Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > İzmirli Yiğidolar

İzmirli Yiğidolar İzmirli Yiğidoların Buluşma Alanı

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Sivas'ta, F.Bahçe maçı öncesi son durum
Alt 21.05.2011, 22:35   #1
DOGU_BEY
Usta Yiğido

DOGU_BEY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.159 Mesajına 8.138 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1104 DOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz seinDOGU_BEY kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sivas'ta, F.Bahçe maçı öncesi son durum

izmirliyiğido abi aslında buraya birkaç resim ve video ekleyebilirdim ama bir olay buna engel oldu:

fener otele geldğinde hem sivassporlu hem de fenerli taraftarlar güzelce tezahürat yapıyordu. ta ki sözüm ona sivasspolu 10-15 kişi ana avrat küfretmeye başlayana kadar...hem çarşının ortasında o akdar anamız bacımız çocuklarımız geçerken... öyle hınç ve öfke doluydular ki bu kin nefre nedendir orada bir karnaval havası varken buna ne gerek vardı diye durup düşündüm...

yönetim aldığı kararı eleştirebilirz ama bu bize herşeyi yapma ve söyleme hakkı vermez.. rıza hoca bile dedi başka takımın taraftarı olsa da yine aynı şeyi yaaprdık diye sonuçta yönetim iyi bir hasılat istiyor.. o küfürüleri ve durumu görünce resim ve video çekmekten vazgeçtimm...

esnafın yüzünü gülerken görmek şehrin canlılığını görmek o kadar televizyonların canlı yayınlarını görmek demek ki SİVAS için daha doğrusu o hınç ve öfke dolu olanalr için hiç önemli değilmiş...

burada başkalarından daha çok gereksiz yere ortamı gerip birbirinizi yediniz ya daha bişey demiyorum size arkadaşlar...
Alt 21.05.2011, 23:16   #2
izmirliyigido
Gast

Yazık, o kişilere yazıklar olsun. Bunların Sivas'lılıkla, Sivasspor'lulukla alakası yok. Bunlar sözüm ona SİVASSPOR maskesi altında halen içlerinde ki eski Galatasaray'lılık ve Beşiktaş'lılık aşkını öldürememiş Fener düşmanlarıdır.

Ben günlerdir bunu söylemiyorum ama içimizde ki, Fener'e tanınan imtiyazları olağanüstü şekilde hoş görenler ne kadar Fener'liyse buna şiddetle karşı çıkanlarda Fener düşmanı olan eski Cimbom'lu ve Beşiktaş'lılardır. Oysa gerçek SİVAS'LILAR durumu hoşgörüyle karşılayıp bunun bir futbol oyunu ve bunun kar'ınında tüm Sivas için olduğuna inanmamaktadır.

İnşallah yarında maçta ve maç sonrasında böyle densizlik yapıp şehrin adını lekelemez ve ceza almamıza sebep olmazlar !.

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.05.2011, 23:21   #3
sebasteia
Usta Yiğido

sebasteia - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.351 Mesajına 3.187 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 sebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz seinsebasteia kann auf vieles stolz sein

edepsizliğe gerek yok! ne güzel üzerinize kırmızı beyaz formalarınızı giymişsiniz. sivasspor'un sivas'ta gurbet yaşamayacağını göstermişsiniz.

ee peki küfürler neden???

bırakın artık magandalığı, biraz medeni olun, biraz kültürlenin!
sebasteia isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı sebasteia'a Teşekkür Ediyor...
Alt 21.05.2011, 23:26   #4
58_SEMİH_58
Usta Yiğido

58_SEMİH_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

765 Mesajına 1.895 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 824 58_SEMİH_58 BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
izmirliyigido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Yazık, o kişilere yazıklar olsun. Bunların Sivas'lılıkla, Sivasspor'lulukla alakası yok. Bunlar sözüm ona SİVASSPOR maskesi altında halen içlerinde ki eski Galatasaray'lılık ve Beşiktaş'lılık aşkını öldürememiş Fener düşmanlarıdır.

Ben günlerdir bunu söylemiyorum ama içimizde ki, Fener'e tanınan imtiyazları olağanüstü şekilde hoş görenler ne kadar Fener'liyse buna şiddetle karşı çıkanlarda Fener düşmanı olan eski Cimbom'lu be Beşiktaşlılardır. Oysa gerçek SİVAS'LILAR durumu hoşgörüyle karşılayıp bunun bir futbol oyunu ve bunun kar'ınında tüm Sivas için olduğuna inanmamaktadır.

İnşallah yarında maçta ve maç sonrasında böyle densizlik yapıp şehrin adını lekelemez ve ceza almamıza sebep olmazlar !.

AYK
bjk li gs li ilan edildik şimdi de iyi mi Tamam sizler saf sivassporlusunuz bizler daha içimizde ki İstanbulu öldüremedik.500 kişinin ortasında 20 kişi şehrimizi savunduktan sonra bjk-gs ilan edilelim.Sizler gerçek Sivassporlusunuz sizlere helal olsun o zaman !
58_SEMİH_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda 58_SEMİH_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 21.05.2011, 23:39   #5
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
58_SEMİH_58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bjk li gs li ilan edildik şimdi de iyi mi Tamam sizler saf sivassporlusunuz bizler daha içimizde ki İstanbulu öldüremedik.500 kişinin ortasında 20 kişi şehrimizi savunduktan sonra bjk-gs ilan edilelim.Sizler gerçek Sivassporlusunuz sizlere helal olsun o zaman !
Şehrimizin nesini savundunuz güzel kardeşim. Şehir istila altındaydı da, 350 bin kişi kıpırdıyamıyordu da, 20 tane Don Kişot'mu savundunuz şehiri?

Ne dedik biz unumuzu eledik, eleğimizi duvara astık. Çok iyi zamanlarımız da bile bu Fener'i yenemedik, şimdi hiç yenemeyiz. O halde ortamı germenin anlamı yok, misafir olarak görelim ve onları öyle ağırlayalım, adımıza leke sürmeyelim. Güzelce maçımızı izleyelim ve inşallah kazanırsakta efendiliğimizle, futbol başarımızla adımızdan söz ettirelim dedik. Siz kalkmış "20 kişi şehri savunduk" diyorsunuz. Pes doğrusu, siz olmasaydınız şehir teslim olmuştu demek? Helal olsun teşekkür ederiz size.

Güzel kardeşim, akıllı olun. Tüm dünyanın gözü üzerimizde. Sizin gibi bir-iki tanenin yüzünden SİVAS'ımızı karalatmayın, adımızı lekeletmeyin !..

AYK
Alt 22.05.2011, 13:19   #6
eyupk
Usta Yiğido

eyupk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

809 Mesajına 1.915 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 938 eyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannteyupk ist jedem bekannt

Alıntı:
taraftarın daha ne olduğunu bilmiyorsun gelip bize ders vermeye kalkıyorsun, ilk önce ahlak ve edep öğrenin ondan sonra taraftarlık dersi verin bize. adam gibi takımımızı desteklemesini bilmiyormusunuzda bacılarımızın yanında ana avrat küfür ediyorsunuz, bu mu erkeklik centilmenlik. Allahtan korkun, eğer Allahtan korkunuz yoksa Peygamberden utanın.
eyupk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı eyupk'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2011, 14:50   #7
eskibektaşlı
Acemi Yiğido

70 Mesajına 137 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 579 eskibektaşlı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Hayrola kardeş 500 kişinin ortasında kaldık derken pala veya silahlarla saldırıya falan mı uğradınız ve can havliylemi küfür ettiniz ? inşallah ölü ve yaralı yoktur, cenginiz mübarek ola , o 500 kişi sizi daha tanımamış, deseydinizya sonunuz madımak gibi olur. Kahraman sivaslılarım benim....... sivassporlularım demiyorum sivaslılarım diyorum çünkü Spor sevgi ve kardeşliktir diye okudum biryerlerde

Mevlana güzel demiş : birçok şeyi başardım bir türlü cehaleti yenemedim..
eskibektaşlı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı eskibektaşlı'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2011, 14:55   #8
sivasdergi
Yiğido

107 Mesajına 249 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 716 sivasdergi FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
eskibektaşlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Hayrola kardeş 500 kişinin ortasında kaldık derken pala veya silahlarla saldırıya falan mı uğradınız ve can havliylemi küfür ettiniz ? inşallah ölü ve yaralı yoktur, cenginiz mübarek ola , o 500 kişi sizi daha tanımamış, deseydinizya sonunuz madımak gibi olur. Kahraman sivaslılarım benim....... sivassporlularım demiyorum sivaslılarım diyorum çünkü Spor sevgi ve kardeşliktir diye okudum biryerlerde

Valla edebiyat güzel olmuş hocam. Birçok arkadaş sporu başka şeylerle karıştırıyor. Özellikle yaşı genç olanlara öğretmemiz lazım bazı şeyleri
sivasdergi isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı sivasdergi'a Teşekkür Ediyor...
Alt 22.05.2011, 15:06   #9
Eyüp5825
Yeni Yiğido

10 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 Eyüp5825 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Küfür edip bununla övünen arkadaşlarda var ya burada üzülüyorum
hangi devirde yaşıyoruz ya!
Eyüp5825 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 22.05.2011, 15:12   #10
izmirliyigido
Gast

Alıntı:
eskibektaşlı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Ağzına sağlık...

Arkadaşlar halen kendilerini Sivas'ın Don Kişot'u sanıyorlar. 20 kişi ile Sivas'ı kurtarmışlar haberimiz yok. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederiz.

Bırakın bu ayakları, efendi olun futbolu spor gibi görün, adam gibi maçı seyredin. Sivas'ın ve Sivas'lının dını karalamayın..

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...

Etiketler
durum, fbahçe, maçı, sivasta, öncesi

Seçenekler Arama
Stil