Cevap: Galatasaray - Sivasspor
Önce sivassporu değerlendirelim ,geride kalan 3 haftada galibiyeti kaçıran takım hep sivasspordu,antepe fark atacakken yenildik,akhisarı tam yendik derken berabere kaldık,konyayıda yenebilirdik,baktığımızda 3 takımda sivasspora karşı açık oynamadılar,beraberliğe razı 10 kişi defans yaptılar ,sivasspor böyle kapalı defansları açmakta zorlanıyor çünkü çilingir oyuncusu yok ,gs maçı çok farklı olacaktır hem sivasspor hemde gs baskı altında olacaktır özelllikle gs de işler iyi gitmiyor ,3 5 hafta sonra hem hocaları hem yöneticileri yolcu olabilir ,bu nedenle bu maçta açık oynayacaklardır mecburlar çünkü,bu sivassporun işine gelir ,ilk yarı rakibi durdurabilirsek çok rahat puan ve puanlarla döneriz ,da costa ve utakanın hatta diğer siyah oyuncumuzunda iyileşip oynayacağını düşünüyorum,konya maçına ne kadar üzülsemde ben gs maçından puanla döneceğimize inanıyorum tek korkum hakemlerin gs ye kıyak yapması ve lanet olası gs istatistiğimiz ,nezaman rakibe can simidi lazımsa tff devreye giriyor geçen yılki maç aklıma geliyor elimizden alıp gs ye verdiler ,yine aynı seneryolardan korkuyorum,yoksa gs den korkum yok,bu maça başta r.carlos ve futbolcular iyi motive olmalılar,rakip çok koşmuyor ,sivasspor performansının üstüne çıkıp oynarsa galip bile gelmek hiçde zor değil
|