Alıntı:
manas58 Nickli Üyeden Alıntı
Bugün futbolcularımızı misafir eden gurubun içerisinde olmaktan gerçekten gurur duydum özellikle Atıf'ın cana yakınlığı beni cezbetti diyebilirim bıraksak Akşam okul kapanana kadar kalacaktı Ziya tam bir Sivas çocuğu Allah ailesine bağışlasın Uğurun mütevaziliği gerçekten övgüye değer. Rabbim nasip ederse gençlerin İstanbul takımlarının peşinden koşmamaları memleket sevdalısı birer Yiğido olmaları için elimden gelen gayreti göstereceğim. Bugün bizleri kırmayıp okulumuzu şereflendiren yiğidolarımıza sonsuz sevgi ve saygılar.
|
bende seninle birlikte futbolcularımızı misafir etmekten gurur duydum Abdullah hocam
futbolcular salona girdiğinde kırmızı beyaz formalar ve kaşkollerle tezahurat yapan çocuklar beni gerçekten çok duygulandırdı...futbolcular gitmek için arabalarına binerken forma imzalatamadığı için hüngür hüngür ağlayan bir öğrenci vardı ki görmenizi isterdim...aldım formasını gelen futbolculara imzalattım ve öğrenciye geri verdim...gerçekten benim için çok özel bir gündü...bizleri kırmayıp gelen futbolcularımıza burdan tekrar teşekkür ederiz...