Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Taraftarlar Bölümü > Rakip Taraftarlar (Aramıza Hoşgeldiniz)

Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama Stil

--->: TRABZON taraftardan
Alt 25.12.2007, 11:48   #201
ülküm58
Acemi Yiğido

ülküm58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 646 ülküm58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: TRABZON taraftardan

TRABZONLULARI HEP İYİ TANIDIM ÇOĞUNLUĞU MİLLİYETÇİ İNSANLAR OLAYLAR YAŞANMIŞ OLABİLİR TRABZONU SEVİYORUZ AMA MAÇI BİZ KAZANACAĞIZ

BURASI SİVAS BURDA KAVGA YOK TAKIMIZA DESTEK VAR
ülküm58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2007, 14:50   #202
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Rotes Gesicht --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bak güzel Tuna Kardeşim.Senin yaşın kaç bilmiyorum ama gençliğin verdiği hırsla bunları yazdığını anlayabiliyorum.Kin güderek intikam alarak yakarak yıkarak biryere varamayacağımızı, bu tür şeylerin bizi geriye götüreceğini herkesten iyi biz SİVASLILARIN bilmesi gerekir.Sen aynı tavırları sergilediğin zaman söylermisin orada sana bu küfürleri eden hayvanlardan ne farkın olacak.Bize ve güzel sivassporumuza ne fayda sağlıyacak.

Aha da sana yemin olsun sen beni bu konuda ikna et, faydalarının zararından çok olduğunu ispat et beraber küfür edelim.

Sonra bak demişsinki bilgisayar başında Sivaslılık olmaz.Benim öğretmen olarak çalıştığım okulda arkadaşlarımızla birlikte 100 tane çocuğa sivasspor forması temin ettik, fener beşiktaş gs formaları ile gezmesinler, sivasspor aşkıyla büyüsünler diye.Taraftarlık sadece maça gitmek değildir.Duruşunla, terbiyenle ve en değerli şeylerden birisi olan AHLAK'INLA yeni nesillere örnek olmaktır.

Şu anda göğsümüzü kabarta kabarta dinliyoruz tv lerde "sivasspor taraftarının" centilmenliğini. Bunu bozacak bize laf getirecek her türlü davranışın karşısında oldum olmayada devam edeceğim.

Tüm Sİvaslı Kardeşlerimi bu konuda sağduyuya çağırıyorum ve saygılarımı sunuyorum.
ensonda söylediğin (sivaspor taraftarlarının centilmenliği) sözde çok haklısın ama baştaki söylediklerine bi anlam veremedim...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2007, 15:10   #203
SenSetik
Usta Yiğido

SenSetik - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.636 Mesajına 3.657 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1048 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

NEYE ANLAM VEREMEDİĞİNİ ANLAYAMADIM.ANLAMSIZ BİRŞEY YAZDIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM.SAĞDUYULU DAVRANMANIN BİR ERDEM OLDUĞUNU VE SPOR AHLAKINA YAKIŞAN DAVRANIŞINDA BU OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM.KÜFÜR EDECEK KAVGA ÇIKARACAK İNSAN BENİM İÇİN TARAFTAR DEĞİLDİR.TAKIMA ZARAR VEREN MOTİVASYONUNU BOZAN,ŞEHRİMİZİ KÖTÜLEYEN DAVRANIŞLARDAN UZAK DURALIM.
BUNDA ANLAŞILMAYACAK NE VAR KARDEŞ ???
SenSetik isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2007, 15:14   #204
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 953 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Blinzeln --->: TRABZON taraftardan

Alıntı:
sensetik Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
NEYE ANLAM VEREMEDİĞİNİ ANLAYAMADIM.ANLAMSIZ BİRŞEY YAZDIĞIMI DÜŞÜNMÜYORUM.SAĞDUYULU DAVRANMANIN BİR ERDEM OLDUĞUNU VE SPOR AHLAKINA YAKIŞAN DAVRANIŞINDA BU OLDUĞUNU SÖYLÜYORUM.KÜFÜR EDECEK KAVGA ÇIKARACAK İNSAN BENİM İÇİN TARAFTAR DEĞİLDİR.TAKIMA ZARAR VEREN MOTİVASYONUNU BOZAN,ŞEHRİMİZİ KÖTÜLEYEN DAVRANIŞLARDAN UZAK DURALIM.
BUNDA ANLAŞILMAYACAK NE VAR KARDEŞ ???
tmm simdi anladım kardeş...tekrar açıkladığın için saol...
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Alt 26.12.2007, 15:16   #205
SenSetik
Usta Yiğido

Tecrübe Puanı: 1048 SenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer AnblickSenSetik ist ein wunderbarer Anblick

RİCA EDERİM KARDEŞ.,,,,.........
Alt 27.12.2007, 13:50   #206
Cley
Usta Yiğido

Cley - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.297 Mesajına 3.046 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 940 Cley BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

rakip takıma ve taraftarına yapacağımız her türlü olumlu veya olumsuz hareket Sivassporu etkileyecektir. bir takıma en büyük zararı yine kendi taraftarı verebilir...inşallah tahriklere kapılmadan zararsız atlatırız trabzon maçını.
Alt 27.12.2007, 13:53   #207
merkez_ismail
YASAKLI ÜYE

89 Mesajına 130 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 merkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISImerkez_ismail COK SEVILEN BIR KISI

Arkadaslar ne oluyoo yaawww kım karsınızda bır baska anadolu takımı bırakın ınternetten tehdıt savurmayı trabzon taraftarı sıvasa mısafırımız olarak gelecek ve onları en ıyı sekılde ayrlayacagız bunu herkes kafasına ıyı soksun ozellıkle benım arkadaslarım ve tum ıstanbul medyası gorecekkı tum anadolutakımları kardesler bu macta lıg tv uzerınden verılecek ne kendımızı ne de trabzonu artık turkıyeye rezıl ettırmeyız ...!
merkez_ismail isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
-->: TRABZON taraftardan
Alt 27.12.2007, 13:58   #208
sinan-58
Usta Yiğido

sinan-58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

616 Mesajına 1.180 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1038 sinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISIsinan-58 COK SEVILEN BIR KISI
Standart -->: TRABZON taraftardan

arkadaşlar biz onlara iyi davranalım kufur etmiyelim trabzondan taraftar gelecek eğer onlar bize kufur ederlerse 90 dk ana avrat düm düz gidelim ama onlar gelir kufur etmezlerse bizde onları alkışlıyarak butun turkıye ye rezil edelim yani onlar nasıl davranırsa bizde oyle davranalım
Alt 28.12.2007, 15:52   #209
SenSetik
Usta Yiğido

Alıntı:
merkez_ismail Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaslar ne oluyoo yaawww kım karsınızda bır baska anadolu takımı bırakın ınternetten tehdıt savurmayı trabzon taraftarı sıvasa mısafırımız olarak gelecek ve onları en ıyı sekılde ayrlayacagız bunu herkes kafasına ıyı soksun ozellıkle benım arkadaslarım ve tum ıstanbul medyası gorecekkı tum anadolutakımları kardesler bu macta lıg tv uzerınden verılecek ne kendımızı ne de trabzonu artık turkıyeye rezıl ettırmeyız ...!
tamamen katılıyorum. doğru heryerde doğrudur. yanlışları örnek vermeyelim ve adamlığın ne olduğunu gösterelim.
Alt 28.12.2007, 15:59   #210
SenSetik
Usta Yiğido

Alıntı:
TUNA_TNK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hoca senin dağıttın 100 tane forma parasını
ben deplasmanlarda harcamışımdır her neyse konu para konusu değil
sen diyorsunki trabzonluları centilmence karşılayalım,
inanıyor musun onların bu centilmenlikten anlayacağını veya tekrar trabzona gittiğimizde bizleri senin düşündüğün gibi karşılayacaklarını sen sakin kafayla yazabilirsin çünkü sen bizim yaşadıklarımızı yaşamadım zaten onları herkes yaşayamaz,
YÜREK İSTER 15 KİŞİYLE trabzona gidipte 30 bin kişinin içinde ''HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS DEMEK''
sen kendi bildiğini yaparsın ben kendi bildiğimi yaparım
seneye olan trabzon maçına beraber gidelim hocam tüm masraflar benden...
mesele deplasmana gitmek değil.biz bu takım 3. ligdeyken hayatımızı ortaya koyarak çooook deplasmana gittik.benim anlatmak istediğim değerler farklı şeyler.ama güzel dostum bundan 10-15 yıl sonra bana hak vereceksin.buna inanıyorum.sen Sivasımıza kara lekeler vurulduğu gün biraz daha büyük olup o duyguları yaşasaydın bana hak verirdin.ataların bir sözü var bunu unutma: "küçükler düşünebilse, büyükler yapabilseydi dünya daha farklı olurdu." eğer büyüklerin tecrübelerinden faydalanmayı denemessen herşeyi yaşayarak öğrenmek zorunda kalırsın ve öğrendiğinde iş işten geçmiş olabilir.

belki senin bir hareketin stadı galeyana getirebilir ve bir sürü iş başımıza açabilir. böyle birşey olsa ve takımımıza zarar verse soruyorum sana ne kıymeti var gittiğin deplasmanların, yaptığın tezahuratların.bu sana yazdığım son cevap olacak.haa ben bildiğim yoldan giderim diyorsan kardeşim yolun açık olsun.ama şunu bil ben bulunduğum her ortamda Sivasıma zarar verecek herkesle mücadele etmeye devam edeceğim.stadtada,dışarıdada, senin tabirinle klavye başındada...
Konu Kapatılmıştır

Seçenekler Arama
Stil