Cevap: Öldürmeye Teşebbüs!
Ya sadece bu posizyon değil ki ;
ilk yarı'da atıff'ın ceza sahasına ortasında Rajnoch buz gibi golü iptal ettiler..
Atıff'ın top ayağından çıktığında bizden hiç bir oyuncu ofsatta degildi.. Top eneramoya geldi, ama eneramo o topa dokunamadı, o dokunuşu yapsa rajnoch'un pozisyonu ofsayt.. Ama gel gör ki bu kadar basit bir kararda bile ipimizi çekmeye hazır o kadar cellat var ki .. Orta hakem penaltı yarattı, yan hakem buz gibi golü yedi.. Serdar Aziz caddede gezerken öyle birinin boğazına sarılsa gün alır, maalesef ki kartı yiyen biziz..
Sahipsiziz, sahipsiziz.Sahipsiziz..
Nerde futbol ulemaları.. Sansar, Bünyamin Gezer terlikleri, yalakalar, çapulcular nerdesiniz.. Geçen sene şampiyonluk play-off'undan bizi dışlayan zihniyet ile bu sene ki hakem hatalarından haybeye kaybettiğimiz onca puanları çalanlarda aynı zihniyet.. Değişen maalesef pek birşey olmuyor..
Tamam Rıza Hoca'da bazı maçlarda bizler gibi izliyor.. Tercihleri yanlış.. Hangimizin hayatta yaptığı tercihler yüzde yüz doğru ki.. Doğruları varken de eleştiriyoruz.. Bunda bir ayar olmalı değil mi..? Bir teknik direktörün oyuna etkisi %7-8 lerde iken Rıza Hoca'ya da hak vermemek haksızlık olur..
fener maçından sonra, Sansar'a serzenişleri ayyuka çıkan Rıza Hoca nerdeyse suçlu adledilen bir ortamda söyleyin dostlar bize kim yada kimler sahip çıkacak..
bu takım ben inanıyorum ki ; bulunduğu konumu haketmiyor.. Nasıl 3 hafta sıfır çektiyse bu takım, ben inanıyorum ki biz önümüzdeki Antalya-Akhisar ve Ordu maçlarından 3'te 3 yapıp çıkacağız..
Takıma'da güveniyorumm.. Gün birlik olma günüdür..
Herkese selam ve saygılar..