Arkadaşlar bir kaç gündür Sivassporumuzun başarısının diğer takımlar ve taraftarlar nezdindeki yankılarını görmek için site site dolaşıyorum.Hemen hemen bütün takımların sitelerini gezdim,dahası bir çoğuna üye bile oldum.
Tüm bu sitelerde gördüm ki yiğide hakkını teslim eden de var,abuk subuk yorumlarla başarımızı gölgelemeye çalışanlar da var.En çok moralimi bozan da Sivassporun mafya+devlet destekli bir takım olduğu yolundaki beyanatlarla,11 yıl önce olmuş unutmaya,unutturmaya çalıştığımız olayın gündeme taşınması.Fakat yapılan yorumlar içerisinde bir tanesi var ki doğrusu buna ben bile hak veriyorum.Yenilen takım teknik direktörleri hep bizim taraftarımızın çokluğundan,fanatikliğinden bahsedip,yenilgilerine bahane hazırlıyorlarmış.Oysa bu haftaki Bursa maçını seyreden çoğu takım taraftarının ortak görüşü bizim seyircimizin vefasız ve aynı zamanda pasif olduğu.Gerçekten de Sivassporumuzun birçok maçına gitmiş bir gerçek taraftar olarak 10-15 kişinin arasına girip bir yerlerim yırtılana kadar bağırdım,ama çevreme baktığımda hak getire.Çekirdek çıtlatan mı ararsınız,güneşlenen mi,abuk subuk küfür eden mi...Halbuki özellikle süper ligde oynamış takımların taraftarlarına bakıyorsunuz,takımlarını galibiyete taşımak için ellerinden geleni yapıyorlar.Lütfen artık biz de takımın galip gelebilmesi için seyircinin ne kadar büyük bir itici güç olduğunu algılayalım ve takımımıza sahip çıkalım.Sadece maça gitmekle olmaz,aşıklar diyarı memleketimizde en güzel türküler,marşlar bizim takımımız için söylenmeli.
HAKSIZ MIYIM?
|