Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: DESTEĞE HAZIRIM
Alt 25.07.2007, 00:01   #11
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1182 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI
Standart -->: DESTEĞE HAZIRIM

vekillerin hepsi seçim kampanyalarında amaçlarının vekillikten gelen avantajlar(maaş,dokunulmazlık vb..) olmadığını sivasa hizmet etmek için meclise gideceklerini söylüyorlardı..hadi bakalım tutun sözlerininzi de 1 değil 10 maaşınızı verin de görelim..sivaslılığınızı
Alt 25.07.2007, 00:29   #12
emir1908
Acemi Yiğido

emir1908 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 19 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 emir1908 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bir söz söylemiş maaş vermek deil kasımpaşa gibi otoparklar gibi şeyler bence bu çok doğrı hep sivasın elinde kalıp gelir getiricek yerler olmalı
emir1908 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: DESTEĞE HAZIRIM
Alt 25.07.2007, 07:30   #13
hacialicelik58
Acemi Yiğido

hacialicelik58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

22 Mesajına 33 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 681 hacialicelik58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: DESTEĞE HAZIRIM

sanada bu yakisir yerlikaya sen herzaman sivaslilarin ve sivssporun yanindasin ve yanindada olmaya devam edecegini biliyorum.huhsin baskandanda yardim bekliyoruz sivassporumuza
hacialicelik58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2007, 08:14   #14
58ikose58
Acemi Yiğido

58ikose58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 24 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 58ikose58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

helal olsun sana verilen bütün oylar
58ikose58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2007, 08:51   #15
Divriği58-
Usta Yiğido

Divriği58- - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

256 Mesajına 464 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 812 Divriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekanntDivriği58- ist jedem bekannt

Alıntı:
58ikose58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
helal olsun sana verilen bütün oylar

ben ce önce desteği görmek isterim laf çok duyduk Sivaslıların en büyük özelliğidir Büyük vaatler vermek ama sözüne sadık kalan çok az gördük bakalım sözünde durucakmı HAMZA abımız
Divriği58- isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2007, 09:47   #16
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 993 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Geçen beş yılda Sivasımızın ve Sivassporumuzun en büyük destekçisi ve hamisi olan sevgili Abdüllatif Şener'i maalesef kaybettik. Bu yüzden, Sivas'tan altı milletvekilimizin ve İstanbul'dan Edibe Sözen, İlhan Kesici ve Ufuk Uras'ın Sivassporumuza desteklerini bekliyoruz...

Sevgili Hamza Yerlikaya'ya da teşekkür ediyorum. Tayyip Erdoğan nezdindeki itibarını Sivasımıza yeni bir stad yapılması için kullanırsa kendisine müteşekkir oluruz!
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2007, 10:39   #17
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1046 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick

Destek olmak zaten görevleri bunu çıkıp orada söylememeliler görevlerini yapsınlar... Sivasspor'da, Sivas'ın olduğuna göre desteğe mecburlar...
Alt 25.07.2007, 11:35   #18
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1529 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Yeniülke Gazetesinin Sivasspor’a destek amacıyla milletvekili adaylarına yönelik başlattığı 1 maaş veya 50 kombine teklifine ilk olumlu yanıt AK Parti 23. dönem milletvekili Hamza Yerlikaya’dan geldi.

Asrın güreşçisi olarak tanınan ve bugüne kadar kazandığı şampiyonluklarla dünyaya ismini duyuran milli güreşçi milletvekili Hamza Yerlikaya spora her alanda destek verilmesi gerektiğini söyleyerek, Yeniülke Gazetesinin yaptığı teklife karşılık, “50 kombine veya bir maaşla Sivasspor ayakta duracaksa ben bütün kombineleri alayım, bütün maaşımı vereyim. Ama köklü çözüm şart. Sivasspor’a gelir getirebilecek imkanların seferber edilmesi lazım” dedi.
Sporun bir ili ve ülkeyi en ucuz şekilde dünyaya tanıtma şekli olduğunu söyleyen Yerlikaya, “Sivasspor benim bir maaşımla ayakta duracaksa ben bütün maaşımı vereyim. 50 kombine veya bir maaşla Sivasspor ayakta duracaksa ben bütün kombineleri alayım, bütün maaşımı vereyim. Ama köklü çözüm şart. Sivasspor’a gelir getirebilecek imkanların seferber edilmesi lazım. Bunu nasıl yaparız? Bugün Kasımpaşaspor’un Taksim’de nasıl bir otopark zinciri varsa bu şekilde bir gelişim, yani buradaki bazı kaynakların Sivasspor’a aktarılması için girişimler yapılabilir. Bu tarz şeyler Türkiye’de oluyor. Spora ve sporcuya destek amaçlı. Ama ben şunu söylüyorum. Spor bizim ülkede olmazsa olmazımız. Dünya misyonunu gösteren, dünya misyonunu, Türkiye’yi, en ucuz fiyata ülkeyi bütün dünyaya tanıtma aracıdır. Onun için Sivas’ımızı tanıtma araçlarımızdan bir tanesi spor olacak” dedi.

SADECE FUTBOLU DÜŞÜNMEYELİM
Sporun top yekün ele alınması gerektiğini söyleyen Yerlikaya, ilin tanıtımı konusunda sadece futbolun değil, bütün spor branşlarının ele alınması ve o şekilde çalışılması gerektiğini söyledi.
Yerlikaya şöyle devam etti: “Bugün Hamza Yerlikaya yurtdışına çıktığı zaman şampiyon olduysa sadece Türk demiyorlar, Sivas’tan çıkmış bir Türk diyorlar. Onun için nice Hamza’lar, nice sporcular Sivas’tan çıkarmamız lazım. Onun için kaynakları iyi değerlendirmek lazım. Burada yapılması gereken bazı hususlar var. Zaten gerekli mercilerle bunları oturup konuşacağız, tartışacağız. Kasımpaşa örneğiyle bir ipucu verdim. Bu tarz yerlerimizde olabilir. 5 maaşla olacaksa ben 5 maaşımı vereyim. Sivas bizim her şeyimiz. Sivas’ta yapılacak her hangi bir organizasyon bizim için onur vericidir, bunun içinde bulunmakta bize onur ve gurur verir. Onun için komple bir şey düşünmek lazım, bir günlük çözümlerle bir yere varamayız. Desteğimiz her zaman sonuna kadar tamdır ve devam edecektir” dedi.

TEBRİKLER ASRIN SPORCUSU

HERZAMAN

HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2007, 11:43   #19
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1081 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Pfeil -->: DESTEĞE HAZIRIM

Bize laf değil icraat lazım bizim
oylarımızla meclise gidenler vedikleri
sözleri yerine getirmeliler şimdi hizmet
zamanı boşa gececek zamanımız yoktur bizler
istanbulda yine hemşerilerimizi ön plana
cıkardık maksat sivasımıza faydaları
dokunsun diye onlara oylarımızı verdik
sivaslıyım diyen bütün vekiller sivasımıza
ve sivassporumuza ne yapılması gerekiyorsa
ilk fırsatta yapmalarını bekliyorum yoksa
bir ata sözü var
KESER DÖNER SAP DÖNER BİR GÜN HESAP GERİ DÖNER
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.07.2007, 12:43   #20
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Ben şahsen başta Muhsin Yazıcıoğlu ve Hamza Yerlikaya'nın ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Fakat Hamza'nın da dikkat çektiği bir konu var. Sivasspor'un kendi kendine yetebilecek bir kulüp olması için gelir kalemlerinin artması lazım. Örnek olarak ; Otopark , Benzinlik gibi ticari işletmeler akla gelebilir. Ama benim üzerinde durduğum bir nokta SICAK ÇERMİK işletmeleridir.
Bildiğiniz gibi mahkemeler sonucu Sıcak Çermik İşletme Hakkı Kalın Belediyesine verilmiştir. Fakat Kalın Belediyesinin o bölgeye neler katabileceği soru işaretidir. Bu bölgenin üst kullanım hakkını Sivasspor devralabilirse çok iyi olur. Bu zor bir olaydır belki ama. Yeni seçilen milletvekilleri, sivil toplum kuruluşları v.s. bu konuya el atarlarsa gerçekleşmeyecek bir durum değildir. Bu bölgede Sivasspor için tesisler de yapılabilir. Mesela bu bölge yaz aylarında Ankara Kızılcahamam'dan daha serin olmaktadır. Üstelik havuz imkanları da vardır. Sırf Sıcak Çermiğe girişten bile Sivasspor'a destek olarak giriş parası alınsa Sivasspor'a gelir kapısı doğacaktır. Bunun gibi benzer projeler üzerinde durulmalı ve geliştirilerek uygulanmalıdır bence.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Etiketler
desteĞe, hazirim

Seçenekler Arama
Stil