Bunlar akıllarınca forumlarında makara yapıyorlar.Oysaki YENİÇERİ istediği yere istediği şekilde girer çıkar.Birileri demişki bizimkiler bunlardan dayak mı yedi.bunlar kanal d haberi de mi izlememiş o gün.İsteyenler için link paylaşabilirim.Maç günü korkularından belediyenin kermes çadırına sığınmışlardı ts liler.
Ama helal olsun bayan taraftarları şapkalarını takmış gezdiler erkeklerinde o kadar yürek yoktu
Sabahın köründe bir tane SİVAS lının olmadığı anda erkeklik yaptıklarını sanıp tabelada fotoğraf çektirmişler. Yani devlet malı olmasa ben onlara yapacağımı bilirimde devletimizin malı dokunamıyoruz.Yoksa hatıra diye ben o tabelayı sivasa getirir gereken trabzonlulara hediye ederdim...madem o kadar erkektiniz de neden meydan da bunu yapamadınız.
Adamlar korkularından tabela önünde yatacaklarmış.Yazık yazık bizi 30 40 kişiyle mi durduracaklar acaba.
Bir geldiler umutun kulakları düşecekti,bir geldiler sopa yediler hala inkar ediyorlar sanki video kayıtları yok gibi.Haa birinden kanlı bir trabzon atkısı almıştık.Tribünden onu salladığımda baksınlar anlarlar Yeniçeri nasıl geliyoooor nasıl gidiyor.fb yüzlerce kişi geldi biz mi gelemeyecez.Bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum...