Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Yeniçeriler

Yeniçeriler Yeniçeriler

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

-->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alt 11.10.2007, 01:46   #11
myway
Usta Yiğido

978 Mesajına 2.692 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1091 myway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblickmyway ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

Alıntı:
merkez_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
nerden baslıyım nasıl yazıyım bılmıyorum...takım aldı basını gidiyor turkıyede bulunan sayıları 100 ü gecen butun takımların ruyası olan süper ligde liderliği zorluyoruz bi ihtimal belki de böyle devam ederse trabzondan baska bi anadolu kulubune gidicek sampıyonluk..Ya peki madalyanın diğer tarafi ya bu kulubun gercek sahibi taraftar ? ?..hepiniz biliyorsunuz ki her zaman cekirdekci tayfayı elestirdim yendıgımızde sivas sivas diye bagırmakdan baska bi sey yapmayan- yenildiğimizde hatta onu gectim topcunun yanlıs bi hareketinde onu yerden yere vuran kufur eden bi seyircimiz var..vede size bi takim isimi vericem sizde eminim ki bi o taraftara bi de bizim seyircimize bakıp vay be diyeceksiniz...

takımın isimi göztepe taraftarının adı yalı gecen sene biliyorsunuz ki takımları amatör kümeye düştü bir futbol takımın basına gelebilecek en kötü şeyleri yaşadılar.takımları deplasmana gidicek parayı zor buldu futbolcularına ödemeleri cok zor yaptılar...zamanında 4 büyüklere kök söktüren turkıyeyi avrupa arenasında çogu kez temsil eden bir kulup artık küme düşmüştü..

Şimdi de karşılastırma yapalım Sivasspor-Göztepe karsılastırmasını...Göztepe ne durumda ? amator ligde mucadele eden cok zor günler geciren , deyim yerindeyse mahalleden takımında futbolcuların oynadıgı borc bataklıgında gidip gelen bir kulup..ya Sivasspor turkıyede butun spor yazarları ve medyadan buyuk ovgulerle bahsedilen korkan diil korkutan liderlige goz koyan (belkide lig sonunda 1. 2. 3. olucak) , futbolcularını bırakın turk takımlarının ısrarla istedigi herkesin gıptayla baktıgı bir takım...

ve sıra geldi taraftar bolumune Sivasspor taraftari her maca elınde cekırdegini almadan gelmeyen 5 mılyon verip kendisini takımın sahibi sanıp futbolcularına baskıdan baska bi sey yapmayıp deplasmana bir gun gitmemiş bir topluluk bagıran taraftarı ise (sayı vermiyim yine tepki toplarım) 3 taraftar grubunda kemık taraftarı 100 ü gecmeyen kendi yagında kavrulan senelerce pek bi icraat yapamamıs gelişememiş dernek ve gruplar..
göztepe taraftari : takımını onca lıgden dusmesi onca sorunla yuzyuze kalmasına ragmen her deplasmana gidip cogu süperlig takımında bile bulunmayan cefakar ve yine cogu süperlig taraftarının yonetımınden aldıgı destegi almayan kendı otobusunu kendı kaldıracak kadar fedakar bi taraftar grubu yalı...ve de size oncekı hafta olan bi hadisesini soyleyim durumu cok acık ve net anlayın anlayın ki gercek taraftar neymiş biraz görün ...

''göztepenin gecen seneden dolayı aldıgı seyircisiz mac cezasına ragmen yaklasık 3000 ateslı taraftar takımına dısardan destek verdi '' (bazı duyumlarıma gore 4000kişi)

ve şimdi soruyom hangi 40 yıllık sivasspor takım maclarında 3000 tane bagıran taraftar oldu hani macımızda bu sayının 5 de birisine cıkabildik ?
(http://www.youtube.com/watch?v=NMrmjfrLh-s)

ben sizi bilmem ama artık 18 yasımda olmama bu yasa ragmen o kadar sey yapmama ragmen kendımden dahi utanıyorum artık..

utanıyorum artık internette baska taraftarları izleyerek mest oldugumda
utanıyorum artık maca fb gf bjk formalarıyla gelenleri gordukce duydukca
utanıyorum artık 20 senelik bi tezahurati macda bi gruptan duydukca
utanıyorum artık her nekadar takım muthiş de olsa bir kere bile sivas a bagırmayıp 5 tane gol atan kayseriliye yırtınanlar gordukce
utanıyorum artık kapı onlerınde ındırımlı bıletleri el altından okutup 3 5 kurus ıcın takımını satanlar gordukce kendımden
utanıyorum maca bi mangal getirmediği kalan ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık milletin 10 larca otobus kaldırmasına ragmen 1 otobusu bile kaldıramadıkca
Utanıyorum BAGIRAN TARAFTARİ '' GOREMEİYORUM OTURUN ''diyen ruhsuzları gordukce
utanıyorum artık kendisini bişey sanıp Sivasspor ustunden reklam yapan şirketleri gordukce ,

gunlerdir sabahlara kadar aklımdan cıkmıyor haftaya haftalara artık taraftar büyüyecekmi sampıyonluga giden yolda bu takıma layık bir grup yada taraftar olabilecez mi diye...

sizden tek istediğim gerek türkiyenin en genc grubu olmamıza gerekse de kim olursa hangi grup olursa olsun gercek bir taraftarsa başka bi bu takım sevdalısına lutfen sahip cıkın

vede bilmiyorum burayı okuyan firma sahipleri varmı ama ne olur taraftara sahip cıkın cunku onlar siz sivasspor ustunden reklamınızı yaparken kendınızı taraftar sanarken onlar yeri geldi telefonunu sattı yeri geldi ac gitti geldi deplasmanlara 5 mılyonla trabzona 2 mılyonla istanbula takımını desteklemeye gitti yinede sizin gibi kendısını taraftar saymadı..

lütfen altan gelen yuregınde Sivasspor sevdası olan kardeşlerinize elınızden geldiğince destek verin verin ki bu takıma layık bir taraftar olussun....
Gardasim sen burda uzuluyorsun bi seyler yapmak istiyorsun ama elden fazla bir sey de gelmiyor. Bu hepimizi de fazlasiyla uzen bir durum . Tribunlerimizin kanayan yarasi bu Sivasta. Sivas gol atarsa iyi atamassa kotu...
Sivas gol atamiyorsa bil ki senin destegine ihtiyaci vardir.
Sivasspor gol atiyorsa bil ki mutlulugunu seninle paylasmaya ihtiyaci vardir...
Taraftar destegi kotu gunde belli olur. Iyi gunde herkes yanindadir...
Uzuntulerine katilmakla beraber bu yazinin tribunlere hicbir faydasi olmayacak sen de biliyorsun . Cunku haftaya Sivasta manisa macina gidecek olanlardan sadece belki 50-100 kisilik bir grup taraftar bu siteye giriyort ve senin bu yazini okuyor...

Tribunlerde farkli calismalara girmek lazim bu yuzden ..
Yazin icin tesekkurler...
myway isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.10.2007, 01:55   #12
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

tek tribünler değil başkanın ve yönetimdende destek bekliyoruz.

sponsor bulmakta arkadaşlar baya zorlanıyor.yardımcı olurlar inşallah artık

YENİÇERİ İSTANBUL

GüN GeLiR İnSaN GüLeRkEn AğLaRMıŞ., GöZYaŞLaRı SeL oLuP KaLbiNe AkaRMıŞ...
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.10.2007, 02:03   #13
mesut_tncsvs
Tecrübeli Yiğido

mesut_tncsvs - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

65 Mesajına 107 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 mesut_tncsvs Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=5dkFNZue-6I

buyrun buda bursadan bir şov takımlarına nsl sahip çıkıyor insanlar

biz şovu geçtik stadda doğru düzgün ses çıkaramıyoruz

YENİÇERİ İSTANBUL

GüN GeLiR İnSaN GüLeRkEn AğLaRMıŞ., GöZYaŞLaRı SeL oLuP KaLbiNe AkaRMıŞ...

Konu mesut_tncsvs tarafından (11.10.2007 Saat 02:15 ) değiştirilmiştir..
mesut_tncsvs isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
--->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)
Alt 11.10.2007, 03:40   #14
revenge58
Yiğido

revenge58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

37 Mesajına 55 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 revenge58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyorum)

iyi diyorsun hoş diyorsunuz da bursa-izmir hem takım olarak hem şehir olarak bizden çok ileriler.göztepe dediğin takım avrupada yarı final oynayan ilk türk takımı.sivas ın maddi durumu her maçı doldurmaya müsait değil,ilçelerden de taraftar çekmek için bence TCDD ücretsiz tren seferi yapmalı.ayrıca bunu yıllardır diyoruz ama bir sivasstore kurulmadı.
Alt 11.10.2007, 04:09   #15
çılgın-sedat
Tecrübeli Yiğido

çılgın-sedat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

44 Mesajına 70 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 çılgın-sedat Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart -->: --->: Off ULAN Off ! (sizi bilmem ben utanıyo

Alıntı:
revenge58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
iyi diyorsun hoş diyorsunuz da bursa-izmir hem takım olarak hem şehir olarak bizden çok ileriler.göztepe dediğin takım avrupada yarı final oynayan ilk türk takımı.sivas ın maddi durumu her maçı doldurmaya müsait değil,ilçelerden de taraftar çekmek için bence TCDD ücretsiz tren seferi yapmalı.ayrıca bunu yıllardır diyoruz ama bir sivasstore kurulmadı.
taraftar olmak için takımın başarısına ihtiyaç yok o seyırci için geçerli bursa izmir farketmez yeterki maça gidenler takımına desdeğini versin oturmasın

dediğin gibi kardeş bi sivasstore açmadılarki iyi veya kotu urunlerini alalım takıma sahip çıkalım
vallahi istedemzdim ben o zaman TESKEREE

mekan ŞIRNAK
88/2
çılgın-sedat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 11.10.2007, 07:43   #16
izmirliyigido
Gast

YA ARKADAŞLAR, BU AYAĞA KALKMAYA ENGEL OLANLARA VE ÇIT, ÇIT ÇIITT ÇEKİRDEK YİYENLERE, YERLERİNDE RAHAT RAHAT OTURUP MAÇ İZLEMELERİ İÇİN TRİBÜNLERİN BİR KISMINI "ÖZÜRLÜLER TRİBÜNÜ" OLARAK AYRILMASINI, YÖNETİMDEN RİCA ETSEK OLUR MU ACABA?

RAHAT RAHAT OTURSUNLAR ÇEKİRDEKLERİNİ YESİNLER (!) ....

.

Alt 11.10.2007, 08:16   #17
toprak_gürün
Acemi Yiğido

toprak_gürün - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 37 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 671 toprak_gürün Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

cevap yazmayacakdım fakat yorumlardan dolayı yazmak zorunda kaldım.yazı çook güzel olmuş ama sayın üyeler farklı yorumluyor emre burda anlatmak isdediği çok farklı. amotördeki takımın bile ateşli 3000 bağıran adamı var diyor. biz şampiyonluğa oynuyoruz bizde bağıran kişi 100+1 diyo amatördeki bir takımın deplasmana otubus kaldıran ateşli taraftarı var şampiyonluğa oynayan bir takımın deplasmana giden taraftarı az demek istiyor anladığım kadarıyla. bende şurda şunu belirteyim 31000 üyeliği sivasspor.com site var burda bu yazıyı okuyupda bu ateşli gruba sponsor yada desdek olamıyorsa dekki hakkadden klavye taraftarıyız. bende bunları söyleyip dile getirdiğim için sevilmedim gitti bu sitede sevilme gibi bi gayretimde yok. dilim biraz sivridir amma boşda konuşmam. atlarım arabama giderim maçıma gitmedimmi bir eksiklik olur bende. sayın site sahibi rüştü bey sayın almanyadan giren arkadaşlar sayın asib başkanı. tarftara sizde azccık olsa bi katkıda bulunun. ankaragücü maçını2 0 çeviren tarftarıydı ateşli grubuydu.
Alt 11.10.2007, 08:16   #18
mrkz_abi
Acemi Yiğido

mrkz_abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 mrkz_abi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bence burda en büyük iş yönetime düşüyor emre yazdıklarına katılmamak elde değil
bu videolar da tatangadan mutlaka izleyin

http://www.youtube.com/watch?v=E_qlIGV87wg

http://www.youtube.com/watch?v=ecxChC-5VhU

http://www.youtube.com/watch?v=tipf2vH4Ssw

bunların yarısı kadar olsak sivas için büyük bir kazanç
Alt 11.10.2007, 08:24   #19
mrkz_abi
Acemi Yiğido

mrkz_abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 mrkz_abi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

http://www.youtube.com/watch?v=rmz0WUJiAiA

bunu mutlaka izleyin
Alt 11.10.2007, 08:35   #20
edebiyatisyen
Tecrübeli Yiğido

edebiyatisyen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 350 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 755 edebiyatisyen Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Emre kardeş yazın çok güzel.bu yazıyı manisa maçında taraftarlara dağıtmanı öneriyoruım.
edebiyatisyen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil