Cevap: SİVASSPOR nasıl düzelir?
BENCE bursaspor maçı hemen unutulmalı ,hesabı 2.yarı görürüz arada çok büyük kadro kalitesi vardı, oyuna sonradan giren sevmediğim o süzme maçı bursaya kazandırdı ,sivassporun yedekleri arasında öyle oyuna giripte maçı çevirecek kimse yok ,holmen bile yedek ,bize ilaç gibi gelecek aydın kadro dışı hesap edin artık ,gün onu bunu yollama gönderme kovma günü değildir,bu takım bizim ,başka sivasspor yok,yarın r.carlos gider yönetim gider,miladı dolmuş oyuncular başka takıma gider yada futbolu bırakır ,sivasspor kalır,yönetim sezon başında yapmadığı transferleri mecburiyetten devre arası yapacaktır,acilen futbolcularla ve teknik heyetle toplantı yapılmalı olayın ciddiyeti anlatılmalıdır,maçı kazanacağımız pozisyonlarda pas vermeyip kendisi gol atmak isteyen egoist oyuncular ikaz edilmeli ,gerekirse agır para cezaları verilmeli ,r.carlos oyuncularına arkadaş gibi davranmayı bırakıp formanın aslanın agzında olduğunu futbolcularına göstermelidir,şu ortamda hoca değişikliğini uygun görmüyorum,takımın eksik mevkilerine devre arasında alınmak üzere şimdiden futbolcu bakılmalıdır,taraftar olarak bu paso lig olayına en başından beri karşıyım ,ancak papuç pahalı,özellikle sivasda yaşayanlar mutlaka stadda olmalılar ,yarın bu takım küme düşerse vakdı tühdü karr etmez,kazanacağımız maç sayısı azaldı,şurda 10 takım kaldı ,hiçbiride kolay lokma değil,enaz 5 galibiyet almamız lazımki 2.yarıya umutla girelim ,
|