğu için transfer yapamadık.anlaşıldığı gibi savunma mekanizmalarını kullanarak her insan kendine göre bahaneler üretebilir.
Peki soruyorum bütün bunlardan sonra:
Biz taraftarlar hangi savunma mekanizmasını kullanacağız, biz ne diyeceğiz?
tabiki hiçbir şey taraftarın suçu yok ki tıbikı dizi filmdeki gibi "fatmagülün suçu ne" suçlular ortada, taraftar yine görevinin başında tribünde....