Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

-->: SERVET´E YOL GÖRÜNDÜ
Alt 25.12.2006, 14:51   #11
ceza_tolga_rep
YASAKLI ÜYE

ceza_tolga_rep - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

117 Mesajına 179 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISIceza_tolga_rep COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: SERVET´E YOL GÖRÜNDÜ

NE YOLMUŞ BİTMEDİ GİTTİ?ASLINDA PARAMIZ OLSADA SATMASAK?AMA MECBURUZ.ÇÜNKÜ SERVET SEZON SONUNDA GİDECEK HEMDE BEDAVADAN GİDECEK.YÖNETİM EĞER Kİ MANİSA 1.5MİLYON EURO VERİYOSA VE NİZAMEETİNİDE VERİYOSA BENCE DİREK OLARAK BU TRANSFERLR GERÇEKLEİTİRİLMELİ?NİZAMEETİN GERÇEKDEN ÇOK KALİTELİ BİR OYUNCU?GENÇ,YETENEKLİ,NE YAPTIĞINI BİLEN,TOPU İYİ KULLANAN BİR OYUNCU?ANLAŞILDIYSA GERÇEKLEŞMESİ LAZIM ARTIK.NİZODA GELSİN 3 OCAKTA ANTALYADA KAMPA GİRSİN?
ceza_tolga_rep isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
--->: SERVET´E YOL GÖRÜNDÜ
Alt 25.12.2006, 15:11   #12
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SERVET´E YOL GÖRÜNDÜ

Alıntı:
neyse ne Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YAV ANLAMIYORUM SENE SONU PARASIZ GİDECEK PARA KAZANALIM.BU NEBİÇİM ANLAYIŞ KARDEŞİM,SEN ÖNÜMÜZDEKİ SENEYE UEFA HEDEFİ KOYYORSUN SONRADA MİLLİ TAKIMIN STOPERİ OLAN SERVETİ SATMAYA KALKIYORSUN.BURDA ÇELİŞKİ VAR EĞER UEFA HEDEFİN VARSA SERVETİ SATMA VER İSTEDİĞİ PARAYI 3 YIL DAHA MUKAVELE YAP SONUÇTA ADAM SENDE VE BİR YIL OPSİYONU VAR.YOOK UEFA HEDEFİN DEĞİLSE BİZE HİKAYE OKUMA HEDEFİM ORTA SIRALAR VE SERVETTEN GELEN PARAYA İHTİYACIM VAR DE KİMSEDE KALKIP BİR ŞEY DEMEZ.ÇELİŞKİLİ AÇIKLAMALAR KAFAMIZI KARIŞTIRIYOR KARDEŞİM.BU ARADA CEYHUN TRANSFERİ NE OLDU.O ADAMI SİVASTA GÖRMEYİ BEN KENDİ ADIMA ÇOK İSTİYORUM.
lazım olan parayı da sen verirsin herhalde. Servet ile mukavle yenilemeyi kolay zannediyorsun. Şu söylediğin keşke kolay olsaydı. Ama bu performanstan sonra Servet'i bizde bırakırlar mı?
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2006, 15:13   #13
Didier DROGBA
YASAKLI ÜYE

Didier DROGBA - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Didier DROGBA Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

HAYIRLISI OLSUN DİYORUM, BU GELECEK PARAYLA İYİ TRANSFERLER YAPILABİLİR, MANİSASPOR'UN ARKASINDA VESTEL GİBİ BİR ŞİRKET OLDUĞU SÜRECE İSTEDİKLERİ OYUNCULARI ALACAKLARI ZAMAN ZORLU ÇEKECEKLERİNE İNANMIYORUM...

IRKÇILIĞA HAYIR...
Didier DROGBA isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2006, 17:59   #14
corners19
Acemi Yiğido

corners19 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 672 corners19 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

SERVET GİDEKSE KESİNLİKLE Bİ DEFANS ALINMASI LAZIM SERVET GİBİ TAKIMA ŞEHRE VE AYNI MEVKİİDE OYNAYACAĞI HAKKIYA ÇABUK UYUM SAĞLAMASI LAZIM
corners19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2006, 18:10   #15
Bilmiyorum5
Tecrübeli Yiğido

Bilmiyorum5 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

7 Mesajına 12 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Bilmiyorum5 kann nur auf Besserung hoffen

BIZ SENI COK SEVDIK SERVET GARDAS INSAALLAH SENDE BIZI SEVMISSINDIR YOLUN ACIK OLSUN INSAALLAH DAHA IYI KULUPLERDE SENI GORME IMKANINA SAHIP OLURUZ SIVASSPORA VERDIGIN HIZMETLERDEN DOLAYI SANA COK TESEKKUR EDERIZ
Alt 25.12.2006, 18:55   #16
yigidoss
YASAKLI ÜYE

yigidoss - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

181 Mesajına 300 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yigidoss ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Nizamettin kulübümüze küs. Adam Almanya'dan kalkıp gelmiş bu takımda oynamak için Oflaz efendiye yalvarmış ama Oflaz Efendi çocuğu aşağılamış Bizzat Nizamettin'in 1. derece yakın akrabasından dinledim daha neler anlattı bi bilseniz
yigidoss isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 25.12.2006, 19:23   #17
talha58
Usta Yiğido

talha58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

221 Mesajına 462 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 924 talha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISItalha58 COK SEVILEN BIR KISI

Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar bildiğim kadarıyla Nizamettin kulübümüze küs. Adam Almanya'dan kalkıp gelmiş bu takımda oynamak için Oflaz efendiye yalvarmış ama Oflaz Efendi çocuğu aşağılamış Bizzat Nizamettin'in 1. derece yakın akrabasından dinledim daha neler anlattı bi bilseniz
ben de bizde denendiğini ve beğenilmeyip gönderildiğini duydum hatta 58 nolu formayı giyenler başlığında dile getirdim ama resmi birşey duymadım bu konuyla ilgili. Yalnız Nizamettin'in Manisa maçımızdan önce Belediye Başkanı'na forma gönderdiğini biliyorum. yani memleket için ufak küskünlükler halledilir bence.
talha58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
-->: --->: SERVET´E YOL GÖRÜNDÜ
Alt 25.12.2006, 20:52   #18
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1023 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: SERVET´E YOL GÖRÜNDÜ

Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Haklısın gardas gelmiş bizimkiler istememiş şimdi de almak için uğrasıyoruz inşaallah olur...
Alt 25.12.2006, 22:14   #19
1967_CLUB_10UR
Tecrübeli Yiğido

1967_CLUB_10UR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

9 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 766 1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR1967_CLUB_10UR SITEMIZE IŞIK ŞACIYOR

az önce başkanın konuşmasını dinledim kanal 58 de 3 klübün istediğini ayrıca yurt dışı takımlarından da isteyen varmış.başkanımız kesin konuşuyor istenilen rakamı veren bir takıma transfer olabilir..
Alt 26.12.2006, 02:56   #20
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1479 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: SERVET´E YOL GÖRÜNDÜ

Kendisi cok iyi performans göstermisti ve aninda taraftarin ve Sivasin gururu oldu.Tabiki gitmesini kimse istemiyor ama bu konuda Sivassporun maddi anlaminida düsünmek lazim, Servetin degeri yükseklere cikti ve bu para Sivasspora lazim bir para
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Seçenekler Arama
Stil