Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Gençlerbirliği 2- Sivasspor 0
Alt 18.10.2009, 21:41   #161
ahbey
Yiğido

87 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ahbey ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Gençlerbirliği 2- Sivasspor 0

Bizim en büyük eksiğimiz taraftarımız... Kendi stadadımızda Bursaspor, Diyarbakır ve Trabzon maçlarına gittim... Bir avuç konuk takım taraftarı bizim stadı slogana ve tezarühatara boğuyor..
Bugün "hiç taraftarı yok!" denilen Gençlerbirliği maçında gördüm ki, gerçekten bizim Yiğidogençliğin en az 4-5 misli kalabalık bir maraton ve en az 2-3 katı kadar da kalabalık kale arkası grubu var.. Diğer taraftarlarını söylemeye gerek bile yok..

Bizim takım üzerinde en çok taraftar baskısı ve sevgisi eksik.. Sivas yenilebilir, 2.lige de düşebilir... Ama bu bizim Sivaslı olduğumuzu hiç bir zaman değiştirmeyecek ..

Şu aşamada Muhsin Hocaya bence hiç kimse bir şey dememeli.. Bir kaç maç daha izleyelim, hatta ilk yarıya kadar izleyelim. Çünkü takımı Muhsin Hoca kurgulamadı.. Hep dediğimiz gibi eğer bu futbolcularla bir şeyler yapılabilecek olsaydı Bülent Hoca yapardı.
Alt 18.10.2009, 22:11   #162
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 799 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Bülent Uygun devre arasına kadar devam etmeliydi başından beri diyorum isterse capelloyu mourinhoyu getir ersenden toni yasinden lucio mu yapacaklar sistemleri oyuncularına kabul ettirmeleri bile 4-5 ay sürer bence en mantıklısı yardımcı hocalarla devam etmekti Muhsin hoca tercihi kötü demiyorum ama bu yenilgiler hocayı yıpratacak bazıları istifasını isteyecek
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 22:22   #163
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
noname87 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent Uygun devre arasına kadar devam etmeliydi.
Bülent Uygun kendini kurtarmaya çalışmasa ve yaptığı işe biraz saygısı olsa ne olursa olsun takımı yarı yolda bırakıp kaçmazdı.
Bu kadro benim eserim, başarısıda, başarısızlığıda bana ait deyip kovuluncaya kadar burda kalmalıydı.

Onlar beni kovmadan ben ayrılıyım düşüncesinde yarı yolsa bırakarak kaçmıştır.
Cesur ve yaptığı şeylere inanan insanlar, kovulmayı düşünmeden yaptıklarının sonuna kadar arkasında durur.
Kendilerini düşünmeden doğru olanın arkasında olur.
Ama bülent Uygun korkak ve bencilce davranarak kendini kurtarma yolunu seçmiştir.

Bazı arkadaşlar diyorki yönetim niye istifasını kabul etti.
Kendini kurtarmak için takımını zor günde yüzüstü bırakıp kaçan birisinin arkasında durmamakla yönetim doğru olanı yaptı.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 22:23   #164
Turan 59
Usta Yiğido

Turan 59 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 860 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 806 Turan 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISITuran 59 COK SEVILEN BIR KISI

Karahisarlı arkadaş ya ben kendimi ifade edemiyorum,ya da siz anlamak istemiyorsunuz.Şunu da bilmeni isterim benim Bülent uygun 'la şahsi bir sorunum yok ayrıca kendisini de tanımam.Ama nerede olursa olsun,yanlışlarıda söylerim.Tıpkı Bülent UYGUN'un yaptığı yanlışları söylediğim gibi.Hoşça kal.
Turan 59 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 22:29   #165
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1039 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
kiNgSiZe58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Trabzonlusun ama Trabzonsporlu degilsin? buna inanmak güc dogrusu
arkadaslar gereksız yuklenmeyın kızcagıza.her trabzonlu trabzonsporludur olayı yalan.ıkı gun arayla basımdan gecen ıkı trabzon vakasını paylasıyorum.bır meslektaş arkadaşım beni arabasıyla eve bırakırken
arka camda trabzon flaması ön camdada fenerbahce flaması vardıdedım abı söverler adama bu ne celıskı,hangısı oncelıgın dedıgımde once fener dedı..
bugun arkadasımın ısrarıyla gs-ts macını ızlemeye cafeye gıttık..bır ts lı ustunde trabzon formasıyla gelmıs formanın ustundede besıktas rozetı vardı ıkı tane,dayanamadım bu ne kardesım dedım adam abı goruyosunkı rozet tam kalbımın ustunde dedıo yuzden genellemeyelım her trabzonlu ılla trabzonsporludur dıye bıse yok..tabı bu saydıklarım hepsı ıkı kımlıklı gıbı anlasılmasın bunlar basıt ornekler o yuzden arkadası bosuna yargılamayın..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 18.10.2009, 22:31   #166
GuVeN
Usta Yiğido

maçla ılgılı yorum yapamıyorum,zaten kımsede net bı yorum yazmamıs,ozetlere bı bakalım neler olmus neler bıtmıs..radyo olayıda hepten yalan yazıklar olsun onların verdıklerı yayına..
Alt 18.10.2009, 22:50   #167
samsa58
Yiğido

samsa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 745 samsa58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

ne bu be sivas bank asyaya lafları zaten sivasspor bankasya ya duserse sızde sıvassporlu olmayı bırakrsınız en ıyısımı bıze ıyılık yapın sımdıden sıvasspor lu olmayı bırakıp tekrar ıstanbul takımlarını alkıslamaya devam edın faydanızdan cok zararınız var bu takıma.
Alt 18.10.2009, 22:56   #168
karahisarli
Tecrübeli Yiğido

191 Mesajına 286 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 karahisarli BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
Turan 59 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Karahisarlı arkadaş ya ben kendimi ifade edemiyorum,ya da siz anlamak istemiyorsunuz.Şunu da bilmeni isterim benim Bülent uygun 'la şahsi bir sorunum yok ayrıca kendisini de tanımam.Ama nerede olursa olsun,yanlışlarıda söylerim.Tıpkı Bülent UYGUN'un yaptığı yanlışları söylediğim gibi.Hoşça kal.
benim anlamadigimda basarili olmus ve kendini ispat etmis birisi neden gitmeliydi herkes basarisizliklar yasayabilir bu bizim icin geciciydi neden eski basarilari görmüyorsunuz daha nasil ispat etmeli kendisini giden oyunculari yönetimle beraber ortak liste cikrarip gönderdiler bu yeger sucsa yönetimde suclu gidenlerin hicbirine acimiyorum yönetimin hatasi yerine gelen oyuncular ancak ondada sanssizlik yasandi edilecek transferler sondakikaya kadar evet deyip zamanimizi calip sonra hayir dediler yeri geldi on eksikle oynadik ve hala eksiklerle oynuyoruz neden bunlari görmüyor ve yazmiyorsunuz bize lazim olan istikrar ve sabirdi edemediniz simdide lazim yeni hocaya sizin yapmadiginizoi yani sahip cikmamiz lazim benim korkum sizingibiler yüzünden sürekli hoca degistirmek
karahisarli isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 18.10.2009, 23:16   #169
GuVeN
Usta Yiğido

korktugum basıma geldı hurşitle-kahe ıkılısı macı belırleyecektır dedım.uzulerek gordumkı aynen dedıgım gıbı olmus. bızım defans offf kııı ne offffff...
Alt 18.10.2009, 23:27   #170
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
karahisarli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
benim anlamadigimda basarili olmus ve kendini ispat etmis birisi neden gitmeliydi.
Bülent Uygun gitmedi, kendisini kurtarmak için kaçmıştır.
Mesleğine saygı duyan, ne yaptığını bilen ve kadrosuna güvenen bir TD taraftar istifa istedi diye gitmez.

Taraftarı suçlamak be sene moda oldu. gelen vuruyor giden vuruyor.
Ne yapacak taraftar Bülent Uygun'un ayaklarınamı kapanacaktı.

Adam kurduğu kadroya güvense kalırdı ama işin yürümeyeceğini gördü ve kendini kurtarmak uğruna bıraktı ve kaçtı.
Takımı dağıtıp bu günlere getiren ve zor gündede sırf kendini kurtarmak uğruna seni yüz üstü bırakarak kaçan birisini takımına her zaman destek olan ve zor günde yanında olan taraftara tercih ediyorsun.
Nasıl bi mantık, nasıl bu anlayış ben anlayamıyorum.

Bülent uygun kendini kurtarmak için kaçar ama bu taraftar ne olursa olsun takımını bırakıp kaçmaz.

Lütfen taraftarı suçlamayı bırakın artık.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
cihan, gençlerbirliği, sivasspor, yasin

Seçenekler Arama
Stil