Alıntı:
TUNA_TNK Nickli Üyeden Alıntı
hoca senin dağıttın 100 tane forma parasını
ben deplasmanlarda harcamışımdır her neyse konu para konusu değil
sen diyorsunki trabzonluları centilmence karşılayalım,
inanıyor musun onların bu centilmenlikten anlayacağını veya tekrar trabzona gittiğimizde bizleri senin düşündüğün gibi karşılayacaklarını sen sakin kafayla yazabilirsin çünkü sen bizim yaşadıklarımızı yaşamadım zaten onları herkes yaşayamaz,
YÜREK İSTER 15 KİŞİYLE trabzona gidipte 30 bin kişinin içinde ''HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS DEMEK''
sen kendi bildiğini yaparsın ben kendi bildiğimi yaparım
seneye olan trabzon maçına beraber gidelim hocam tüm masraflar benden...
|
mesele deplasmana gitmek değil.biz bu takım 3. ligdeyken hayatımızı ortaya koyarak çooook deplasmana gittik.benim anlatmak istediğim değerler farklı şeyler.ama güzel dostum bundan 10-15 yıl sonra bana hak vereceksin.buna inanıyorum.sen Sivasımıza kara lekeler vurulduğu gün biraz daha büyük olup o duyguları yaşasaydın bana hak verirdin.ataların bir sözü var bunu unutma: "küçükler düşünebilse, büyükler yapabilseydi dünya daha farklı olurdu." eğer büyüklerin tecrübelerinden faydalanmayı denemessen herşeyi yaşayarak öğrenmek zorunda kalırsın ve öğrendiğinde iş işten geçmiş olabilir.
belki senin bir hareketin stadı galeyana getirebilir ve bir sürü iş başımıza açabilir. böyle birşey olsa ve takımımıza zarar verse soruyorum sana ne kıymeti var gittiğin deplasmanların, yaptığın tezahuratların.bu sana yazdığım son cevap olacak.haa ben bildiğim yoldan giderim diyorsan kardeşim yolun açık olsun.ama şunu bil ben bulunduğum her ortamda Sivasıma zarar verecek herkesle mücadele etmeye devam edeceğim.stadtada,dışarıdada, senin tabirinle klavye başındada...