Cevap: Mehmet Yıldız SATILMASIN
değerli hemşehrilerim maymunun gözü açıldı derler ya bizimkilerinde o hesap;
şuanda sivassporumuzun resmi internet sitesinde basın sözcümüzün mehmeti satmıyoruz satarsakta devre arasında değil sezon sonunda 50 milyona satarız açıklaması kabak gibi ortada,
sayın başkan odyakmazın eğer mehmeti satarsak şampiyonluk yarışından koparız ve tarih bizi affetmez açıklaması hala cnntürk vb haber sitelerinde yayında iken, tüm sivaslı hemşehrilerim şampiyonluğa bu kadar inanmışken, sırf borcumuz var ödeyemiyoruz paramız yok edebiyatı ile bizans oyunlarına alet olacaksa, mehmette sırf 3 büyük bizans takımından birinde oynayacağım hayalleri için bizi satacaksa biz mehmeti 3 kuruşa satarız kardeşim.
hemen hoplamayın!!
daha geçen sezon galatasarayın hocası kalli kendi demecinde rakibin en önemli adamını alıp yarıştan düşürmek stratejidir demedimi, baroslu nondalı, ümitli, kewellii, lincolnlü, aydınlı gs her maç 3-4 gol atmıyormu çok mu lazım mehmet onlara. biraz düşünün bakalım.hele birde ilk yarının son maçı olması gereken maç ne hikmetse ikinci yarının ilk maçı olan sivas-gs maçı varken mehmet bize karşımı oynayacak. eğer mehmet gidip orada yedek kalırım ama illede giderim derse bana ne kardeşim sivasın şampiyonluğundan derse orası ayrı.
mehmet ki bizi süperlige çıkarmış, mehmetki geçen yıl sivasta şampiyonluğun kokusunu solumuş, bu yıl olmaması işten bile olmayan şampiyonluğa bu kadar yakınken ve şampiyonluk halinde deği gs avrupaya bile elini kolunu sallayarak istediği paraya gidecekken ve en önemlisi bir şehrin tarihine futbol tarihine geçmek varken neden neden diye soruyorum.
bu güne kadar vermiş olduğu emeği için kendisine teşekkür ediyoruz. gidersede yolu açık olsun.
ama bir daha düşünsün derim ben.
ama kalırsada sezon sonunda ilk satılacak adam olsun.