Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Oynanan Oyundan Memnunum
Alt 27.10.2010, 22:30   #11
50sekiz
Usta Yiğido

50sekiz - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

735 Mesajına 1.435 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 782 50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick50sekiz ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Oynanan Oyundan Memnunum

"Kaybetsek, üzülmezdim"Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tur atladıkları için memnun olduklarını belirtti.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tur atladıkları için memnun olduklarını belirterek, "90 dakikayı değerlendirdiğimiz zaman ilk 30 dakikada Sivasspor üstündü. Bugünki dezavantajımız 6 farklı ismi sahaya sürdük. Yani benim bugüne kadar 18'e dahi almadığım oyuncuları sahaya sürmek zorunda kaldım. Müsabakanın başında bunu gördük. Sivasspor gerçek 11 ile sahaya çıktı. Rıza hocada takımı görmek istedi sanırım. Bunun ardından oyunda dengeyi sağladık. İkinci yarıda ise golü bulduktan sonra rakibi kapatıp pozisyon vermemeye çalıştık. Biz Anadolu takımları için hele hele kafaya oynamıyorsanız aşağılardaysanız kupa biraz artı bir engel. Çünkü bakın biz Sivas'a geldik. Haftaya Gençlerbirliği'ne gideceğiz. Ligden düşmemek için oynayacaksınız üstüne birde kupada mücadele edeceksiniz. A

çıkça söylemek gerekirse bizde yenilsek üzülmeyecektik. Sivasspor maçın başındaki oyununu geliştirirse daha etkili olurlar diye düşünüyorum. Bize gelince geçen haftada söyledim yola devam diye aynen devam ediyoruz. Kupada biz hedef koymadık. Bu takım ligde 4 hafta sıfır çekip son 5 haftada üstlere doğru çıkmaya başladı. O yüzden hayalci değil gerçekçi olup bunları görmek lazım. Çok geliştirmemiz ve yapmamız gereken işler var. Büyük bir hedef koymuyorum. Kupa benim için oynatmadığım oyuncular için büyük şans. Sınırlı bir takım var. Kadroda fazla değişiklik yapan bir teknik adam değilim. Kupayı bu şekilde değerlendireceğiz." dedi.
50sekiz isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 27.10.2010, 22:38   #12
adalı harun
Yiğido

167 Mesajına 318 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 611 adalı harun FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu takımı rıza hoca toparlareger devre arasınakadar kopmadan götürürsek
hemserimiz bu işin üstesinden gelir
takım maglupken yüzleri asıldı
buda topçulara ders olur
birkaç hafta sonra oynayan oynamayan belli olur
ondan sonra işi götürürüz
hocamızaın sonuna kaDAR ARKASINDAYIZ
BİZİM BİZDEN BAŞKA DOSTUMUZ YOKTUR
adalı harun isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı adalı harun'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 22:40   #13
KaNgAlLıYiGiDoO
Acemi Yiğido

41 Mesajına 79 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 531 KaNgAlLıYiGiDoO FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Arkadaslar ben mactaydim tamamen akinin hatalari yuzunden yenildik. İlk golde burnunun dibindeki topa hamle yapmadi top yavasca kaleye girdi. İkinci gol frikikten oldu. Topu kucagina aldi yere dustu topu nasil kacirdigini anliyamiyorum top kucagindan sekip direge carpti ve girdi. Yere yatmadan kucagindaydi yattiginda kalenin icindeydi.
Akin haric takim iyiydi. Ziya bir muhtesemdi Allah nazarlardan saklasin hayrettin yedegi olur bunu unutmayin sivasspor'un ardasi olur.
Birde diallo iyi degildi.
Net4 tane gol pozisyonu ve sayamadigim kadar cok sut vardi... Ben umudumu hic yitirmedim kaleci olayi hallolursa ilk yariyi hocamizin da dedigi gibi 3 maci alirsak bize yeter devre arasi transfer olay biter
Ancak bu taraftar ayip ediyor tribunler kombineli taraftar haric bin civarindada biletli seyirci ya var ya yoktu...
KaNgAlLıYiGiDoO isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 12 Kullanıcı KaNgAlLıYiGiDoO'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 22:40   #14
calipso
Usta Yiğido

426 Mesajına 700 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 679 calipso FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

sorun tamamen futbolcularda.. bu takım en kral hocası gelse birşey yapamaz.. devre arası da rıza hocanın istediği kaliteli en az 3 oyuncu alınmazsa, sezon sonunu göremeden rızayıda gönderir bu topçular
calipso isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı calipso'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 22:42   #15
DoomsDay58
Usta Yiğido

DoomsDay58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.066 Mesajına 1.913 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 807 DoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer AnblickDoomsDay58 ist ein wunderbarer Anblick

Alıntı:
50sekiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

"Kaybetsek, üzülmezdim"Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tur atladıkları için memnun olduklarını belirtti.

Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, tur atladıkları için memnun olduklarını belirterek, "90 dakikayı değerlendirdiğimiz zaman ilk 30 dakikada Sivasspor üstündü. Bugünki dezavantajımız 6 farklı ismi sahaya sürdük. Yani benim bugüne kadar 18'e dahi almadığım oyuncuları sahaya sürmek zorunda kaldım. Müsabakanın başında bunu gördük. Sivasspor gerçek 11 ile sahaya çıktı. Rıza hocada takımı görmek istedi sanırım. Bunun ardından oyunda dengeyi sağladık. İkinci yarıda ise golü bulduktan sonra rakibi kapatıp pozisyon vermemeye çalıştık. Biz Anadolu takımları için hele hele kafaya oynamıyorsanız aşağılardaysanız kupa biraz artı bir engel. Çünkü bakın biz Sivas'a geldik. Haftaya Gençlerbirliği'ne gideceğiz. Ligden düşmemek için oynayacaksınız üstüne birde kupada mücadele edeceksiniz. A

çıkça söylemek gerekirse bizde yenilsek üzülmeyecektik. Sivasspor maçın başındaki oyununu geliştirirse daha etkili olurlar diye düşünüyorum. Bize gelince geçen haftada söyledim yola devam diye aynen devam ediyoruz. Kupada biz hedef koymadık. Bu takım ligde 4 hafta sıfır çekip son 5 haftada üstlere doğru çıkmaya başladı. O yüzden hayalci değil gerçekçi olup bunları görmek lazım. Çok geliştirmemiz ve yapmamız gereken işler var. Büyük bir hedef koymuyorum. Kupa benim için oynatmadığım oyuncular için büyük şans. Sınırlı bir takım var. Kadroda fazla değişiklik yapan bir teknik adam değilim. Kupayı bu şekilde değerlendireceğiz." dedi.
bırak hoca ne gerçek 11 inden bahsediyorsun sen eksikler nolucak?
DoomsDay58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı DoomsDay58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 22:57   #16
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

HOCAM GERÇEKTEN ÇOK İYİ OKUMUŞ MAÇI HELAL OLSUN TAKIMIN DEFANSTA ÇOK SORUN VARDI FAKAT MESUT HOCA BUNA Bİ TÜRLÜ ÇARE EDİNEMEDİ AMA RIZA HOCA TAKIMIN DEFANSINA ÇAREYİ BULACAK ÇÜNKÜ MAÇI İYİ OKUYOR NEDE OLSA SİVASLI HELAL OLSUN SANA RIZA HOCAM YENSEDE YENİLSEDE DESTEĞİMİZ SENİNLE ÇÜNKÜ SANA GÜVENİYORUZ
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Berkkaya5858'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 23:33   #17
mgulseven
Yiğido

mgulseven - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

83 Mesajına 120 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 549 mgulseven FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Hadi hayırlısı hocam biz size güvendik ve inandık fakat şu takımada bir ruh gelse onlarda bizi güvendirip inandırsa artık kahrolmasak.
mgulseven isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı mgulseven'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 23:45   #18
pover58
Usta Yiğido

501 Mesajına 741 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 789 pover58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

bu takımdan 4 kişi gitmedigi müddetçe düzelmez mehmet sedat hayrettin ve apo bunlar gidecek. ibrahim şahin ugur gidecek erman gidecek kalan bize yeter.
pover58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı pover58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 27.10.2010, 23:49   #19
Berkkaya5858
Yiğido

67 Mesajına 101 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 603 Berkkaya5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

rıza hoca inşallah allahın izniyle sivassporu hak ettiği yere getireceğine inanıyorum başarılar diliyorum HER MAÇTAN ÖNCE RIZA HOCAYI TRÜBÜNLERE ÇAĞIRALIM SEVGİ GÖSTERİSİNDE BULUNALIM HEP DESTEK TAM DESTEK SİVASI İNŞALLAH HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEK RIZA HOCAYA DESTEK VERELİM ÇÜNKÜ O BİZİM KENDİ EVLADIMIZ BAŞARILAR DİLİYORUM RIZA HOCAYA
Berkkaya5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Berkkaya5858'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 27.10.2010, 23:58   #20
serserilerin_prensi
Yiğido

serserilerin_prensi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

80 Mesajına 121 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 serserilerin_prensi ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Rıza Hocam Size İnancımız Ve Güvencimiz Sonsuz...İnşallah En İyi Yerlere Gelicez..
serserilerin_prensi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı serserilerin_prensi'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
Çalımbay, memnunum, oynanan, oyundan

Seçenekler Arama
Stil