Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Teknik Direktör

Teknik Direktör Teknik Direktör hakkindaki yorumlar

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!
Alt 28.09.2010, 16:42   #131
ahmet 1967
Acemi Yiğido

ahmet 1967 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 ahmet 1967 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: GÜLE GÜLE BAKKAL !!!

arkadaşım sana aynen katılıyorum. artık taplama beleş oyuncularla hiç birşey yapılmadıgı ap açık ortada. yani artık ceyhun larla falan olacak isler degil. bu adamlar 1 maç oynar 10 maç oynamazlar.
Transferler de para harcamaya korkarlarsa anca kümede oynarlar.
Anadolu külüpleri için de en kötü yaban cılar neden bizde.....
ahmet 1967 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.09.2010, 16:49   #132
ready
Usta Yiğido

ready - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.153 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ready ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Artık türk futbolunun mesut bakkal gibi joker teknik adamlardan kurtulması ve yeni yeni teknik adamların takımlara teknik patron olma zamanı geldi de geçiyor bile adamlar bu sene burda bi dahaki sene başka takımda görev yapıyorlar yaptıkları işlere ve aldıkları başarılara bakıyoruz başarılarından çok görev yaptıkları takıma verdikleri zararlar tartışılıyor
Alt 28.09.2010, 17:14   #133
bozcelik
Acemi Yiğido

19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 bozcelik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Bülent uygun kötü, muhsin ertuğral kötü, mesut bakkal kötü, futbolcular hepten kötü, bize hep kötüler mi denk geliyor yoksa yanlışlık başka yerde mi? bence başka yerlere de bakmak lazım
bozcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda bozcelik'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.09.2010, 09:38   #134
bozcelik
Acemi Yiğido

19 Mesajına 29 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 675 bozcelik Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bence yönetim yeni bir değişiklik düşünüyor,
bozcelik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.09.2010, 10:20   #135
ayna26
Tecrübeli Yiğido

278 Mesajına 456 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 ayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISIayna26 COK SEVILEN BIR KISI

ne zaman Bakkala hoşgeldin dedik ki şimdi güle güle diyoruz, nasıl gülecekki, ağlanacak halimize.geldiğinde de aynı tablo vardı şimdi de aynı tablo var takımda, peki bu süreçte Bakkal neyi değiştirdi, değişen bir şey yok ligde şansı ile kalması dışında Sivas sporun.,Sayın bakkal gururlu bir insan bence bu haftaki G.Antep maçı sonrası durum ne olursa olsun ya istifa edecek ya da istifasını cebine koyup en kısa zamanda bunu yerine getirecektir.
Bakalım o gittikten sonra ne olacak, gelen gideni aratacak mı yoksa gelen gidenden daha mı değerli olacak.dediğim gibi takım kötü, bunun gidişatında bireyleri suçlamak doğru olmaz.burada takımın form düşüşünden tutun da yenilgilere kadarki süreçte hatalar mutlaka vardır, bu hatalardan sorumlu olarak Teknik direktör ve oyuncularla birlikte yönetimde suçludur, Rıza Hocanın dediği gibi "ben mi gol atamadım, ben mi sahada görevimi yapmadım?" mesut hoca da diyecekki eldeki kumaşı ancak bu kadar değerlendirebildim, futbolcu diyecekki hoca şans vermedi ya da hocanın direktiflerine göre oynadım, yönetim de diyecekki maddi gücümüz bu kadar olduğu için transfer yapamadık.anlaşıldığı gibi savunma mekanizmalarını kullanarak her insan kendine göre bahaneler üretebilir.
Peki soruyorum bütün bunlardan sonra:
Biz taraftarlar hangi savunma mekanizmasını kullanacağız, biz ne diyeceğiz?
tabiki hiçbir şey taraftarın suçu yok ki tıbikı dizi filmdeki gibi "fatmagülün suçu ne" suçlular ortada, taraftar yine görevinin başında tribünde....
Alt 30.09.2010, 10:37   #136
ArifŞahin
Yiğido

43 Mesajına 54 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 591 ArifŞahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
muratto_kellechi32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Kimle yönetilmek isterseniz, onlar yönetir sizleri" bu söz ışığında daha bir kaç sene öncesine kadar, Sivasspor'un tatmadığı başarıları; öyle yada böyle, ister şans deyin, ister başarı deyin ve adını her ne koyarsanız koyun Bülent Uygun dönemimde yaşadıklarımızı kimse inkar edemez..

O dönem Başkanımızda; Yönetiminde ve Teknik Direktorya da herkesce yerlere göklere sığdırılamıyordu.. "Büyük Başkan Mecnun", "Vıeri Mehmet" "Asker Bülent" lakabı bile; artık "İmparator Bülent"olmuştu.. Bir gönül birliği içinde az parayla çok işler başaran mütevazi bir kadroyu biz kendi ellerimizle ulaşılmaz kıldık, onlar bu Türkiye Liglerinin kahramanları olarak ilan ettik.. Ulusal basında yeni bir rant sahası bulmanın sevinci ile "Sivas Camiasında hapşırıp, çok yaşa deme" tarzında yüzlerce haberi tiraj yapma asına ve Sivaslıyı ve Sivasspor'u kullanmasını ve "Büyüme Ekonomisi" nden payını almasını bildi.. Bu pastadan Başkan, Yönetim Kurulu, Bülent Uygun ve teknik ekibi ile tüm futbolcular ve hatta yerel basın bile az yada çok paylarını aldılar.. Bizim yani gerçek Sivasspor'un sahibi bizlerin bu pastadan pay almak bir yana Pasta'nın Yapımı için ve ona tat veren tüm enstürmanların varolması adına hem vaktimizden ve cüzdanımızdan kendimize göre çok büyük fedakarlıklar yaptık ve pasta'nın beğenilmesi ve pastanın yok satması hasabiyle mutlu olduk sevindik.. Bize kalan nostalji yapacağımız zaman anlatacağımız renkli hikayeler..

Artık bizden nemalanacak kimseler kalmadı.. Yönetim başarısız, gelen hocalar başarısız, futbolcular başarısız ve Sivasspor'un gerçek sahipleri bizlerden başarısızız.. Suçlu aramanın alemi yok.. Başarı istikrar ile ikiz kardeştir.. Biz istikrarı yakaladığımız zannettiğimiz ve kendimizi camia olarak bir gömlek daha yukarılara atmayı düşündüğümüz zaman; "kelle isterük" mantığı ile gelen başarısız sonuçların etkisiyle Bülent Uygun'u alşağı ettik.. Bunu yapan hem yönetim ve hem taraftar ve hemde kendisi olmuştur.. Başarıyı paylaşmak kolaydır, ama gelin görünki başarısızlıkta hep bir günah keçisi aranmıştır.. En kolay olanda zaten Teknik Direktörün başını almaktır.. O da olmuştur..

Ben Bülent Uygun'u tanımam bilmem.. Selamlaşıp hal hatır sormuşluğum bile olmamıştır.. Ama kimine göre sevimsiz ve kimine göre ukala da olabilir.. Bu onun karakteri gereğidir.. Onun başarısızlığından nemalacaklarında olduğunu bilmek gerekemektedir.. Onu hedef göstereerk asıl Hedefin Sivas ve Sivasspor camiası olduğuda unutulmamalıdır. Başarılı olduğumuz dönemlerde bize dost görünüpte aslında başarımıza çekememezlikle bakıldığını unutmamakta gerekir.. Kayser'nin Trabzon'un, Bursa'nın ve hatta Gaziantep'in daha çok para harcayarak kurduğu takımların olduğunu hep beraber gördük..

Tüm bunların devamında süren gelen zaman zarfında; Yönetimin dışardan gelen "Bizans oyunlarına", "Seyirci baskısına", ve hatta "yönetiminde bazı kişilerle Bülent Uygun'un arasının son gelen başarısız sonuçlardan sonra iyice açıldığına" ve istikrar sürecinin baltalanmaya kendi içimizde başlanıldığına günler geçtikten sonra anlamamamız da güç değildir..

Bülent Uygun'u göndermek nasıl bir büyük hata ise; ikinci bir hatayı Muhsin Ertuğral'ı takımın başına getirmekle ikinci büyük hata yapılmıştır. Sonrasındaki hamle geçen sezonun kıl payı bizim dışımızda gelişen olayların lehimize cereyan etmesi ile son bulmuştur..

Mesut Bakkal'ın başarı yada başarısızlığını tartışmak şu an için abesle iştigaldir. Yönetimin transferdeki az para ile çok iş yapacak futbolcu kadrosunu kurma girişiminde bulunması tamamen geçmişte yaptıkları ve başarıyı getiren kadrolarında böyle kurulduğunu tekrar isbat etme çabasından başka bir şey değildir..

Yönetim yine bir hata daha yapmıştır. Para yokken iken yapılan güzel işler; para varken neden hep kötü olmuştur.. Çünkü o zaman hem pasta küçük hemde pastadan yiyecekler az idi.. Sonra başarıda Pasta büyüdü; ama pasta'dan yemek onun tadına bakmak isteyenler çoğaldı.. Bizim buranın deyimiye "oğlan yedi oyuna gitti; çoban yedi koyuna gitti" misali herkes cebini doldurdu.. Yönetim Teknik heyet ve Futbolcular ve bunlar pasta'dan elbetteki büyük payları alacaklardır. Ama maalesef bu durum böyle cereyen etmemiş, asıl pastayı yiyecek insanlar hep dışarda kalmıştır..

Sonuçta; paylaşılamayan başarının parçalanması; cüzzamlı duran başarısızlığa ise kimselerin sahip çıkmamasıdır.. Bugün Mesut gider, Bahtiyar gelir, Ahmet gelir Mehmet gider.. Yalnız taraftar şunu unutmamalı.. Gerçek başarıyı bize yaşatan insanların kimler olduğunu iyi analiz etmeleridir.. Pastanın kreması ile başarının kremasını aynı kişiler mi paylaştı ona bakmalıdır..
sivas halkıda o pastadan aldı,herkes nemalandı inkara gerek yok heleki o bülentki futbolcu müsveddesi geldiği yerden ; tanınmış tekniktrektör olarak gemiyi ilk terkedenlerdendir,ve gittiği halde muhsin ertuğralın başarısız olması için elinden geleni fazlasıyla yapmıştır .Ama SİVASSPORA MESUT Hocadan sonra etki etmeyi başaramamıştır. ama şimdilik çay söhbetleriyle? uğraşıyor ve de bazılarıda bilo'nun değirmenine kuyruk acısından su taşımaktalar..! ? herşeyi görüyor ve bekliyoruz...........
ArifŞahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda ArifŞahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 30.09.2010, 11:17   #137
yunus10
Yeni Yiğido

1 Mesajına 1 kez Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 yunus10 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

arkadaslas beceriksizligin sorumlusu bu zurna yönetimde,
iyi oyunculari sattilar paralari aralarinda bölüstülür takim batti .
zurna nin son deligi olan yönetimi istifaya davet ediyorum
yunus10 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 30.09.2010, 15:51   #138
effenberg
Tecrübeli Yiğido

effenberg - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

167 Mesajına 208 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 effenberg FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
bozcelik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent uygun kötü, muhsin ertuğral kötü, mesut bakkal kötü, futbolcular hepten kötü, bize hep kötüler mi denk geliyor yoksa yanlışlık başka yerde mi? bence başka yerlere de bakmak lazım
Ne yazikki Türkiye de ceza önce TDlere sonra bazi futbolculara kesiliyor ama yönetenler hep kaliyor cünkü suc oranlar % 0 sanirsam.......

(Not. Benim yorum sadece Sivasspor icin degil genel..)
effenberg isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
BAKKAL ISTIFA ET
Alt 03.10.2010, 16:24   #139
halilim5858
Yiğido

halilim5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

119 Mesajına 285 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 halilim5858 FAZLA SÖZE GEREK YOKhalilim5858 FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart BAKKAL ISTIFA ET

kendi sahamizda antepi yenemiyorsak nerdeyse antebin galip bile gelecegi macta hic birsey yapamiyorsan birazda onurun varsa adam gibi nasil geldiysen adam gibide git biz düsünce sen gider baska takimda calistirirsin ama sivas düstügü zaman bir daha gelemez o yüzden
BAKKAL ADAM GIBI ISTIFA ET
halilim5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı halilim5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 03.10.2010, 16:28   #140
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 966 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

.............................. ...........

Etiketler
acaba, ali, bakkal, erdal, gitmedimi, güle, hala, hoca, istifa, keser, mesut, suçlu, tek

Seçenekler Arama
Stil