Bilica'yı 2 milyona satmayın , Onun gibi topçuyu 2 miyona almak kolay değil. Gerçeği Başarılı yönetim kurulumuzun böyle konularda hata yapacağını düşünmüyorum. Mecnun Başkan bilica'yı fenere verir ama fenerdende canını alır )
mersinli kardeşim öncelikle sitemize hoş geldin.habere ve yorumlara baktım yalnız böyle haberler olaan sallama haberler malesef inanmanızı tavsiye etmem.bu üç futbolcumuz arasında gönderilebilecek tek muhammet ali vardır.muhammet ali uzun yıllardır sivassporumuzda.bi ara bişey yapamıyordu diyarbakırspora gönderilmişti orada kendini toparladı ve yanılmıyorsam 15-20 gol arasında bişey atmıştı o sezon.o performansından sonra tekrar sivassporumuza geri geldi.şimdide aynen diyarbakırspora gitmeden önceki gibi durgun dönem yaşıyor.transfer ederseniz belki diyarbakırspordaki performansı gösterebileceğini zannediyorum.ancak yaşıda artık 34 oldu...
Transferde takımımızın ne kadar basarılı olduğu ortada.Bunu bircok örnekte görmek mümkün.Kim giderse gitsin ondan daha iyisinin geleceğinden hiç şüphem yok
kardes haberı de okudum yorumlarada baktım. ama bu 3 ısımden yanlızca muhammed gonderılebılır. dıger ıkı futbolcu suan kı sartlar altında hem bıze lazım( yerlerıne yenı transferler yaparsak durum degısır) hemde kendılerı superlıg varken bank asya lıgınde oynarlar mı bılemem..
AMAN BAŞKANIM HOCAM KESİNLIKLE DOGRU KARRLAR GEÇ OLSUN TEMIZ OLSUN ŞU KENDİNİ ADAM YERINE KOYMUŞ TAKIMLARA KARŞI DAHA GÜÇLÜ DAHA SAGLAM Bİ KADRO BÜYÜK BİR SİVAS KESİNLIKLE HERZAMAN GÜÇLENEN BİR SİVAS EN AZINDAN NAMERTLERE KARŞII
haber kaynagı kesınse ılla bılıca satılacaksa satın 4.5 mılyon euroya hazır o parayı veren varken..o paraya satılır..ılla fenere verılecek dıye bı sart yok ya..
ben ınanıyorum kı bu sene ıyı bı takım kurarak sıvasın basarısı tesaduf dıyenlere ust uste 3.kez tokadı cakacagız..baskana benım guvenım sonsuz her konuda..
kardeş gurban oluyum muhammetle muratı alıp bi de para verecekseniz valla ciğerinizi yerim ben sizin. alın da tek kurtulalım. ama hayro gelmez gelse de biz vermek haaa...
asparagas haber buna denir işte.ama yazık olmuyacak haberler çıkartarak insallaru kandırıyorlar.gerçi içinizden bi arkadaş durumu çok güzel özetlemiş
(eğer bu isimler gelirse helal olsun.sivassporun kadrosunda şu anda 24 tane futbolcu bulunuyor.tunuslu namouchiyi transfer ettiler etti 27.bülent uygun 2 yabancı ve 5 yerli oyuncu daha alınacağını söyledi,eder 34 bilica ve i.dağaşan ayrılacağı haberleri var kalır 32.şimdi 32 kişilik kadroyu daraltmak istiyorlar doğal olarak.hayrettin ve mohammed 2.ligdeyken sivasla beraber yükselmişlerdi.murat erdoğan ise bu sezon devre arasında ankaragücünden alınmıştı.şimdi bu 3 isim asla ş.liginde mücadele edecek bir takımı bırakıp 2.ligde oynamak istemez.ama sivasspor bunlarla yollarını ayırmak istiyorsa o ayrı.mohamed ve murat erdoğan gelebilir ama sivassporla özdeşleşmiş hayrettin gelirse çok şaşırırım.ben olsam kimi alırım sivasspordan mukavelesi biten baliliyi.ayrıca türk oldu bu sene)