Antremanlardamı bir eksikliği var zitanın neden gönderilmekte ve oynatılmamakta bu kadar ısrarcı hoca murat defans oyunculugundan ortasahaya gecti zita yedek kaldı taraftarlar dışarıdan daha iyi gözlüyor takımı bence 10 kişiden 8 zita kalsın der ortasahada bu kadar zaafımız varken zitanın gönderilmesine karşıyım ben zita yerine faruk un gönderilmesi daha doğru olur bence
Mbenba ya gelince hazırlık maçlarında iyi çok iyi savunma yaptı sol kanatta oynaı ve bence başarılı idi oyuncuyu daha doğru dürüst hiçbir maçta izlemedik biraz denense olmazmıydı genc ve fizik gücü yüksek bir oyuncu gelecege yatırım olarak kalabilir bence onun yerinede yazin gönderilebilir
zitanın gtme sebebi bence yabancı kontenjanı dolayısıyla gonderılıyor suanda takımda 5 yabancı var muhsin hocada pazartesi gecesı 5 yabancı alacaklarını acıkladı dolayısıyla 2 yabancı gonderılmelı. ben bu takımdan daha cok kısının gıdecegıne ınanıyorum ama ilk asamada bu kada gonderılıyor bence gecen sezon basında yaptıgımız hatayı yapmadıgımız goruluyor. cunkı gelecek oyuncular uyum sorununu asana kadar ılk devre oynayan takım sahada olabılır bu kadro korunmus durumda.hatalarından ders alan yonetıme ve muhsın hocaya tesekkur edıyorum.