Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: LORANT KALDI
Alt 15.02.2006, 14:04   #11
orkun85
Yeni Yiğido

orkun85 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 10 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 orkun85 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart -->: LORANT KALDI

Buradaki yorumlar yine ucuk kacık adam daha düne kadar bizi satıp almanya 2. liginde küme düşmeme mücadelesi veren takıma gidiyordu ama şimdi fikrinden döndü biz onu yine baş tacı yaptık helal sana lorant mert lorant gibi..Hayret vallahi...

Önce adam gibi hucum düşünsün,korkak futbol anlayışını bıraksın sivası aldığı günden beri hangi hucum oyuncumuzun futbolu gelişti??? Elindeki kadronun kıymetini bilsin....
orkun85 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 14:08   #12
NAUGHTYBOY58
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 266 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 NAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende ZukunftNAUGHTYBOY58 hat eine strahlende Zukunft
Unglücklich -->: LORANT KALDI

yaw ben şimdi mahcup duruma düştüm
çünkü gitti diye eleştirmiştim
ama o takımının başında kaldı ...
lorant hocamızdan özür diliyorumm
NAUGHTYBOY58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 14:11   #13
1967_DERNEK_MUSTAFA
Usta Yiğido

1967_DERNEK_MUSTAFA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 99 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 964 1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_DERNEK_MUSTAFA SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

oyuncaktık şimdi oynaya başladılar gidiyor kalıyor ya asılsız haberlerle milletin kafasını karıştırmayalım sivasta millet bir birine soruyo gittimi kaldımı sivasspor yönetimin bile haberi yok ama millet sağ olsun hoca gitti hoca kaldı lütfen sonucu almadan kesin bir net cevap vermeyelim bu hem sivassporu hemde taraftarlarımızı çok etkiliyor
1967_DERNEK_MUSTAFA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: LORANT KALDI ..!!
Alt 15.02.2006, 14:29   #14
1967_DERNEK_10UR
Usta Yiğido

1967_DERNEK_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1345 1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick1967_DERNEK_10UR ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: LORANT KALDI ..!!

şimdi kime inanalım...bir gidiyorum dedi bir kalıyorum dedi...
1967_DERNEK_10UR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 14:43   #15
gercek58li
Usta Yiğido

gercek58li - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

50 Mesajına 75 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 gercek58li ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

SIMDI LORANT EGER KALIYORSA BILE HEMEN HER SEYI UNUTUP SÜTTEN CIKMIS GIBI TERTEMIZ ILAN ETMEMIZ BEKLENEMEZ HERHALDE!
ATES OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZ.
BELKI DE ANLASAMADIGI ICIN GERI GELDI,ALMANLARA FAZLA GÜVENIM YOKTUR DOGRUSU.CIKARI NEYI ICAP ETTIRIYORSA ONU YAPARLAR!
EGER KALIRSA INSALLAH BIR AN ÖNCE TAKIMI TOPARLAR VE IYI ISLER YAPARIZ.TEKNIK OLARAK FAZLA ELESTIREMEM LORANTI...
Alt 15.02.2006, 14:45   #16
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

BEN BUNU ÇOK ÖNCEDENDE SÖYLEDİM İSTER GİTSİN İSTER GİTMESİN AMA SÖYLENENLER MUTLAKA TAKIMA ZARAR VERİYOR VE VERECEKTİR... AMA SAKALIMIZ YOK SÖZÜMÜZ GEÇMİYOR MİSALİ HALA DEVAM EDİLİYOR BU KONUYLA İLGİLİ BAŞLIKLARIN HEPSİ KİLİTLENMELİ BENCE...
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Lorant, ''Görevimin başındayım''
Alt 15.02.2006, 14:48   #17
eray58
Yeni Yiğido

eray58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

6 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 eray58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Lorant, ''Görevimin başındayım''

Sivasspor Teknik Direktörü Lorant:
"Bir yere gitmiyorum, görevimin başındayım"

VESTEL Manisaspor maçından önce hakkında çıkan Alman ligine tranfser olduğu şeklindeki haberleri değerlendiren Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, "Görevimin başındayım. Hiç bir yere gitmiyorum." dedi.
Vestel Manisaspor maçından sonra oğlunun doğum günü için Almanya'ya giden Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant bugün yeniden Sivas'a döndü. Hakkında Alan 2'inci Lİgi takımlarından Sportfreunde Siegen'e tranfser olduğu şeklinde haberler yapılan Lorant, "Hiç kimseyle anlaşmadım." şeklinde konuştu. Öğlen saatlerinde havayolu ile İstanbul'dan Sivas'a gelen Lorant, kulüp tesislerinde basın toplantısı düzenledi. Lorant, Vestel Manisaspor maçından önce tesadüfen bu haberleri öğrendiğini belirterek, "Oğlumun doum günü için Almanya'ya gittim. Bu sırada Siegen kulübü yöneticileri benimle görüşmek istediklerini söylediler. Bütün dünyada görev başında bulunan bir hocaya başka bir takım tarafından teklif götürülebilir. Bu gayet normaldir. Basında gittiğim şeklinde çıkan haberleri kişiliğime hakaret olarak nitelendiriyorum. Siegen yöneticileri ile 1 saat görüşme yaptıkm. Ancak ben onlara Sivas'a dönüp sözleşmemi feshedeceğimi söylemediğim gibi hiçbir sözleşmeye de imza atmadım. Bu konuda hiç bir gazeteye ve gazeteciye de açıklamam olmadı. Kimse de bana bu konuda birşey sormadı. Almanya'dan İstanbul'a döndüm ve kulüp başkanımız ile Sivasspor ile ilgili ve bu konu hakkında geniş bir toplantı yaptık. Bu tür spekülasyonlara kulak asmıyorum. Benim görev yaptığım yer Sivas olduğu için buraya gelip açıklama yapmayı uygun gördüm. Sivasspor ile sezon sonuna kadar kesinleşmiş ve bir yılda uzatmalı sözleşmem var. Görevimin başındayım ve başka bir şey düşünmüyorum. Her hoca profesyonel çerçevede bazı görüşmeler yapmış olabilir. Önemli olan verdiği karardır. Ben de Sivas'ın başındayım ve görevimi sürdürüyorum." dedi.
Lorant her takımın düşüş dönemi yaşyayabileceğini ve bunu kendisinin de beklediğini belirterek, "Paniğe gerek görmüyorum. Böyle bir dönemi bekliyordum. En kısa zamanda toparlanacağız. Hedefimiz Sivasspor'un ligde kalmasını temin etmek." dedi.
Sivasspor Genel menaceri Bülent Uygun'da Lorant'ın görevinin başında bulunduğunu belirterek, "Biz Siegen kulübünü de uygun bir dille uyardık. Hocamızla yolumuza devam ediyoruz. Bu tür yanlış haberlerin tekrar edilmemesini umuyoruz." dedi. Bu arada Sivasspor, Pazar günü oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını sürdürndü. Lorant'ın uçağı geç kaldığı için yetişemediği sabah idmanında sakatlığı bulunan Kalla takımdan ayrı çalıştı. Sivasspor yardımcı antrenörler eşliğinde çalışmasını tamamladı.

15.02.2006
eray58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 14:48   #18
ReDYiGiDo
Tecrübeli Yiğido

ReDYiGiDo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

25 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 818 ReDYiGiDo BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
gercek58li Nickli Üyeden Alıntı
SIMDI LORANT EGER KALIYORSA BILE HEMEN HER SEYI UNUTUP SÜTTEN CIKMIS GIBI TERTEMIZ ILAN ETMEMIZ BEKLENEMEZ HERHALDE!
ATES OLMAYAN YERDEN DUMAN CIKMAZ.
BELKI DE ANLASAMADIGI ICIN GERI GELDI,ALMANLARA FAZLA GÜVENIM YOKTUR DOGRUSU.CIKARI NEYI ICAP ETTIRIYORSA ONU YAPARLAR!
EGER KALIRSA INSALLAH BIR AN ÖNCE TAKIMI TOPARLAR VE IYI ISLER YAPARIZ.TEKNIK OLARAK FAZLA ELESTIREMEM LORANTI...
ADAM ZATEN GİDİYORUM DİYE BİR ŞEY SÖYLEMEDİ DELİNİN BİRİ KUYUYA BİR TAŞ ATMIŞ KIRK AKILLI ÇIKARAMAMIŞ.. ADAMI HEMEN GÜNAH KEÇİSİ İLAN ETMEYİN... KİMLER HAKKINDA NE SÖYLENTİLER ÇIKIYOR.. HADİ DİYELİ ADAMINDA İÇİNDE VARDI GİTMEK DÜŞÜNCESİ AMA GİTMEDİ.. NE OLDU TAKIM ZARAR GÖRDÜ OLAN YİNE SİVASSPORA OLDU..
ReDYiGiDo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 14:59   #19
fuat58
Acemi Yiğido

fuat58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

8 Mesajına 11 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 fuat58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

iste adam gercek sivasli
fuat58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 15.02.2006, 15:07   #20
ErdalGüler
Usta Yiğido

ErdalGüler - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

46 Mesajına 134 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 922 ErdalGüler isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Alıntı:
orkun85 Nickli Üyeden Alıntı
Buradaki yorumlar yine ucuk kacık adam daha düne kadar bizi satıp almanya 2. liginde küme düşmeme mücadelesi veren takıma gidiyordu ama şimdi fikrinden döndü biz onu yine baş tacı yaptık helal sana lorant mert lorant gibi..Hayret vallahi...

Önce adam gibi hucum düşünsün,korkak futbol anlayışını bıraksın sivası aldığı günden beri hangi hucum oyuncumuzun futbolu gelişti??? Elindeki kadronun kıymetini bilsin....
ben lorant ın gidiyorum dediği bir açıklama görmedim. Aksine bildiğim kadarıyla takımın başındayım diye bir açıklaması vardı....

Seçenekler Arama
Stil