Bu transferlerin biran önce bitmesini istiyoruz hiç iyi başlamadık sezona umarım iyi olur. Gelecek oyuncunun ismi yazılmamış ama hayırlısı olsun.
Ben Türküm, Türk Ezansız olmaz.
Ben Türküm, Türk Hürriyetsiz olmaz...
yıldız oyuncu istemiyorum adam gibi koşan takımı için savaşan adamlar lazım bize diyarbakırın getirdiği yabancılar gibi iki forvette bizimkilerden iyi ama biz gidip kariyeri düşüş içindeki adamları alıyoruz onun yerine patlama yapıcak hırslı kendisini kanıtlamaya çalışan adamlar almalıyız
Hocam sivasspora katkilarin ve bsarilarin inkar edemeyiz buralara geldiyse önce ALLAH´in sonra sizlerin sayesinde.Ama sunuda unutmayalim FB gercekten güclü bir ekip gücü ortada ama sizin bu teslimiyetci tavriniz hicte hos degil sanki fb üc puan cebinde biz cikalim aslanlar gibi mücadelemizi yapalimda gerisi ALLAH kerim etrafdaki insanlar bizi fb nin avaraj takimi gibi görüyor bunun baslica sebebide bülent hocanin tavirlari.Ankara sporda külübeyi yikiyorsun gol yedik diye ama fenere 4-2 yeniliyoruz sesin solugun cikmiyor acaba neden?
Takıma takviye çalışmalarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, eski G.Saraylı Stjepan Tomas'ı gözüne kestirdi.
Sivasspor defans hattını tanıdık bir isimle güçlendirecek. Bir dönem G.Saray ve F.Bahçe formaları da giyen Hırvat oyuncu Stjepan Tomas'ı yakın takibe alan kırmızı-beyazlılar transferde son noktayı koymak üzere. Türkiye'ye geldikten sonra önce G.Birliği takımıyla masaya oturan ancak anlaşma sağlayamayan Tomas'ın da Sivasspor'un teklifine sıcak baktığı
belirtildi. Resmi imzanın yarın atılması bekleniyor.
Forvete Cezayirli
Yiğidolar ayrıca forveti bir yabancı oyuncuyla daha kuvvetlendirmenin hazırlığı içinde. İngiltere Premier Lig ekibi Fulham'da forma giyen Hameur Bouazza, kırmızı-beyazlı yöneticilerin teklifine olumlu yanıt verdi. Oyuncunun menajerleriyle pazarlık sürerken, anlaşma yapılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Bouazza transferini İngiliz basını da doğrularken, Cezayirli oyuncu hızlı ve teknik futboluyla tanınıyor
(Fotomac)
Sivassporun transfer listesinde başıidier drogba,frank lampard,steven gerard,fernando torres,wayne rooney,dimitar berbatov çekiyor.Bu isimlerin olmaması halinde düşünülen tek isim fulham'ın sol beki