arkadaşlar gerçekten ayıp ediyorsunuz bu sezon en fazla haksızlığa uğramış takımı taa sene başında belirlenmiş bi kural uygulandı diye şikeci yaptınız iki dakkada. şimdi fenerden siz değilde biz yemiş olsaydık 4 golü yine biz mi gidecektik uefaya ya bırakın allah aşkına kural kuraldır. eğer siz önde olsaydınız siz giderdiniz. ayıptır.
arkadaşlar gerçekten ayıp ediyorsunuz bu sezon en fazla haksızlığa uğramış takımı taa sene başında belirlenmiş bi kural uygulandı diye şikeci yaptınız iki dakkada. şimdi fenerden siz değilde biz yemiş olsaydık 4 golü yine biz mi gidecektik uefaya ya bırakın allah aşkına kural kuraldır. eğer siz önde olsaydınız siz giderdiniz. ayıptır.
SEN Harbiden doğru söyle şimdi sene başındak haKem hataları çok oldu kabul peki sizin mansa maçında 10 dakkada 4 gol atmanız tüm haklı olduğunuz noktaları sıfırladı unutma güneş balçıkla sıvanmaz
Birde hak aramaya çıkarken yanınıza hırsız almayın demirören = polat
BURSA ÇOK HAKLIYIMIŞ BÖYLE DEVAM EDERSENİZ ANADOLUDA DEPLASMANLARIN HİÇBİRİNE GİDEMESSİNİZ
he yaa sokakta bağıra bağıra ewe qittim UEFA'dayız diye hevesimi alamadım sonuçlara baktım ßide ne göreyim SİVASSPOR'umuz 4. sırada :@ Lanet oLsun ßöyLe düzene:@
ya arkadaşlar eger fb ts macı ilk yarısı 2.0 bıtmese bjk gol avarajıylada bizi gecerdi 5.1 le bırakmazlardı baktılar ts.fb yi yeniyor firene bastılar ilk 10 dk 4 gol atan takım ikinci 45 de 5 tane daha atardı bu durumu bildikleri icin zorlamadılar daha fazla atsalar bu sefer şike yaptı dediler biz ne bilelim yavşak fenevbahcenin busene gelenden gidenden gol yiyen hamsibeyinlilere yenileceklerini bence bu durumda kızılacak bi takım varsa oda yavşak fb dir
bencede ücüncü biz olm,amiz gereki8r iki takimda fenere karsi iki macinida kaybetti aralarindaki maclarda ise esitlik var ve bizim gol avarajimiz daha iyi
Buraya gelipte terbiyesizlik yapma,sen sırf febe hamsileri yendi diye uefaya giden takımına sevin,sivasın ikili averajda altında olmasına rağmen uefaya giden takımınla övün,10 dk 4 gol atan ve şikeyi bu kadar belli eden takımın uefada diye kalk tepin..yazıklar olsunki takımının bu şekilde son anda uefaya gitmesine sevinenler var..
ßu Sezon LiverpooLdan tane yediniz artık karsınıza Levski Sofya çıkar ondanda ßi 10 tane yersiniz seriyi tamamLarsınız Eziktaşlılar noLcak