Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Taraftar

Taraftar SivasSpor Taraftarı hakkında yorumlar

Seçenekler Arama Stil

-->: --->: Statda Taraftar faktörü
Alt 26.10.2006, 22:08   #11
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Lächeln -->: --->: Statda Taraftar faktörü

Alıntı:
1967_DERNEK_MUSTAFA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bizsivasın ve sivassporun apaçisiyizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz başkanıma burdan sesleniyorum maratonu istiyorum
MUSTAFA ABİNİNDE DEİĞİ GİBİ,BENCE MARATONU VERMELİLER AMİGOLARA VE BU DAVULLAR NEDEN YOK?BİLEN VAR MI?ARKADAŞLARA SESLENİYORUM DAVULLARIDA GETİRSİNLER,DAHA ETKİLİ OLUR.BEN ZATEN GİDİYORUM MAÇLARA BURDAKİLERİN HEPSİNE.. 1967 TARAFTAR DERNEĞİN BENCE ÖNÜNÜ AÇSINLAR.BAKIN TAKIMI DESTEKLEDİK,MANİSAYI YENDİK.NEDEN OLMASIN,SAYIN BAŞKANIM FUTBOLUN İÇİNDE ANLAR BİZİ MRK ETMEYİN.
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: Statda Taraftar faktörü
Alt 26.10.2006, 22:22   #12
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 900 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Statda Taraftar faktörü

Taraftar faktörü, bu gün tüm spor branşlarının
istisnasız tüm otoriteleri tarafından gerek teorik;
gerekse pratik olarak asla gözardı edilemeyen ve
kabul edilen bir realitedir...!

Olmazsa olmazların belkide en başında yer alan
bu olgu, bir camianın ve takımın vazgeçilmez
bir unsurudur...!

Her şartta, her zaman ve zeminde, Sivasımıza ve
Sivassporumuza
sahip çıkan tüm hemşehrilerimize
şükranlarımı sunuyorum...

HEP DESTEK... TAM DESTEK...
.
.
.
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: Statda Taraftar faktörü
Alt 29.11.2006, 21:50   #13
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 865 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart -->: Statda Taraftar faktörü

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Traftarin takimini atesledigini ,futbolcusunu sahada nasil motive ettigini ve takimina nasil puan kazandirdigini gördük isteyince yapamiyacaklari hic bir sey yok .. Sevgili Sivassporun Yöneticileri haftalardir sikayet ediyordunuz traftardan yeterince destek alamiyoruz diye siz bir adim atinca traftar size 10 adimla yaklasiyor,gördük sahit olduk gurur duyduk traftarsiz futbol macinin hic bir tadi olmuyor sivassporun degerli yöneticileri 1967 sivasspor genc traftari ile daha yakindan ilgilenin fikir alis verisinde bulunun traftari nasil stada cekeriz bilincli ,takimina zarar vermeyen sahaya atlayip takimina maddi zarar vermeyen, sahaya yabanci madde atmayan,hic durmadan takimini motive eden küfür yerine sadece tezahüratlari ile takimini destekleyen maglubiyette bile takimini centilmece alkislayan bir taraftar kitlesine ihtiyacimiz var belki 1967 sivassporgenc traftarin sayilari su, an fazla olmaya bilir bu sayilari nasil 1000 lere 3000 lere 5000 ve ya stadin kapasitesine yayalim..Bir proje gerceklestirmenin zamani gelmedimi 1967 genctraftarlar dernegini destekleyin, bilincli bir sekilde bu sayilar artinca medenice küfürsüz bir taraftar kitlesi olusturun ki stada bayan traftarlari da kazanalim .......saygilarimla .............Atilla ........
NOT= Yönetim günden güne bosalan traftari tekrar stada cekmek istiyor cok güzel bir uygulama biraz gec kalindi ama !!! bunada sükür....bos trübünlerde futbol oynamak ne futbolcuyu nede yönetimi tatmin eder.
yigido Atilla isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.11.2006, 22:00   #14
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

Alıntı:
yigido Atilla Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Traftarin takimini atesledigini ,futbolcusunu sahada nasil motive ettigini ve takimina nasil puan kazandirdigini gördük isteyince yapamiyacaklari hic bir sey yok .. Sevgili Sivassporun Yöneticileri haftalardir sikayet ediyordunuz traftardan yeterince destek alamiyoruz diye siz bir adim atinca traftar size 10 adimla yaklasiyor,gördük sahit olduk gurur duyduk traftarsiz futbol macinin hic bir tadi olmuyor sivassporun degerli yöneticileri 1967 sivasspor genc traftari ile daha yakindan ilgilenin fikir alis verisinde bulunun traftari nasil stada cekeriz bilincli ,takimina zarar vermeyen sahaya atlayip takimina maddi zarar vermeyen, sahaya yabanci madde atmayan,hic durmadan takimini motive eden küfür yerine sadece tezahüratlari ile takimini destekleyen maglubiyette bile takimini centilmece alkislayan bir taraftar kitlesine ihtiyacimiz var belki 1967 sivassporgenc traftarin sayilari su, an fazla olmaya bilir bu sayilari nasil 1000 lere 3000 lere 5000 ve ya stadin kapasitesine yayalim..Bir proje gerceklestirmenin zamani gelmedimi 1967 genctraftarlar dernegini destekleyin, bilincli bir sekilde bu sayilar artinca medenice küfürsüz bir traftar kitlesi olusturun ki stada bayan traftarlari da kazanalim .......saygilarimla .............Atilla ........
TEŞEKKÜR EDERİM ATİLLA KARDEŞ BÖYLE GÜZEL BİR YAZI YAZDIĞIN İÇİN BİNLERCE YOL GİTTİK TEK AMAÇ SİVASSPOR'DU VE YİNE GİTMEYE HAZIRIZ.
Alt 26.01.2007, 18:16   #15
Sempatik_58
Yeni Yiğido

Sempatik_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Sempatik_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Reden Sivasspor için herşeyi yaparız diyenler neden onun için herşeyi yaparsınız ?

Arkadaşlar Sivasspor için herşeyi yaparız demek kolaydır önemli olan bunu icraata dökebilmektir. Sizce biz ne kadar icraat yapıyoruz bence biz artık icraatı bıraktık sadece konuşmayı biliyoruz. Belki bana katılanınız yok şimdi bu yazıyı okuyan arkadaşlarda bana kızabilir ama bunu sadece tekil düşünmeyelim bütünümüze bakalım o zaman anlayacagızki gerçektende biz artık sadece konuşma yapmıyoruz başka icraat yapmıyoruz
Sempatik_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 26.01.2007, 19:43   #16
Engin58
Usta Yiğido

Engin58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

278 Mesajına 442 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 925 Engin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekanntEngin58 ist jedem bekannt

Tabiiki Stadyumda taraftarin olmasi büyük avantaj vermis olduklari destek futbolculari motive ve ateslemesini saglar taraftar her zaman 12i kisi olmustur.Saygilarim ile...
Engin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil