BEN BÜLENT HOCANIN BU İŞLERİN ALTINDAN KALKABİLECEĞİNE İNANIYORUM, SİVASSPOR İÇİN KENDİSİ ÇOK ŞEYLER VERDİ, MÜKEMMEL BİR İNSAN, YAŞI DA ÇOK GENÇ VE DİNAMİK, BÜLENT HOCAMIZIN BAŞARILARININ DEVAMINI DİLİYORUM...
Helal olsun Bülent Hoca. Aslinda hakem dürüst olsaydi G.S. dan da en az bir puan alirdik. Neyse, dediginiz oluyor. Simdi ara transferde Anderson gibi kazmalari satip kivrak bir forvet ve iyi bir orta saha oyuncusu aldiktan sonra Uefa yi hedeflemeliyiz bence. Size ve takimimiza da bu yakisir.
Saygilar
BÜLENT HOCA SEZON BAŞINDA TAKIMIN BAŞINA GEÇSE ŞİMDİ LİDERDİK PUAN KAYBETTİGİMİZ MAÇLARA BAKARSANIZ NE DEMK İSTEDGİMİ ANLARSINIZ GS MAÇINI KAYBETTİ DİYE ELŞTİRMEK ÇOK YERSİZ FORMA KONUSUNDA SONUNA KADAR HAKLI HEM ÖYLE OLMASA BİLE OYNADIGI TAKIM GS UEFA ŞAMPİYONU OLMUŞ BİRTAKIM. VE HALA O KUPAYI KALDIRAN BİR ÇOK OYUNCUSU OYNUYO TAKIMDA SİVAS ELİNDEN GELENİ YAPTI GS MAÇINDA SEYİRCİSİYLE FUTBOLCUSUYLA . BÜLENT HOCAYA SONUNA KADAR ARKANDAYIZ.
Bülent UYGUN hocayı yürekten kutluyorum.. Sivaslı olması ayrı bir gurur kaynağı. Görevi devraldığında hedefini ilk yarı için 22 puan olarak açıkladığını hatırlıyorum, demekki takıma güveni daha çok arttı ki hedef 24 puana çıktı.. İnşallah ikinci yarı fırtına gibi eseriz; daha güzel maçlar çıkarıp, hem Sivas ta hemde Sivas dışında taraftar kitlesinin dikkatini çekerek maçlara ilgiyi çoğaltırız.