ya şu ankara gücü maçına istanbuldan organize gittsek olmazmı
dernekteki arkadaşlar bi otobs ayarlasalar
sarıgül abimden
ee yengemiz sivaslı verir o yeterki dernek asılsın o zman hep beraber gideriz ankarayıga feet ederiz dar geliyorsun dar ankaranın gücü olsan ne yazar
İNŞALLAH 7 EKİMDE ÖNCE 17.45 DE ÖNCE GEÇİCİ GÖREVLE LİDER OLUP SONRADA 21.45 ASLEN ATAMA YAPARAK LİDER OLARAK DEVAM EDECEĞİZ ALLAHIN İZNİYLE VE GAYSERİLİ KOMŞUMUZUN GAYRETİYLE VE TABİKİ BİZİM YİĞİDOLARIN İNANÇI VE AZMİYLE OLACAK BUNLAR
KIRMIZI BEYAZ ARTIK TARİHLER YAZIYOR ŞAMPİYON SİVASSPOR YAZ SENDE YAZ KIRK KERE YAZ Kİ OLSUN
Arkadaşlar trt e-mail atın doğrudur trt maç gelince yayınlayacağız diyor ama ne kadar çok e-mail atarsanız o kadar üzerine düşüyorlar o yüzden ben her pazar maç yorumunda mutlaka e-mail atıyorum lütfen sizde atın çünkü artık sivas maçlarını ekranlarda görmek istiyorum. BU HAFTA ANKARADA MAÇ O YÜZDEN ANKARADAKİ BÜTÜN SİVASLILARI MAÇA BEKLİYORUM ÇÜNKÜ ÖLÜM OLMADIĞI SÜRECE BEN SAHADAYIM ORDAYIM HEP BERABER SİVASI DESTEKLEMEYE SONUÇTA ALACAĞIMIZ BİR MAÇ AMA SEYİRCİ DESTEĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖRSÜN ANKARAGÜCÜ SEYİRCİ NASIL OLURMUŞ. Ankaragücünün seyircisi çok azdır eğer SİVASLILAR SAHAYA GELİRSE YER GÖK İNLER. BİZLER SESİMİZLE FUTBOLCULARIMIZ GOLLERİ İLE YERİ GÖĞÜ İNLETECEKTİR. BÜTÜN SİVAS CAMİASINA BAŞARILAR DİLİYORUM
[QUOTE=RECEP_YÜKSEL;256132][COLOR="DarkGreen"][B]İNŞALLAH 7 EKİMDE ÖNCE 17.45 DE ÖNCE GEÇİCİ GÖREVLE LİDER OLUP SONRADA 21.45 ASLEN ATAMA YAPARAK LİDER OLARAK DEVAM EDECEĞİZ ALLAHIN İZNİYLE VE GAYSERİLİ KOMŞUMUZUN GAYRETİYLE VE TABİKİ BİZİM YİĞİDOLARIN İNANÇI VE AZMİYLE OLACAK BUNLAR
Recep gardaşımın ağzından bal akıyorinşallah yakın zamanda lider oluruz bizim hangi takımdan neyimiz eksik zirvede görüşmek üzere