izmirdeki kurduğumuz güzel birliktelik geldi aklıma sayıya takılmayın arkadaşlar gönül işi bu 3-4 kişi de olsa birlikteliğinizi bozmayın. 500 kişi olunca da özünüzü unutmayın.. devamı gelir inşallah diğer illerden de..
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı myway'a Teşekkür Ediyor...
üniv. arkadaslarimi tebrik ederim, kendi caplarinda birseyler yapmaya calisiyorlar,
insallah katilan destek cikan cok olurda amaclarina ulasirlar
helal olsun örnek taraftarlarimiza
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Konyadaki hemşehrilerime Sivasspor için yaptıkları için teşekkürler,her ortamda Sivasspor severlerin böyle birlikte hareket edebilmesi ile Sivassporumuz daha da güçlenir ve Sivassporumuza zarar vermeye çalışan basın ,hakemler vb bir kez daha düşünmek zorunda kalırlar
Bu haberi bugün sabah iş yerinde hürdoğan'da okuyunca yanıma Sivaslı olan ancak istanbul yalakalığı yapan bir arkadaşım geldi,haberi ona gösterip ne düşündüğünü sordum sadece güldü. yüzünede söyledim bunlarda utanma ve insanlık duygusu kalmamış.
Helal olsun Konya'daki yiğidolara onlarla gurur duyuyoruz
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı favori58'a Teşekkür Ediyor...
Projede emeği geçen Gökhan Turna ve Veli Bircan kardeşimizi tebrik ediyorum.
Başarılı olmalarını diliyorum. Gökhan ile Veli kardeşimizin olduğu yerde disiplin vardır, organize olmak vardır, paralelinde de başarı vardır. Tekrar tebrik ediyorum.
Küçük bir serzeniş olsun, keşke Hürdoğan'da bu haberi sivasspor.com'dan aldım deseydi, emeğe saygı olurdu
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...