Süper ligi Hocasıyla Taraftar guruplarıyla SEYİRCİSİYLE hak etmiyoruz ve Yönetim uyuma SİVASSPORUN geleceği pek parlak gözükmüyor
Yönetim hocaya çözüm bulabilirde. Maça gelmeyen taraftara ne yapacak. Adamlar başkanımıza küfür ediyor biletleri nerdeyse bedavaya verecek Aras bomboş. Futbolcu tribünlere oynar. Tribün varda futbolcumu oynuyor. Takımı oynatan taraftardır. Taraftar stadda olsa rıza çalımbay bu takımı böyle çıkarmaz çıkarsa bile kendine takım aramaya başlamıştı.
Bu Konuda fatihcan58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
2 yüzlü ertuğrul bile istifa etti, şenol güneş denen doğrucu davut bile istifa etti
çalımbay ise hiçbirşey olmamış gibi aynı hikayeleri anlatmaya devam ediyor
__________________ ...YALNIZLIK,SİGARA KÜLÜ KADAR YALNIZLIK...
başkan istifa etti diyelim doğu bey sen mi geçecen başa yada rıza çalımbay yerine ?
sen okuma ya da görme özürlüsün ya da anlama! başkan istifa etsin mi diyorum ben? şu takımda tek gitmeyecek adam mecnun başkandır..siz körü körüne çalımbayı sırf sivaslı diye savunmaya devam edin, yarın görürsünüz anyayı konyayı..haaa şunu da söyleyeyim ben bu takımın 3.lig batağında pzarlarla termelerle süründüğü günleri de gördüm ama hiçbir zaman taraftara işine baksın deme cüretini gösteren bir hoca da görmedim!!!
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...
sen okuma ya da görme özürlüsün ya da anlama! başkan istifa etsin mi diyorum ben? şu takımda tek gitmeyecek adam mecnun başkandır..siz körü körüne çalımbayı sırf sivaslı diye savunmaya devam edin, yarın görürsünüz anyayı konyayı..haaa şunu da söyleyeyim ben bu takımın 3.lig batağında pzarlarla termelerle süründüğü günleri de gördüm ama hiçbir zaman taraftara işine baksın deme cüretini gösteren bir hoca da görmedim!!!
Ağzına sağlık Başkan...
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Serdar63972'a Teşekkür Ediyor...
sen laf at oraya buraya verdigin haberlerin yarısı yalan dolan senin söyledğin laflara mı inanıcaz biz işin yok ona buna laf atıyorsun rıza hoca haklı işine bakacaksın çünkü kimliginde bir rıza çalımbay yazmıyosa adama doğru düzgün eleştiri yapacaksın. kaç kere takım yönettinde bu yorumları yapıyorsun senin işin ne kimsin ki sen rıza çalımbayı eleştiriyorsun ?
sen laf at oraya buraya verdigin haberlerin yarısı yalan dolan senin söyledğin laflara mı inanıcaz biz işin yok ona buna laf atıyorsun rıza hoca haklı işine bakacaksın çünkü kimliginde bir rıza çalımbay yazmıyosa adama doğru düzgün eleştiri yapacaksın. kaç kere takım yönettinde bu yorumları yapıyorsun senin işin ne kimsin ki sen rıza çalımbayı eleştiriyorsun ?
eleştirirken senden mi izin alacağız? asıl sen kimsin? çalımbayın oğlu musun? yoksa şakşakçısı mı? sen çalımbay2ı seiyorsun diye kimse sevmek zorunda değil! sitenin kurulduğu günden beri buraya üyeyim ben..beni bilen bilir, bilmeyen de öğrenir ve susmasını bilir! işine gelmeyince lafı da kıvırma mert mert ol..sen de .... gibi biliyorsun bu hocadan bi b..kk olmayacağını ama işine gelmiyor!
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DOGU_BEY'a Teşekkür Ediyor...