bir de Mehmet Yıldız'la Kahvaltı yapma şerefine nail olan Abilerim vardı "Ali Selim" gibi.. Ali Selim abi lütfen bidahaki kahvaltınızda Mehmet Abiden rica eder misiniz "BUNDAN SONRA YARIM POZİSYONDAN (!) GOL BULMASINLAR"
Saygılarımla yiğido abilerim
kamanan haftalardır etkisiz.agbetu oynamalı onun yerine.agbetu takımın en önemli ve kaliteli futbolcusu o oynasa 2 farklı yenerdik manisayı belki ve bu kadar da kalemizde pozisyon görmezdik.
[SIZE="6"]hiç alakası yok ne hırsı adam ölmüş sanki.biz başka maçmı izledik ne.sanki biraz eyyam kokan bir habere benziyo.takımın en kötü ikilisi kamanan ve nabil taider di.[/SIZE]
el rio van heerden..
tek geçereim... bir kaç ay sonra büyük takımlar kesinlikle mercek altına alacaklardır o oyuncuyu... sivas bilica gibi elinden kaçırmamalıdır onu..
o adam ELİRO VAN HEERDEN OLMASIN panoları tekmeleyince takımmı ateşlenirmiş alahımyarabbim yaw kamanan ve ermanın adını hiç duymadım özettede yoklardı kamananın sadece bi kafa vuruşu var bide bu resimi
bence kamanan devre arası iyi bir paraya yollanmalı
BEN YANLIŞ MAÇMI İZLEDİM YOKSA SİZMİ YANLIŞ MAÇ İZLEDİNİZ KAMANAN ARTIK BİTTİ BEYLER BUNU ARTIK ÖĞRENMELİYİZ BİZE ONDAN FAYDA YOK ADAM GUİZADANDA BETERLEŞTİ TAKIMI ATEŞLEYENLER AKIN ELRİ VE MEMO
Bu Konuda Forza SİVASSPOR'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...