Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > SivasSpor > Futbolcular

Futbolcular Futbolcularin Performanslari Ve Diger Mevzulari

Seçenekler Arama Stil

Cevap: UTANMA SIRASI SİZDE
Alt 07.03.2010, 13:31   #11
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: UTANMA SIRASI SİZDE

Alıntı:
oquzh4n58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
essege semer baglasnda essek essekdır kardes bız bu yenı gelen oyuncularla hıc bı zmn 4 ' 4 luk futbol oynamadkkı bısey de beklenmıo artık
Haklısın ben de şahsım adına hiç bir şey beklemiyorum. Sadece biraz istek biraz direnç başka bir şey istemiyoruz. Hatta her hafta kendimle kavga ediyorum bu hafta maça gitsem mi gitmesem mi diye? Dün ne kadar sinirlendiysem akşamdan beri başımın ağrısı geçmiyor. Ben diyorum ki en azından bu sahtekarlara tepki koyalım da benim senin başımız ağrıdığı gibi o sahtekarların da başı ağrısın.
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 13:34   #12
karşıyakalı
Tecrübeli Yiğido

karşıyakalı - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

325 Mesajına 593 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 karşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOKkarşıyakalı FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ercan58.a Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
utanacak yüzleri olsa sahaya çıkmaz.........lar

artık hiç ümit görünmüyor bu takım düşecek bu gidişle
hoca degişse ne yazar-yönetim degişse ne yazar-futbolcu degişse ne?
seyirci olarak bizleri kahrettiniz allahta sizleri kahretsin hatta mahvetsin
gardaş öyle deme bu ruhsuzlar bugün burda yarın başka yerdeler onlar için renk forma farketmez para nerede bunlar ordalar.ancak biz formaya ve renklere aşıgız.bu forma ve isim için 40 şehit verdik.iti döverlermişte sahibinin hatrı için ses çıkarmazlarmış o hesap her şeye ragmen şu an bizim için burdalar . beddua etmesek iyi olur gardaşım yaaa
karşıyakalı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 13:46   #13
yigido yakup
Usta Yiğido

555 Mesajına 1.131 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigido yakup ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

utanmasi gerekenler sezon basinda her kaybedilen maclardan sonra acilen toplanan cözüm arayan bülent hocayi hesaba cekmeye kalkan yönetimdir simdi toplanmiyorlar.
neden fikrek ünsal maclardan sonra oyunculari teknikdirektörü elestirip hocaya zaman tanimiyor?

utanacak en son kisiler oyuncular cünkü onlar paralarini alyiorlar kendilerine görede o parayi hakediyorlar.
yigido yakup isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 13:52   #14
58_babacan_58
Usta Yiğido

58_babacan_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.073 Mesajına 2.126 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 975 58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR58_babacan_58 SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak
Kursağımizda kalıyor..................2 kere

Söylesene bize hoca
Takım niye oynamıyorrrrrrrrrrrrrr........ .2 kere

alın size taş gibi tezahürat tam bizlik,ne istediğizi rahatça ortaya koyuyor bu sözler,yeterki bütün stad söylesin bunu...
Alt 07.03.2010, 14:01   #15
umut585sivas
Acemi Yiğido

7 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 576 umut585sivas FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Böse Cevap: UTANMA SIRASI SİZDE

takımda bazı seyler oluyor galiba muhsin hoca sanki macı izlemeden kararlar veriyor aklım almıyor zaten golu yemiş sin ugur sakatlanıyor yerine agubey alıyor cihanı almak varken biz malup ken ofansi düşünecemize defans oyuncusu alıyor yasini kanat veriyor böyle oyun olmaz tam baskı kuracaz eriyoyu cıkarıyor ya kardesim seni topu sakalyacak calım atacak adama ihtiyacın var ken bu neyin nesi böyle hocalık olmaz her hafat farklı kadroynan oynuyoruz san ki haftada iki mac yapıyormuş gibi her hafta süpriz adamlar oynuyor faruk 90 dak bi olumlu hareketini görmedim yani bu hoca bizi kümeye götürür arkadaşlar macı okuma yetenegi sıfır bu adam tenezül edipte rakibi oldu takımın macını izlemiyor bursa feneri yendi niye takımda öz güven var bizde öz güven kalmamış korkak olmayacan cesaret edecen belediye isteseydi bizi 3-4 sıfır yenerdi ama allah tan atmadılar hezimet olurdu bu bir gercek top oynamıyoruz 90 dak pozisyonumuz dahi yok arkadaşlar inanın kahroldum bu hocanı gitmesi lazım veya maraton türübünün üs kısmmında hangi oyuncu oynuyor oynamıyor izlemesi lazım ona göre karar vermesini istiyorum yazık bu kadar emege yazık mecnun başkan izliyor dah bu hocayı tutarsa yazıklar olsun bu mactan sonra zaten hocanın kalıp kalmayacagı antalya macından sonra belli olur
umut585sivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 14:38   #16
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK

Kimin utanıp kimin utanmayacağı sezon sonunda belli olacak...Bazı arkadaşlar bu yıl seyirci iyi takım kötü diyorlar..Bu son maça kadar dediklerine imzamı atarım ama son maçta seyirci çok kötüydü;bazı tarfatralar hariç takımı destekleyeni göremedim..Hele maratondaki arkadaşlar bu maçta hakemle uğraşmaktan takımal uğraşmayı,takımı desteklemeyi resmen unuttular..2. yarı son 30 dak. da sadece hakemi protesto ettik;ıslıkladık,ne değişti,yiğidolar..Hakem lehimize kaç tane karar verdi..Hakemle uğraşacağımıza takıma yeterince destek verbilseydik ben bu maçtan en azından 1 puanı alacağımı düşünüyorum..Ama olmadı;bir kaç genç yiğido ahariç tüm stat takımın en zor zamanında sus-pus oturduk..Takımda zaten iyi oynamıyor;tarftarda desteklemiyince tamamen oyundan düştü..2. yarı Yasin in vurduğu top dışında hiç pozisyonumuz yok....Şu da gösterdi ki taraftar artık takımından umudunu kesmiş;bu takım küme düşer diyenler de çoğalmakta..Son sıralarda olan D. bakır,Denizli,Manisa,Ankaragüc ü taraftarları maçın başından sonuna kadar yense de yenilse de takımını destekliyor;ama bia bir gol yeyince hemen maçı bırakıyor;ya oyuncularımızla ,ya rakip takımla ,ya da hakemle uğraşıp duruyoruz..Asıl görevimiz olan takım 90 dak. destekleme işini de son maçta unttuk nerdeyse..Takım iyi futbol tabiki oyanmıyor;bunu hoca dahil herkes de söylüyor ama ne yapalım şimdi şimdiden banka asya ya rezervasyon mu yaptıralım..Eğer biz son maçta istanbul belediye takımına 90 dak. baskıda oldukalarını hissettirseydik bu maçı kolay kolay bırakmazdık..Çünkü istanbul takımında oynayan 5-6 tane genç oyuncu vardı..Belki stressiz oynadılar ama biz tarftar olarak da bnu çok fazla kolaylaştırdık...Son yarım saat hiç sahada yoktuk..Artık bırakalım şu geçmişi beyeler,artık uyanın ..ESki yeni hoca polemiğine girerek taraftarı ve sivassporlu oyuncuları germeyin..Beni 2 yıl önce olanlar değil,şu anda takımın ne durumda olduğu ilgilendiriyor..Şimdi taraftar soruyorum;sivasspor M. Hocadan sonra kaç tane maç kazandı;bu maçlardan sonra takımı tribünler çağırıp kaç defa alkışladık..Hatta son maçımızda 2. devre başlamadan önce takım tribünlere çağrılıp alkışlanıp moral verilemezmiydi...Giresun maçında ilk yarı 3-1 bittikten sonra 2. yarı takımı tribüne çağırıp alkışlamadık mı;takım bu moralle maçı 4-3 kazanmadı mı?Hem takım 90 dak. desteklemiyorsun hem de son yarım saatte MUHSİN Ertuğrul İSTİFA..diye bağırıyorsun..BU şartalarda oyunculardan da maçı kazanmalarını beklyorsun...HADİ BE!..Traftar takımın 90 dak. destekler,zor gününde yanında olur...Sivasspor un iyi gün dostuna hiç ihtiyacı yok..Sivassporu kötü günde desteklemeyenler gitsin başka bir takımı desteklesinler..Ben Bu takımı Amatöre Düştüğünde gidip gözlerim yaşlar içinde destekledim..Ömrümün SOnuna Kadar da Destekleyeceğim...Sivasspor buralara kolay gelmedi..Bu takım 40 küsur şehit vererek buralara kadar geldi;SİVASSPORU DÜŞÜRMRK O KADAR DA KOLAY DEĞİL...SEN TAKIMINI 90 DAK. DESTEKLE ONDAN SONRA YAPACAĞINI YAP...SİVASSPOR BU HOCAYLA 20 PUAN TOPLADIYSA KALAN 20 Yİ TOPLAR,BUNDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK..ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK....
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyuphulagu'a Teşekkür Ediyor...
Alt 07.03.2010, 15:00   #17
yorgun(58)
Yiğido

yorgun(58) - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 yorgun(58) FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

adam olan utanır bunlar ruhsuzca oynamaya devam ediyorlar kardeşim hoca hiç taktik vermesin bunlar pasdamı yapmayı bilmiyorlar kişiliksiz adamlar
yorgun(58) isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 15:02   #18
yorgun(58)
Yiğido

yorgun(58) - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

55 Mesajına 69 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 yorgun(58) FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kimin utanıp kimin utanmayacağı sezon sonunda belli olacak...Bazı arkadaşlar bu yıl seyirci iyi takım kötü diyorlar..Bu son maça kadar dediklerine imzamı atarım ama son maçta seyirci çok kötüydü;bazı tarfatralar hariç takımı destekleyeni göremedim..Hele maratondaki arkadaşlar bu maçta hakemle uğraşmaktan takımal uğraşmayı,takımı desteklemeyi resmen unuttular..2. yarı son 30 dak. da sadece hakemi protesto ettik;ıslıkladık,ne değişti,yiğidolar..Hakem lehimize kaç tane karar verdi..Hakemle uğraşacağımıza takıma yeterince destek verbilseydik ben bu maçtan en azından 1 puanı alacağımı düşünüyorum..Ama olmadı;bir kaç genç yiğido ahariç tüm stat takımın en zor zamanında sus-pus oturduk..Takımda zaten iyi oynamıyor;tarftarda desteklemiyince tamamen oyundan düştü..2. yarı Yasin in vurduğu top dışında hiç pozisyonumuz yok....Şu da gösterdi ki taraftar artık takımından umudunu kesmiş;bu takım küme düşer diyenler de çoğalmakta..Son sıralarda olan D. bakır,Denizli,Manisa,Ankaragüc ü taraftarları maçın başından sonuna kadar yense de yenilse de takımını destekliyor;ama bia bir gol yeyince hemen maçı bırakıyor;ya oyuncularımızla ,ya rakip takımla ,ya da hakemle uğraşıp duruyoruz..Asıl görevimiz olan takım 90 dak. destekleme işini de son maçta unttuk nerdeyse..Takım iyi futbol tabiki oyanmıyor;bunu hoca dahil herkes de söylüyor ama ne yapalım şimdi şimdiden banka asya ya rezervasyon mu yaptıralım..Eğer biz son maçta istanbul belediye takımına 90 dak. baskıda oldukalarını hissettirseydik bu maçı kolay kolay bırakmazdık..Çünkü istanbul takımında oynayan 5-6 tane genç oyuncu vardı..Belki stressiz oynadılar ama biz tarftar olarak da bnu çok fazla kolaylaştırdık...Son yarım saat hiç sahada yoktuk..Artık bırakalım şu geçmişi beyeler,artık uyanın ..ESki yeni hoca polemiğine girerek taraftarı ve sivassporlu oyuncuları germeyin..Beni 2 yıl önce olanlar değil,şu anda takımın ne durumda olduğu ilgilendiriyor..Şimdi taraftar soruyorum;sivasspor M. Hocadan sonra kaç tane maç kazandı;bu maçlardan sonra takımı tribünler çağırıp kaç defa alkışladık..Hatta son maçımızda 2. devre başlamadan önce takım tribünlere çağrılıp alkışlanıp moral verilemezmiydi...Giresun maçında ilk yarı 3-1 bittikten sonra 2. yarı takımı tribüne çağırıp alkışlamadık mı;takım bu moralle maçı 4-3 kazanmadı mı?Hem takım 90 dak. desteklemiyorsun hem de son yarım saatte MUHSİN Ertuğrul İSTİFA..diye bağırıyorsun..BU şartalarda oyunculardan da maçı kazanmalarını beklyorsun...HADİ BE!..Traftar takımın 90 dak. destekler,zor gününde yanında olur...Sivasspor un iyi gün dostuna hiç ihtiyacı yok..Sivassporu kötü günde desteklemeyenler gitsin başka bir takımı desteklesinler..Ben Bu takımı Amatöre Düştüğünde gidip gözlerim yaşlar içinde destekledim..Ömrümün SOnuna Kadar da Destekleyeceğim...Sivasspor buralara kolay gelmedi..Bu takım 40 küsur şehit vererek buralara kadar geldi;SİVASSPORU DÜŞÜRMRK O KADAR DA KOLAY DEĞİL...SEN TAKIMINI 90 DAK. DESTEKLE ONDAN SONRA YAPACAĞINI YAP...SİVASSPOR BU HOCAYLA 20 PUAN TOPLADIYSA KALAN 20 Yİ TOPLAR,BUNDAN HİÇ ŞÜPHEM YOK..ÇÜNKÜ BAŞKA SİVASSPOR YOK....
böyle oynamaya devam edelim bak denizli düşmez biz düşeriz taraftar daha ne yapsın sonmaç desteklememiş ibb yi kim destekliyo adamlar ne dyrymda bir bak
yorgun(58) isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 15:06   #19
Akartuna58
Yiğido

Akartuna58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

73 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 Akartuna58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

NEZAMAN SAMPIYONLUK DIYE BAGIRSAK KURSAGIMIZDA KALIYOOOR
SÖYLESENE BIZE MEMOO ( MEHMET YILDIZ ) TAKIM NIYE OYNAMIYOOOR !!
Akartuna58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07.03.2010, 15:31   #20
bugra5858
Yiğido

bugra5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

135 Mesajına 231 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 bugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISIbugra5858 COK SEVILEN BIR KISI

Akın,Mehmet Yıldız,Murat Sözgelmez,Akeem Agbetu,Abdurrahman Dereli
Bunlar Sakatlık Olmadığı Müddetçe Her Maç Sahada Olmalılar
Mehmet Yıldız Mesela Dün Maçta Olsaydı En Azından Hücum Konusunda Biraz Daha İyi İşler Yapabilirdik
Bu Futbolcular Bizim Takımı Ateşliyor Bunların Aldıkları Para Helal Olsun
Diğerleri İçinse Söyleyeceğim Tek Şey Sivasspor Forması Kutsaldır Nasip Olmaz Herkese

Etiketler
sirasi, sİzde, utanma

Seçenekler Arama
Stil