Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 26.07.2005, 17:01   #11
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1321 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick

ÖZELLİKLE 2.RESİME BİR BAKIN ..KAPALININ YANINDA Kİ YÜKSELTİLEN TRİBÜN ÇOK DENGESİZ YAPILDI..KAPALI TRİBÜNLE YENİ YAPILAN TRİBÜN ARASINDA YAKALAŞIK 90 CM VAR..ORAYA OTURAN SEYİRCİLER SAHAYI GÖREMİYECEK...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.07.2005, 17:41   #12
efsanedavulcu
Yiğido

efsanedavulcu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 efsanedavulcu isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

EVET ONUR ABİ HAKILISIN KAPALININ YANINDAKI TRIBUN KOR NOKTA OLMUŞ...
efsanedavulcu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.07.2005, 18:27   #13
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

buna ŞÜKÜR KULUPTE PARA YOK APDULLATİF SENERDE OLMAS BUNU DA BULAMAYACAGIZ HER ŞEY NİYE YARIM YAPILIYO DİYE SORUYOSUN BENDE SANA SORUYORUM PARAN VARSA VER GİDİP YAPTIRIYIM STADI 25.000 KİŞİ PARA VEREMİYOSAN ŞÜKRETMESİNİ BİLECEKSİN
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.07.2005, 18:29   #14
Bilmiyorum
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 5 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
gakgo58 Nickli Üyeden Alıntı
ya niye herseyi yarım yarım yapıyoruz anlamıyorum...İnşaat baslanmışken hepsi bitirilemezmiydi.. Mevcut stada bu kadar masraf yapmışken, ikinci bir satdında gündemden kaldırılması normal...

buna ŞÜKÜR KULUPTE PARA YOK APDULLATİF SENERDE OLMAS BUNU DA BULAMAYACAGIZ HER ŞEY NİYE YARIM YAPILIYO DİYE SORUYOSUN BENDE SANA SORUYORUM PARAN VARSA VER GİDİP YAPTIRIYIM STADI 25.000 KİŞİ PARA VEREMİYOSAN ŞÜKRETMESİNİ BİLECEKSİN ALLAHTAN ŞENER VAR YOKSA STAD FALAN OLMAZDIIIII
Bilmiyorum isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.07.2005, 19:14   #15
FatihSoner58
Tecrübeli Yiğido

FatihSoner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 FatihSoner58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Ya gardaslar; hani bu stat 22.000 kisilik olacakti. Valla ben pek birsey anlamadim.. Ama yinede onyargili olmayalim. Unutmayin stat hala tamiratta
Alt 26.07.2005, 19:42   #16
drummer
Usta Yiğido

drummer - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

84 Mesajına 167 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 909 drummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDIdrummer TAM BIR BEYEFENDI

bugün stadı gezdim inceledim
öyle bahsedildiği gibi 100-150 kişi çalışmıyor,15 -20 kişi çalışıyor.
dünya bir para harcanıyor ,işallah değer ve paralar havaya uçmaz.
kapalının yanları genişliyor,çim saha sulanıyor.çok az miktardada koltuk yerleştirilmiş.ligin başlamasına 8 gün var ama öyle ivedili bir çalışma görmedim.ilk üç hafta değil daha uzun süre burada oynayamaz maçlarını takım.karamsar olmak istemiyorum ama gördüğüm manzara iç açıcı değildi sanki,inşaattan pek anlamam gerçi.
hakkımızda hayırlısı işallah.
karamsar olmak istemiyorum..
Alt 26.07.2005, 19:52   #17
blueways
Yeni Yiğido

blueways - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 blueways ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

rüştü abim yazmışki stad 28 ağustosda açılacak ben hergün işe giderken içinden geçiyom öyle 28 ağustosa açılacakmış gibi bir çalışma yok artı yetkililer kale arkalarını büyütmeyi iyi düşünmüşler böylece stad stada benzeyecek bide bence sivasa ikinci bir satada gerek yok burayı büyütsünler bize yeter.
blueways isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 27.07.2005, 14:20   #18
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1332 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

[size=2]Bende stadyumu inceledim...Kapalı Tribünün yanına yapılan ek tribünlerde bir dengesizlik var...Kale arklarına ek yapılacaksa buna daha önceden karar verilemezmiydi ...Neden bu işler böyle yürür hiç anlamış değilim...Yinede herşeyin hayırlısı olsun...[/size]
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 28.07.2005, 23:32   #19
sivasli_tufan
Tecrübeli Yiğido

sivasli_tufan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

16 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 sivasli_tufan isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
ElbeyLi58 Nickli Üyeden Alıntı
[size=2]
UEFA Standartlarına getirilmesi için tadilata alınan 4 Eylül Stadyumunun yeni hali şekillenmeye başladı

Eski halinden çok uzak bir görüntüye kavuşan 4 Eylül Stadyumu yeni hali ile güzel ve modern bir hale büründü.

Sivasspor’un Süper Lig’e çıkması ile birlikte tadilata alınan 4 Eylül Stadyumunda çalışmalar son aşamaya geldi. Geçtiğimiz hafta yerleştirilen çimler zemine tamamen uyum sağlarken, alttaki zemin ile kaynaşması bekleniyor. Çimler bir kaç gün sonra karşılaşma oynanabilir hale gelecek. Kapalı tribünün bulunduğu yerdeki genişletme çalışmalara tamamlanırken, bu tribününün koltukları yerleştirilmesine başlandı. Stadyumun en gözde yeri ise bu tribünler oldu. Önceden 6 kat yüksekliği olan bu tribünler şimdi 16 kata çıkartıldı. Kapalı tribünün bulunduğu bu tribünlerdeki inşaat tamamalanırken, sadece maraton tribünlerin bulunduğu yerde ufak inşaat çalışmaları kaldı. 4 Eylül Stadyumunu ziyarete gelen Yiğidolar, stadyumun yeni halini beğenirken “Nasıl olmuş ama”şeklinde memnuniyetlerini belirttiler.[/size]
buna sevindik iste
Alt 28.07.2005, 23:40   #20
HUSO58
Yeni Yiğido

HUSO58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 HUSO58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

[size=2][/size][size=2]ARKADAŞLAR BENDE İKİ GÜNDE BİR STADA GİDİYORUM.ÇALIŞMALAR YAVAŞ GİBİ GELİYOR BANA. ON GÜN OLDU DAHA KALE ARKALARINDAKİ KOLTUKLAR KONMADI.KAPALININ YANI GERÇEKTEN REZALET.MARATON TRÜBÜN HALA YÜKSELECEK VE ORANIN ÜSTÜ KAPANIP KESİNLİKLE KOMBİNE BİLET SATILMASI LAZIM.BİRDE STADIN HER TARAFI KAPANACAKMI ARKADAŞLAR[/size]..
HUSO58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil