arkadaşlar divriğispor divriğiden giderse divriğide biter. Ayrıca divriğisporun halinden kim haberdar. Başkan yanlız tek başına savaşıyor. Eski başkan olacak terbiyesiz kulübü icraya verdi bundan kimin haberi var. Sadece konuşmayı bilenler size soruyorum hayatta kaç kere elinizi taşın altına koyma cesareti gösterdiniz. Kaç kere organizasyon düzenleyip de divriğiye maça gittiniz. Cvp yazarsanız sevinirim. Divriği sivasındır sivasta divriğinindir bunu bilin
arkadaşlar divriğispor divriğiden giderse divriğide biter. Ayrıca divriğisporun halinden kim haberdar. Başkan yanlız tek başına savaşıyor. Eski başkan olacak terbiyesiz kulübü icraya verdi bundan kimin haberi var. Sadece konuşmayı bilenler size soruyorum hayatta kaç kere elinizi taşın altına koyma cesareti gösterdiniz. Kaç kere organizasyon düzenleyip de divriğiye maça gittiniz. Cvp yazarsanız sevinirim. Divriği sivasındır sivasta divriğinindir bunu bilin
helal olsun gerçekten bu yazından çok etkilendim ama biz istanbuldaki yiğidolar olarak Sivas maçlarına gidemiyoruz derken hem maddi hemde manevi olarak.
ama Sivas taki özellikle Divriği kentindekiler Sivasspor maçlarında olduğu gibi Selevattepe deki Divhan Stadı doldurmaları gereklidir . benim aldığım haberler çerçevesinde stad dolmadığını biliyorum zaten 2100 kişilik stadta 100 tane seyirci bile olmadığını biliyoruz...
sözün eri bu takımı ayakta tutmak için laf değil icraat yapamamız gerektiğinin farkında olmalıyız
teşekkürler...
SİVASSPORA DAHA YAKIN OLMAK GEREKİRDİ.
ÖYLE UZAKLARDAN UZAKLARDAN DESTEKLE OLMUYOR BU İŞLER.
ODYAKMAZ ENGEL OLDU ŞİMDİ KURTARSIN.
DEVRALMAK DAHA MANTIKLI OLURDU.
SİVASSPORA DAHA YAKIN OLMAK GEREKİRDİ.
ÖYLE UZAKLARDAN UZAKLARDAN DESTEKLE OLMUYOR BU İŞLER.
kardeşim iyi güzel diyorsun da Mecnun başkan Demir Çelik Divriğispor u Sivasspor a bağlamak istedi ama kabul etmeyen yine Divriği idi
Not : ben Divriğiliyim ve Sivassporluyum...
Anlamak bu kadar mı zor kulübü mecnun başkan istedi sağolsun. Ama kulüp divriğiden giderse divriği de biter insan kalmaz divriğide anlayın artık memleketimizi sevmek suçmu. Siz(biz) sivasspor u istanbul a gönderirmisiniz bizde divriğiyi bir yere göndermeyiz.
Bu Konuda batujhan_1907_'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...