Alıntı:
edebiyatisyen Nickli Üyeden Alıntı
Önce Sivaslı ayılar(!)İstanbul da ne arar dediler sonrada köpek gibi alkışladılar.Kimin ayı olduğu belli oldu.Bu arada bu söylenen söz için haftaya bir pankart hazırlayalım...
|
Alıntı:
1967_Dernek_Cley Nickli Üyeden Alıntı
Fanatik gazetesi tam sayfa paf macını vermiş. Şerefsiz basın siz de birgün Sivassporu alkışlıyacaksınız az kaldı.
|
Alıntı:
Ser58dar Nickli Üyeden Alıntı
Kimin ayı kimin dayı olduğunu gördüler,stada gelen SİVASlı hemşehrilerime canı yürekten selam yolluyorum,Şampiyonluğa oynayan SİVASSPORumuzu imkanı olduğu halde gelmeyip destek vermeyen SİVASlıyada yazıklar olsun!
ÇARŞI;SİVASSPORu görünce aklı şaştı...
|
Alıntı:
Agcalli Nickli Üyeden Alıntı
Fanatik alan adam Sivassporlu değildir. Beşiktaş hakem sayesinde yenilmişmiş. Yoh adam sende derler bizim orda. Onun için burdan bi çağrım var; Fanatik gibi gazetelere şimdiye kadar para vermedim ama para veren arkadaşlarda varsa vermesinler. Böyle dönek basınla tiraj peşinde koşanlarla Sivaslının, Sivassporlunun işi olmaz.
|
Alıntı:
İ_N_F_İ_A_L Nickli Üyeden Alıntı
bu gün spor gazetelerine tam 1 ytl bayıldım hepside ağız birliği etmişcesine hakem taraftar faktöründen bahsediyorlar.daha ne diyim size bilmiyom ki övgü ne kadar çok olursa saygınlığınız o kadar artar.traj yükselir sivasspor anadolunun sesi
|
Dün akşam inönünde beşiktaşı yendik ama ne üdiğü belirsizler istanbulluyum diye gecinenler istanbulun yerlileri {rumlar} olarak biliyorum sivaslı ayılar istanbulda ne arar diye slogan atıyorlar bizlerin içinde bazıları benim rezalet başlıklı bir yazıma tepki gösteren sözde sivaslılar Hala beşiktaşı büyük takım olarak görenlere beşiktaşın büyük takım olmadığını savunanlara bekara karı boşamak kolay diyerek boyundan büyük laflar konuşanlara bu akşamki atılan sloganlar ibret olsun biz sivas camiasına yapılan bu hakaretleri ben kulaklarımla bir zat maca giderek duydum bu istanbul takımlarından bir bo..olmaz yol yakınken gemi limandan ayrılmadan sivassporumuza iyice sarılın yoksa tekrar yakalamanız çok zor olacaktır herkez özüne dönerken biz neden başkalarına özeniriz bir türlü anlayamadım