Valla Grosicki ne diyelim senin ne zaman oynayıp oynamayacağının hesabını yapmaktansa 3,5-4 milyon euro takımımıza kazandırarak gitmen daha iyi olabilir, zaten seneye yabancı kontenjanı da düşürülecekmiş, pedirel oynar senin yerinde sıkıntı yok yani
Adam Sivasta mutsuz her halinden belli. Yönetim kamile euro 2012 sonrası teklıf gelırse gonderecegının garantısını verdi. Ama umulan olmadı kamil çok az dk sure aldı ve hıcbır varlık gosteremedı. 2014 te sozlesmesı bıtıyor. Kamil gitmek istiyor. İşin tatlı bi şeklilde öçzülmesi için teklif geldiğinde pazarlık yapalım verilmeli. En az 4m euro diye dusunuyorum.
Liverpool istiyor söylentileride var hayırlısı. (yabancı kaynaklar)
Bu Konuda Esrarenqiz'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
bi durun be kardeşim. bu adamın gol atmasından veya iyi oynamasından korkar oldum ben artık. hemen bi yerlere satıyorsunuz. birileri hemen alıyor. yav arkadaş adam ayda yılda bir yapması gerekeni(iyi futbol oynamayı) yapıyor. hemen abartılı haberler bilmem neler. grosicki bizim takımda istikrar sağlamadıktan sonra ne kimse onu alır ne de sivassporda devamlı oynayabilir. öyle, bir maç güzel oynadım hadi ben büyük takıma gidecem. olur mu bi durun bi sabır. .