Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Transfer

Transfer Transfer Listesi / Yeni transferler / Giden futbolcular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Transfer-2013
Alt 18.07.2013, 23:32   #1
SivasliMuhammed
Yiğido

SivasliMuhammed - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

127 Mesajına 177 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 506 SivasliMuhammed FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Transfer-2013

Alıntı:
DOGU_BEY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaşlar DEL PİERO ile görüştüğümüz haberi doğru..sağlam kaynaklardan az önce öğrendim...teklif yapılmış..
Del Piero en son Sdney kulubündeymiş 1 yıl daha anlaşma varmış ama opsiyonu Del Pieroya bağlıymış yani isterse kalırmış..Carlos devreye girmiş zaten...hafta sonuna netleşecekmiş...Yani her an her şey olabilir...
o brezilyali genc oyuncuyla bilgin varmi???
SivasliMuhammed isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 18.07.2013, 23:46   #2
58 SiVaSıM 58
YASAKLI ÜYE

58 SiVaSıM 58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

484 Mesajına 780 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick58 SiVaSıM 58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
arkadaşlar DEL PİERO ile görüştüğümüz haberi doğru..sağlam kaynaklardan az önce öğrendim...teklif yapılmış..
Del Piero en son Sdney kulubündeymiş 1 yıl daha anlaşma varmış ama opsiyonu Del Pieroya bağlıymış yani isterse kalırmış..Carlos devreye girmiş zaten...hafta sonuna netleşecekmiş...Yani her an her şey olabilir...
eğer carlos devreye girdiyse zaten 38 yasında olsan DEL PİERO SİVASSPORA GELECEKTİR süper olacak süperrr !
58 SiVaSıM 58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 20.07.2013, 14:42   #3
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Bugün cumartesi ve hafta sonunun bitmesine daha çok var doğu bey tekrar siteye girersin umarız
Alt 24.07.2013, 22:37   #4
ozledımeskıyı
Usta Yiğido

ozledımeskıyı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

615 Mesajına 937 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 739 ozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblickozledımeskıyı ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
Umarım u hafta sonu gerçekleşir bazı transferler bir de del piero nun yerine ibricic tercihimdir.
Alt 19.07.2013, 00:35   #5
Sivasli010
Usta Yiğido

454 Mesajına 808 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 565 Sivasli010 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Del pieronun formasini hemen alirim ben Turkiye geldigmde
Sivasli010 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 19.07.2013, 00:41   #6
Sivasli010
Usta Yiğido

17.07.2005, 01:36 #131
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

375 Mesajına 960 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 378 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=6] FLAŞ FLAŞ FLAŞ[/size]
[size=6]Uzun Uğraşlar sonucunda Sivasspor en büyük transfer bombasını patlattı. Alessandro Del Piero SİVASSPORDA. İşte Bu büyük transferin Öyküsü:
Del Piero Tatile geldiği KKTC'de sivasspor.com un KKTC'deki tek tük üyelerinden Burak İNAN ile görüştü. Ve bütün gerçekleri anlattı.
İşte röpotajın bir bölümü:
Burak İNAN: Sayın Del Piero! Neden Sivasspor? :lol:
Del Piero: Çünkü daha önce İtalya'dan gelen Ventola, Thuram ve Totti Sivas'ı çok sevdiklerini inanılmaz bir Taraftarı olduğunu söylediler bundan dolayı burayı tercih ettim.
Bİ: Sivasa Gitme zamanınız oldumu
Del Piero: Evet! İmzadan sonra beni MİS'te döner yemeye götürdüler. Hayatımda böyle güzel döner yemedim. Çünkü önceden hiç döner yemedim :lol:
Bİ: Peki sayın Del Piero burda ne işiniz var? (Akşam takımın maçı var sen gel Kıbrıslarda sürt Allah'ın manyaa)
Del Piero: Pardon
Bİ: Diyomkiii Almanya'ya yolculuk nezaman bak bütün arkadaşların orda Gökhan bile yeni baba oldu ama gitti adam
Del Piero: Ha Almanya bana vize vermiyo.
Bİ: Peki Sivasspor taraftarlarına ne diyeceksin sitemiz aracılığı ile?
Del Piero: Forza Sivasspor Forza Yiğidolar. Merhaba Televole. Pardon yanlış oldu. Merhaba Gardaşlar Nidiyonuz ç.k.nü yediklerim.

VEEE Del Piero'nun Sivasspor Forması ile çekilen resmini ilkkez buradan yani sivasspor.comdan biz yayınlayacağız. Azsonra...[/size]

(Arkadaşlar resim bitmek üzere ama harika olacak Del piero bile ben nezman çektirdim bu fotoğrafı diyecek) Sabaha karşı biter yollarım)

Bu uye 8 sene unceki yorumu Simdi olsaydi nedirdi acaba
Bu Konuda Sivasli010'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.07.2013, 00:41   #7
Sivasli010
Usta Yiğido

17.07.2005, 01:36 #131
Kibrisli
Tecrübeli Yiğido

Kibrisli - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

375 Mesajına 960 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 378 Kibrisli isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

[size=6] FLAŞ FLAŞ FLAŞ[/size]
[size=6]Uzun Uğraşlar sonucunda Sivasspor en büyük transfer bombasını patlattı. Alessandro Del Piero SİVASSPORDA. İşte Bu büyük transferin Öyküsü:
Del Piero Tatile geldiği KKTC'de sivasspor.com un KKTC'deki tek tük üyelerinden Burak İNAN ile görüştü. Ve bütün gerçekleri anlattı.
İşte röpotajın bir bölümü:
Burak İNAN: Sayın Del Piero! Neden Sivasspor? :lol:
Del Piero: Çünkü daha önce İtalya'dan gelen Ventola, Thuram ve Totti Sivas'ı çok sevdiklerini inanılmaz bir Taraftarı olduğunu söylediler bundan dolayı burayı tercih ettim.
Bİ: Sivasa Gitme zamanınız oldumu
Del Piero: Evet! İmzadan sonra beni MİS'te döner yemeye götürdüler. Hayatımda böyle güzel döner yemedim. Çünkü önceden hiç döner yemedim :lol:
Bİ: Peki sayın Del Piero burda ne işiniz var? (Akşam takımın maçı var sen gel Kıbrıslarda sürt Allah'ın manyaa)
Del Piero: Pardon
Bİ: Diyomkiii Almanya'ya yolculuk nezaman bak bütün arkadaşların orda Gökhan bile yeni baba oldu ama gitti adam
Del Piero: Ha Almanya bana vize vermiyo.
Bİ: Peki Sivasspor taraftarlarına ne diyeceksin sitemiz aracılığı ile?
Del Piero: Forza Sivasspor Forza Yiğidolar. Merhaba Televole. Pardon yanlış oldu. Merhaba Gardaşlar Nidiyonuz ç.k.nü yediklerim.

VEEE Del Piero'nun Sivasspor Forması ile çekilen resmini ilkkez buradan yani sivasspor.comdan biz yayınlayacağız. Azsonra...[/size]

(Arkadaşlar resim bitmek üzere ama harika olacak Del piero bile ben nezman çektirdim bu fotoğrafı diyecek) Sabaha karşı biter yollarım)

Bu uye 8 sene unceki yorumu Simdi olsaydi nedirdi acaba
Alt 19.07.2013, 11:56   #8
Del Piero
Usta Yiğido

Del Piero - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

545 Mesajına 955 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 982 Del Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz seinDel Piero kann auf vieles stolz sein

del piero mu )) aman allahım yaa inanamıyorum yemin ederim bana göre dünyanın gelmiş geçmiş en buyuk futbolcusu ve en buyuk hayranı benim yaaa
Alt 19.07.2013, 00:46   #9
emrecan17
Acemi Yiğido

35 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 466 emrecan17 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

arkadaş ; adam 40 yasında gelsın dıye havalara ucuyorsunuz,sahada onun bastonunu tasımaya ne kadar cok meraklı taraftarımız varmıs..Hedefler tek senelık degıl ılelebet olmalı bu sene katkı saglayan adam sonrakı sene olmadıktan sonra ne farkeder ? isme göre değil mantıga göre hareket edin ..
emrecan17 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda emrecan17'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 19.07.2013, 00:54   #10
Morten58
Usta Yiğido

Morten58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.176 Mesajına 2.680 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 767 Morten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz seinMorten58 kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
emrecan17 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaş ; adam 40 yasında gelsın dıye havalara ucuyorsunuz,sahada onun bastonunu tasımaya ne kadar cok meraklı taraftarımız varmıs..Hedefler tek senelık degıl ılelebet olmalı bu sene katkı saglayan adam sonrakı sene olmadıktan sonra ne farkeder ? isme göre değil mantıga göre hareket edin ..
Birkere böyle oyunculari Anadolu külüplerine kazanidirmak cok büyük bir basaridir , ayrica Drogba'dan 3 yas yasli Malouda'dan 5 yas yasli , ne var.

Adam süper goller attmis kariyerinde ve halen atmaya devam ediyor , böyle bir isim gelsin eminim sadece Del Piero yu transfer etmemiz oluruz, böylece Abdulkadir Özgen , Cihan Özkara , Ahmet Aras gibi hatta Arkadiusz Piech bile DEL PIERO dan birseyler ögrenecektir.

Süper transfer olur.
Morten58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
alex, baros, barosa, brezilyalı, carlos, carlosun, cedric, cicinho, cicinho’yu, gelebilir, geliyor, getiriyor, gündemde, gözdesi, istanbula, istiyor, mongongu, rengifo, rota, sivasspora, talip, transfer2013, türkiyeden, var, wasilewski, yarin, yiğidoda

Seçenekler Arama
Stil