Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Serbest Alan, Sivas Paylaşım, Sivas Forum, Sivaslılar > Kilitli Konular

Kilitli Konular Kilitlenmiş Konular

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

Alt 22.12.2004, 18:11   #11
alper58
Acemi Yiğido

alper58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

11 Mesajına 15 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 alper58 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

benim bildiğim bi reis var oda kızılderililerin reis oturan boğa...tribünlerde kimse oturan boğa olmasın,yada olmak istemesin.herkes orda sivassporu destekliyo.O KADAR...
alper58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 22.12.2004, 20:59   #12
b1glord
Acemi Yiğido

b1glord - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 b1glord ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:
cem_yesilova Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ForzaSivas Nickli Üyeden Alıntı
beyler sakin ne oluyo yaw serhat parlama olum hemen reis mesis muhabbeti yoq olmuyacakta ortamı germeye gerek yoq hepiniz allaha emanet olun...

:lol: :lol: :lol: 8) 8) :o :lol: bu alemde tek reis veysel reis
Oğlum adam ben bu takıma bu gruba yıllarca hizmet ettim...adam daha dün samsundan gelmiş bize posta koymaya çalışıyor...biz reislik falan taslamıyoruz..biz yıllarca işimizi yapmaya çalıştık bunu sende biliyosun..öyle yok herkes kendine gelsin falan diye forumda yazılar falan yazmasın..canım sıkılıyor buralarda...bu kelimeleri konusabilmesi için enaz sizin kadar benimle zamanında kader birliğiyapmış olması lazım...benim kadar senin kadar sivassporun peşinden koşturmuş olması lazım...(Halen söylüyorum ben reislik meislik ayağıyla reklam
yapmıyorum canımı sıkmasın...Ahmetede üzüldüm...enazından bu olayın içerisinde kendide var yıllarca bizimle beraberdi)
bak bana öyle yok posta koyma falan filan yazma.. ben ayrıca bu tribüne dün gelmedim.. tamam doğrudur senin kadar koşturmamışımdır ama bana kimse konuşma falan diyemez..
benim yazdıklarımı sen üstüne alınıyosan o senin sorunun..
bak bi an için düşün x bi kişi reis olsun diyelim ve sen buraya geldiğinde seni aforoz etsin ne yaparsın?? beni tanimiyosun benim hakkımda yorum yapma ok? ben sivaslı değilim ama sivasspora saygımdan çok sevdiğim FENERBAHÇE min logosuyla dolaşmıyorum bu forumda..
ben seni tanımıyorum ama bu msj niye açtımı sen buraya gelip tribünün içine girdiğinde anlayacaan..
sana soruyorum ortalıkta herkes reis diyemi gezsin??
bunu anlatmak istemiyodum ama simdi söylüyorum.. geçen hafta ihlas haber ajansından ve 2-3 tane yerel gazetecinin katıldığı bi basın açıklaması yapildi ve benim yeniçeriler hakkında konuşmamı istediler ve ben benim sivaslı kardeşlerim yanimda değil diye2 cümle bile konuşmadım çünkü bu sizin hakkınız ama su anda benim gözümde sen buna sahip değilsin..
bak ben istesem stadda setede çıkarım ve bunu kimse engelleyemez ve herkes biliyoki çok da ii yaparım bu işi ama bu memleket size kalacak diye hiç ön plana çıkmadım..
şunu herkes bilsin kimse reis değil.. olmayacakta umutlanmayın..
+1 diorum bide serhat harbi sormayi unuttum sen neden ustune alindin? onu diorum :lol:
b1glord isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2004, 08:03   #13
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1362 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
cem_yesilova Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
serhankaburcuk Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
ForzaSivas Nickli Üyeden Alıntı
beyler sakin ne oluyo yaw serhat parlama olum hemen reis mesis muhabbeti yoq olmuyacakta ortamı germeye gerek yoq hepiniz allaha emanet olun...

:lol: :lol: :lol: 8) 8) :o :lol: bu alemde tek reis veysel reis
Oğlum adam ben bu takıma bu gruba yıllarca hizmet ettim...adam daha dün samsundan gelmiş bize posta koymaya çalışıyor...biz reislik falan taslamıyoruz..biz yıllarca işimizi yapmaya çalıştık bunu sende biliyosun..öyle yok herkes kendine gelsin falan diye forumda yazılar falan yazmasın..canım sıkılıyor buralarda...bu kelimeleri konusabilmesi için enaz sizin kadar benimle zamanında kader birliğiyapmış olması lazım...benim kadar senin kadar sivassporun peşinden koşturmuş olması lazım...(Halen söylüyorum ben reislik meislik ayağıyla reklam
yapmıyorum canımı sıkmasın...Ahmetede üzüldüm...enazından bu olayın içerisinde kendide var yıllarca bizimle beraberdi)
bak bana öyle yok posta koyma falan filan yazma.. ben ayrıca bu tribüne dün gelmedim.. tamam doğrudur senin kadar koşturmamışımdır ama bana kimse konuşma falan diyemez..
benim yazdıklarımı sen üstüne alınıyosan o senin sorunun..
bak bi an için düşün x bi kişi reis olsun diyelim ve sen buraya geldiğinde seni aforoz etsin ne yaparsın?? beni tanimiyosun benim hakkımda yorum yapma ok? ben sivaslı değilim ama sivasspora saygımdan çok sevdiğim FENERBAHÇE min logosuyla dolaşmıyorum bu forumda..
ben seni tanımıyorum ama bu msj niye açtımı sen buraya gelip tribünün içine girdiğinde anlayacaan..
sana soruyorum ortalıkta herkes reis diyemi gezsin??
bunu anlatmak istemiyodum ama simdi söylüyorum.. geçen hafta ihlas haber ajansından ve 2-3 tane yerel gazetecinin katıldığı bi basın açıklaması yapildi ve benim yeniçeriler hakkında konuşmamı istediler ve ben benim sivaslı kardeşlerim yanimda değil diye2 cümle bile konuşmadım çünkü bu sizin hakkınız ama su anda benim gözümde sen buna sahip değilsin..
bak ben istesem stadda setede çıkarım ve bunu kimse engelleyemez ve herkes biliyoki çok da ii yaparım bu işi ama bu memleket size kalacak diye hiç ön plana çıkmadım..
şunu herkes bilsin kimse reis değil.. olmayacakta umutlanmayın..

Cem bu nasıl laflar ya ben kimseye posta falan koymadım da bu nasıl bir yazı ben senin hakkında tam iyi düsünmeye baslamıstım baskalarının söyledikleriyle senin yazdıklarına bak beni sivasta herkes tanır...Birde şunu unutma ben istedikten sonra beni kimse AFAROZ EDEMEZ ....Sen beni tanımıyosun ...Bak bir daha Yazıyorum Hiçbir ALLAHIn kulu diyorum...bilmem anlatabildimmi?sana ve başkasına posta falan koydugum yok...ama haklı oldugum zaman babamın oğlu gelse tanımam...Bir daha yazıyorum BEN KİMSEYE POSTA KOYMUYORUM....ama bu formu neden açtın bana özel mesajla yazmanı istiyorum...Eğer sende benim durumumda olsaydın bunu isterdin tamammı...birde benim galatasaraylılıgım senin f.b'liliğin veya ahmetin bjk askına veya veyselin veya baskasının hangi takımı tuttuguna kimse karışamaz....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2004, 08:45   #14
deli_yigido
Yiğido

deli_yigido - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 76 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 deli_yigido ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

gardsalar bız sivaslıyız hepımız beraber olalım bırleselım cılgınlar YENICERILER
deli_yigido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 23.12.2004, 15:49   #15
hunter34
Yeni Yiğido

hunter34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 hunter34 ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

tabiki birleşmeliyiz,bütün iş birlik ve beraberlikten doğar.
hunter34 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2004, 11:41   #16
ForzaSivas
Acemi Yiğido

ForzaSivas - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

3 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ForzaSivas ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yeniçeriler tekdir tek kalacak
ForzaSivas isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 24.12.2004, 15:41   #17
b1glord
Acemi Yiğido

b1glord - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 b1glord ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Yanimiza gelen kimseye git demeyiz..
b1glord isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.12.2004, 09:05   #18
dragon_58
Yiğido

dragon_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

19 Mesajına 32 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 dragon_58 isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ya beyler biz böle yaparsak elimize ne geçer .
birlik ve beraberlik içinde olacağımız yere birbirimize karşı nerdeyse savaş açmış gibiyiz :(
aksine birbirimize destek olmalıyız
bu sayede bizim önümüzde ne resiler diz çökecek
düşünün anadolunu en çok taraftarıyız diyoruz ve öleyiz
asıl 1.lige çıktığımız zaman bütün türkiye görecek sivasspor taraftarını

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

dragon_58 8)
dragon_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.12.2004, 11:05   #19
cihanakkus
Yiğido

cihanakkus - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 7 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cihanakkus isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

ben cem kardesimize katılıyorum ne bu reis ayakları biz yigidoyuz cesuruz mertiz centilmeniz ama reis cok degişik birsey hepimiz kardesiz hiçbirimiz reis degil ne siz ne biz en büyük te sivas bu unutulmasın
cihanakkus isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 25.12.2004, 21:20   #20
changa
Yeni Yiğido

changa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 changa isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

gereksiz tartışmasak sivasın bu kadar desteğe ihtiyacı olduğu bir dönemde...... :!:
changa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil