ankaragucu maçı cok önemli havası değişir takımınki 2.yarının başı hemen trabozn fener maçları var kaybedilme olasılıkları diğer maçlara gore yuksek maçlar tekrar kabus gormek istemiyoruz ben hocaya güveniyorum ilerisi içinde umutluyum allah yardımcımız olsun
Once Loigle Olan Ilk Yari Hesabimizi Bir Kapatalim..Ardindan Ise Yaramayan Oyunculari Kovalim....Kupayada Daha Dinc Bir Kafayla Cikalim ki? Evdeki Hesap Carsiya Uyusun
ankaragücü maçi çok önemli alacagimiz 3 puan bize cok yaricak cok zorlu bir maç olacak inşallah kazaniriz inşallah kupadada en az final oynariz ordan avrupaya gitme yollarina bakariz inşallah yigidolarim canlarim her iki taraftanda yüzlerimizi güldürürler
ANKARAGÜCÜ DÜŞME POTASINDA OLDUĞU İÇİN ZOR MAÇ YOKSA SİVASTAN GÜÇLÜ DEĞİL RAHAT YENECEĞİMİZİ ZANNEDİYORUM HOCANIN HAKAME ÇOK DİKKATLİ OLMASI LAZIM HER AN TAKIM ALEYHİNE KARTLAR ÇIKARABİLİR...***
Bir koltukta iki karpuz taşırsan;2 karpuzu taşıman çok zor..Sivasspor hedefini iyi seçmeli...Hedef MUTLAKA LİG olmalı.....Bundan bir kaç yıl önce Kayseri Erciyesspor küme düşme mücadelesi veriyordu...2. devre ligden düşmeyiz gibi bir psikolojiye girip kupaya da ağırlık verdiler....Sonuç Kayseri Erciyes KUPADA FİNAL oynadı;Ama LİGDE KÜME DÜŞTÜ....Aman Ha!Lütfen Sivassporu kupada da iddialı olalım havasına sokmayalım...Kupada seneye de iddialı oluruz ama ligde ne yaparız Onu da Allah bilir....