Alıntı:
favori58 Nickli Üyeden Alıntı
SİVAS58FOREVER,
Arkadaşım,sen gerçekten Sivasspor taraftarımızsın doğrusu tereddütlerim var. Abdullah yiğit'i yine eleştirecek bir konu bulmuşsun, adam araştırmadığı bir konuyu açık açıkm yazmış,bunda eleştirecek ne var. Sivas'ta hangi basın neyi araşatıryor. Sonra bu konuda araşrılacak kadar önemli mi? senin amacın ne olursa olsun A.yiğit'e eleştirmek. Bırakın artık bu basitlikleri. Bizim deplasmanlara gitmemezide en büyük katkısı olanlardan birisi Abdullah Yiğittir. adamı eleş=tirecek konu bulamadında transfere kim ne kadar para harcadığını yazmadığı için eleştiriyorsun, Senin kesin bu adamla bir şansı konun var. Lütfen bu şahsi konuları Sivasspor'u kullanarak buralara taşımayın. Onun için Sivas olarak iki yakamız bir araya gelmiyor.
|
Kardeşim, ben de onu soruyorum; araştırmadığı bir konuyu niye yazıyor? Araştırmadığı bir konuyu açık açık yazıyor diyorsun, bu ne saçmalık, birşey yazacaksan araştıracaksın, biz yıllardır bilimsel makalelerimizi araştırarak yazıyoruz ki birilerine faydası olsun, araştırmaktan üşeniyorsun yazmayacaksın, sırf senin gibi şakşakçılardan takdir toplamak için yazı yazmak isteniyorsa o zaman konu başka.
Sivas'ta hangi basın neyi araştırıyor diye Abdullah Yiğit'i savunuyor ve onun da araştırma yapmadan yazmasını normal olarak değerlendiriyorsun, maalesef senin gibi düşünenler oldukça basın kalitemizi de rekabete ve kaliteye zorlayacak dolayısıyla birbirinden daha fazla araştırma yapmaya zorlayacak bir gücümüz olmaz.
Ben istediğim kişiyi eleştiririm, birşeyleri daha da iyileştirecekse eleştirilerime de devam ederim, umarım benim gibi eleştirenlerin sayısı artar da Abdullah Yiğit ve benzeri araştırma yapmadan yazan yazarlarımız kendilerini bundan sonraki yazılarında araştırma yaparak yazmaya zorlarlar.
Son olarak da şunu söyleyeyim sana, kimse eleştirilemez değildir, yeri gelir Rıza Hocayı'da eleştiririz yeri gelir Mecnun başkanı da eleştiririz ancak hiçbir zaman şakşakçılık ve yalakalık yapmayız, çünkü biz Sıvas'lıyız.