Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Memleket İsterim....
Alt 02.05.2009, 18:59   #11
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Memleket İsterim....

Alıntı:
YARALI_AŞIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BİRGÜN BENDE HORTUMLAYACAĞIM SİZLERİ

SÖZÜM MECLİSTEN DIŞARI.EMRENİN NOTUNA KAFAM TAKILDI.ÇÜNKÜ ÖLE İNSANLAR VAR.
EYVALLAH EMRE.KONUŞMAMI SAĞLADIN GENE.

- ya s. abi kaptım 50 kağıtı. bi gidipte kontor alayım.
- kimden kaptın a. gardaş şi gel la banada al.
- yer varmı dedi dayı bende gel var dedim.
- anladım valla sen çökelek yeyenlerdensin işini biliyon.

YUKARDAKİ OLAY OTOBÜS FİLMİNDEN ALINTIDIR ANLAYAN ANLIYOR....
işte bu dedikodular yönetimi bıktırdı mecnun başkanı bıktırdı kimi dedi bedava bilet alıyorlar biletleri satıyor kimi dedi yöneticilerden para alınıyor üçbeş kişi bu paraları yiyor
kimi dedi esnafdan para alınıyor deplasman için deplasmana gidilmeyip sivasda kahvede maçı izliyorlar kimi dedi esnafdan para alınıyor yolda yemek için cepe atıyorlar
benim düşüncem yönetimi ,başkanı küsdürdük taraftara bari bir iki destek veren esnafımızı küsdürmeyelim
bunları yapanlar varsa çıkılsın açık açık konuşulsun yada susulması taraftarıyım
bir insanın helal haram içinde yoksa herkesin başına ahlak polisi dikemezsin
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2009, 19:10   #12
YARALI_AŞIK
YASAKLI ÜYE

65 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 YARALI_AŞIK Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

benimle irtibata geç özel mesaj çekerek. sonra buluşalım senle ve sana kombine bilet parasının nereye yattığını göstereyim. sonradan farkına varıyoruz.

bende hortumlandım.
ve yemin ederim...

KONUYA DÖNECEK OLURSAK İNŞALLAH BÜTÜN ŞİRKETLER BİRLİK OLUR HER YERE 10 OTOBÜS GİDER TARAFTAR. TARAFTARLARIN BAZILARI BU TÜR ÇALIŞMALARA İHTİYAÇ DUYUYOR. İNSANLIK HALİ. HERKES BİR DEĞİL.
YARALI_AŞIK isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02.05.2009, 19:18   #13
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
işte bu dedikodular yönetimi bıktırdı mecnun başkanı bıktırdı kimi dedi bedava bilet alıyorlar biletleri satıyor kimi dedi yöneticilerden para alınıyor üçbeş kişi bu paraları yiyor
kimi dedi esnafdan para alınıyor deplasman için deplasmana gidilmeyip sivasda kahvede maçı izliyorlar kimi dedi esnafdan para alınıyor yolda yemek için cepe atıyorlar
benim düşüncem yönetimi ,başkanı küsdürdük taraftara bari bir iki destek veren esnafımızı küsdürmeyelim
bunları yapanlar varsa çıkılsın açık açık konuşulsun yada susulması taraftarıyım
bir insanın helal haram içinde yoksa herkesin başına ahlak polisi dikemezsin
Abi bizi bilen birisisin.Bizler seni çok seviyoruz.Allah aşkına abi biz iki kuruşa tenezzül edip bu parayı cebimize atacak adamlarmıyız.Ben bu şekilde adam alsam senin dükkanına başım yukarda nasıl girip abi halin keyfin nasıl diye sorabilirim.İnan abi her dükkanına girdiğimde aklına acaba yener yardım istemeye mi geldi diye düşüneceksin diye bir adım yavaş atarak giriyorum.Abi senin bizi bildiğin kadarda biz seni biliyoruz.Sen milyarder bir esnaf değilsin abi.AMa yüreğin satın alınamayacak kadar zengin ve güzel.

İstanbulda sayısı bilinmez petrol istasyonları olan sivassporlulara mazot istemek için gidildiğinde yok deyip gönderdi.Ama sen bizi neredeyse hiç bir zaman boş göndermedin.Senin gibi 5 tane daha abimiz daha olsaydı biz Türkiye'ye taraftarı olmayan anadolunun yıldızı diye reklam olmazdık abi.Sen destek verdiğin zamanlarda asla bizi kırgın yolcu etmedin.Biz senin yanından asla üzgün ayrılmadık abi.

Yönetimin yumuşamaz tavrı devam ediyor abi.Varsın devam etsin.Biz yönetimi memnun etmek için bu işi yapmıyoruz.Onların desteği tarfatar için şart.Ama zamanında yapılan yanlışlar herkese maal edildi.Yumuşayacak tavırda sergilemiyorlar abi.Karşılarına alıp konuşmuyorlarda.Fatura seven sevmeyen bütün taraftara kesildi abi.Yönetimin tavrı bize karşı devam ettikçe yazıkki bu köyün delisi biz olmuşuz deyip, bir gün bu günlerin gelip geçeceğini umud ederek devam ediyoruz yolumuza.

Ne bir araba kaldırarak zengin oluruz.Ne de cebimize milyar girmesine tenezzül edip o parayı boğazımızdan geçiririz.Bizim anamızdan babamızdan aldığımız eğitimde haram lokma asla yokturdur abi.Bir gün gerçek taraftarın olursa bu sevda, eğer buna izin verirlerse büyüklerimiz işte o zaman şimdikinden daha fazla sevecekler bu takımı.O zaman her doğan çocuk sivassporlu doğacak.
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 02.05.2009, 20:00   #14
yigidolar06
Usta Yiğido

yigidolar06 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.086 Mesajına 2.733 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1009 yigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYORyigidolar06 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Sevgili kardeşlerim taraftar gurupları olarak toplanın belediye başkanına çıkın eminimki sizlerin sorununu çözer vede çözecek güçtedir
Alt 02.05.2009, 20:06   #15
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

yener sizin gibi sivassporu karşılıksız çıkarsız seven kişiler çoğalmadıkca iki kuruşa tenezül eden kişiler azalmayacak siz mücadele edin kazanan siz olacaksınız şuna emin olunki bu taraftarın içinde yaşayan çoğu kişi herkesi iyi tanıyor
emre bir haftadır uğraşıyor antep deplasmanı için bizlerde birşeyler yapmaya çalışıyoruz arkadaşlarımızdan esnaf dostlarımızdan mesela hacettepe maçına bir arkadaşımı ikna ettim beraber otobüs kaldıracağız emre söz hacettepe otobüsün bizden dedik
ama böyle o para yiyor bu para yiyor mevzusu dağılırsa bu işe canı gönülden destek veren kişilerde zarar görür
siz mücadelenizi yapın zamanla herşeyin düzeldiğini göreceksiniz son 5 haftaya girilirken birşeyleri kırmadan dökmeden yapalım ipi göğüsleyelim
sonra eteğimizdeki taşları dökelim konuşalım
benim yazılarımda size olan sevgimden dolayıdır bir eleştiri değildir sizin gibi canlara can gurbannn
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 08:46   #16
TS58
Usta Yiğido

TS58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

213 Mesajına 329 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 TS58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Tüccara yüklenmeyin.Herkes gönlünden ne koparsa verebilir. Fakat zorla birşey yapılmamalı.

SEMPATİK SİVASSPOR
Alt 03.05.2009, 09:01   #17
ssk58
Yiğido

ssk58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

40 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 674 ssk58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bence biraz daha milliyetci olucaz sivasspora yardım eden işyerlerinden alış veriş yapılmalı bu çok önemli
ssk58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 03.05.2009, 10:38   #18
oº°»§ıvã§Lı«°ºo
Acemi Yiğido

oº°»§ıvã§Lı«°ºo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 589 oº°»§ıvã§Lı«°ºo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

kardeş ellerine saglık inş işadamlarımız digerlerinden örnek alır ve gereken yardımı yaparr
oº°»§ıvã§Lı«°ºo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04.05.2009, 20:49   #19
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
TS58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Tüccara yüklenmeyin.Herkes gönlünden ne koparsa verebilir. Fakat zorla birşey yapılmamalı.

SEMPATİK SİVASSPOR

ne demek yuklenmeyelım...eyvallah durumu kotu olana sozumuz yok ama sıvasın en buyuk sırketı bır kurus yardım etmıyor...benım arkadasım telefon satıyor 5 mılyon parayla borc harc 45 kısılık otobuse 55 kısı bınıyor rezıllık cekıyor...sonrada en buyuk sırketlerımız her tarafa bayrak asıyor ben sıvassporluyum dıyor ama kımse demıyor kı bu adam kendı reklamını yapıyor...esas taraftar cıkar en buyuk bayrak veya anlamlı sozu yazar altınada bısey yazmaz bos bırakır...oyle telefon adresını ıs yerı adresını yazmaz !!!...

daha gecen gun bır lokantada baska bır konu ıcın bulunuyorum adam kaldırıyor bayrak yapdıracam altınada yemek menusunu yazıcam...neymıs reklama ıhtıyacı varmıs...ben boyle bır ortamda herkese laf soylerım arkadas...
Alt 04.05.2009, 21:19   #20
Birtanemsin
Yeni Yiğido

Birtanemsin - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

14 Mesajına 17 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Birtanemsin isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

g.antep maçına Y.G kaldırdıgı otobuste giden seyircilerden bir ücret talep edildimi...?
Birtanemsin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
memleket, İsterim

Seçenekler Arama
Stil