Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !
Alt 29.01.2009, 16:01   #271
baliliiiiii
Yiğido

91 Mesajına 133 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 617 baliliiiiii FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: IRKÇILIĞA VE KÜFRE HAYIR; TFF GÖREVE !

büyük kulüp diye anılan galatasaray taraftarına hiç yakışmadı ben eski bir galatasaraylıyım çok samimi söylüyorum geçen sene 5-3 biten maçı toplu bir yerde iblerken galatasaray taraftarı orda aynı çirkin davranışı (baliliye değil sivasspora) gösterdiği için galatasarayı bıraktım ilk takımım sivasspor ikincisi fenerbahçe ben o zamanki davranışa tepkimi fenerbahçeyi destekleyerek koymuştum balili asker selamı dururken onların böylesine çirkin tezahüratta bulunması çok içler acısı golden sonra kuyruk acıları vardı ya ondan tabi ben baliliyi çok seviyorum rumuzumdanda belli zaten çünkü o artık tam bir sivaslı gereken herşeyin en iyi şekilde yapılmasını isyiyoruz gs tarftarı şunu bilsinler ki sivaspor anadolunun yükselen sesi ve böyle olmaya devam edecek...
baliliiiiii isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 16:47   #272
dogan_metin58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 dogan_metin58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu mesajı okuyan herkese selam TTF.nu bu olaylar karşısımda duyarsız kalmasanı vede bu galatasarayın yaptıgı çirkeflige göz yummamasını istiyorum sahada yenemeyin çirkeflik yapıyorlar hele milan varoşun hakeme bir itirazı vardıki hakemin seyirci kalmasını hayretle izledim aceba ADNAN POLAT izleyince ne düşündü neden sesleri çıkmıyor bu kadar küfürlü tezahüratla nereye varacaklar bilmiyorum BEN TÜRK KANI TAŞIMASAM NEREDEYSE BORDONUN ELEMESİNİ İSTİYECEGİM AMA YİGİDOLAR TÜRK KANI TAŞIDIGI BUNU YAPMAK İÇİMDEN GELMİYOR akıllarını başlarına alsınlar adamgibi futbol oynasınlar EMRE GİBİ YUMRUK ATMASINLAR HAKEMDE SEYİRCİ KALMASIN sizlerden rican adaletli yönetim .umarım bu olaylar karşısında duyarsız kalmazlar
dogan_metin58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 16:58   #273
19_19
Yeni Yiğido

5 Mesajına 9 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 19_19 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

Arkadaşlar olayın üstü kapatılıyor yeterince duyuramadık bu sesi zaten bu konuda kendi içimizdede muhalefetler vardı tff ve tsyd ortak olarak bu konuda birşey yapmıyor dikkat ettiyseniz küçük köşe yazılarında birkaç cümle dışında olayı bir haber kuruluşu bile söylemiyor bugün ntv de gözlemcinin sadece küfürü bildirdiğini ırkçı tezahuratın olmadığı söylenmiş gördüğünüz gibi olay gayet açık...

son olarak Mehmet Demirkol 'un ntvspor da sölediği tamam kapatalım üstünü yapılmamış gibi davranalım sözleri herşeyi gayet net açıklıyor...
19_19 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 16:59   #274
esentepeli58
Tecrübeli Yiğido

esentepeli58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

108 Mesajına 146 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 655 esentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOKesentepeli58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

ya artık turkıyede sivasspor lige cıktıktan sonra bıttı ya sivasspor diyince hepsi fısssııııfııss edıyor bıttı artık onların markajı
esentepeli58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevap: Irkçı Tezahürata Tepkisiz Kalma !
Alt 29.01.2009, 19:17   #275
SEVDAMSIN58
Tecrübeli Yiğido

SEVDAMSIN58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

138 Mesajına 158 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 677 SEVDAMSIN58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Irkçı Tezahürata Tepkisiz Kalma !

NEYMIS AYHANDAN BALILIYE DESTEKMIS GITSIN O DESTEGINI .........NA VERSIN DE TERBIYE TAKINSINLAR NEYMIS SIVASSPORUN SERT FUTBOLU GERGINLIK YARATMIS SIKTI DEGILMI SIVASSPORUN FUTBOLU DISINIZ GECMEDI YANI CAREYI CIRKEFLIKTE BULDUNUZ BUNUMU DEMEYE CALISIYORSUNUZ CAREYI HIC ALAKASI OLMAYAN TURK VATANDASLIGINA GECMIS BELKIDE IKI GUN SONRA TURK MILLI TAKIMINDA OYNAYACAK OLAN BALILIYE KUFUR ETMEKTE BULDUNUZ OYLEMI
IYI NIYETIMIZ UYSAL KOYUN OLDUGUMUZU GOSTERMEZ HADDINIZI BILIN
FUTBOLSA FUTBOLUNUZU OYNAYIN ADAM GIBI
SEVDAMSIN58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 19:50   #276
yigido_mami_58
Acemi Yiğido

yigido_mami_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

34 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 650 yigido_mami_58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

bu nereye kadar gıdecek buyuk takım kucuk takımı ezmesı ezemıyorsa yenemıyorsa kufur hakaret.eger bılegını bukemıyorsan elını öpmeyı yanı tebrık etmesını ögrenme ögretme zamanı insanlar dilim varmıyor aslında bu ahsıyetlere ama ben galatasraylı degılım insanlar mac basladı kufurle bıttı kufurle ayıpayıp yakısmadı buyuklugune okadar kuculdunkı farkında degılsın cim bom
yigido_mami_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 20:03   #277
Anadolu yıldızı
Yeni Yiğido

3 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Anadolu yıldızı FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Gazze de çoğunluğu çocukların ve kadınların hedef alındığı saldırılarda bombalar yağdıran israile tepkisiz kalan insanların ülkemizde gözbebeğimiz SİVASSPOR da alınteri döken bizim için misafir sayılan Balili ye bir gol attı diye yapılan çirkin tezahurattan dolayı GS taraftarını ve yönetimini kınıyorum.Bizim örf adetlerimiz de kim olursa olsun misafire saygı vardır. Hem Balilinin böyle bir katliamı tasvip ettiğini nereden biliyorsunuz da böylesine bir çirkefliğe kalkışıyorsunuz siz kimsiniz.Siz Sivas a gelinde misafire nasıl davranıldığını görün.
Ayrıca bu saldırılara göz yuman ülkelerin futbolcularıda sizde oynamıyormu cevap verin bakalım.
Balili gol atmasaydı böyle bir şeye kalkışmazlardı bundan eminim.
Bir kupa için bu kadar alçalmayın
Neyse siz kupayı alamayacaksınız bari biz alalımda size verelim
Anadolu yıldızı isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 21:55   #278
serhatcan
Tecrübeli Yiğido

153 Mesajına 254 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 743 serhatcan Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

çok mutluyum. sivaslılarda artık ırkcışığa karşı seslerini yükseltiyor.ama unutmayalım bu ırkçılığa karşı gösterdiğiniz tepkiden rahatsız olacak biryığın insan var sivasta. herzaman milliyetcilik duygularnıı,din duygularını öne sürerek yaptığınız tepkinin yanlış olduğunu söyleyecek bir yığın insan var. acabaa cesaret gösterip bu insanlara karşı gelinecekmi. sorun burada.
serhatcan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 29.01.2009, 23:07   #279
submarıneyıgıdo
Acemi Yiğido

submarıneyıgıdo - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

27 Mesajına 56 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 644 submarıneyıgıdo FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
musti07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
arkadaslar sivasspor taraftarlari kendi demiyormuydu"Kahrolsun Israil,Yasasin balili diye"eeee siz böle derseniz ultraslan küfür eder tabiiii.....Acikcasi ben cimbomlu taraftari olarak 4eylülde görüsecegiz o maci allahin izniyle alip kupada f5e ide kupadan atip Cimbom busene 2kupayida kaldiracakdir....Servet cengaverimizde iyilesdii isiniz zor arkadaslar
LÜTFEN SİVASLIYIM DİYEN OKUSUN
ARKADASIM KLAVYEDE DELİKANLILIK YAPMAK KOLAY GELSENE SİVASA GELDE İNSANLIK GÖR ANADOLU İNSANININ MERTLİGİNİ GÖR CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIGI SİVASI GÖR ÖLE GÖRÜSECEGİZ FALAN VS BUNLAR BOŞ LAFLAR BUNU SİZDE COK İYİ BİLİYOSUNUZKİ ARTIK CİNCON KUPADA YOKTUR NEKADAR TIRSDIGINIZI TAHMİN ETMEK HİÇDE ZOR DEGİL İLK MAÇDA ALDINIZ BOYUNUZUN ÖLÇÜSÜNÜ SERVET DEGİL 10 SERVET OLSADA O KOMAYA GİRMİŞ FELÇ OLMUŞ SAG KANADINIZI HANİ SALI GÜNÜ ANA AVRAT KÜFÜR ETTİGİNİZ TOP CAMBAZI VARYA YİNE DELİP DELİP GECECEKTİR EMREDE SENİN GİBİ SEGREDECEKTİR BUNU KABULLEN ÇIKTINIZ VE KARŞINIZDA TAŞ GİBİ BİR SİVAS BULDUNUZ VE EZİLDİNİZ ÇIKIPTA BİR TANE YONETICINIZ ŞU ERDEMLİGİ GOSTERMEDİ SİVASSPOR BİZİ EZE EZE YENDİ DİYEMEDİ YOK KARDI YOK ÇAMURDU YOK SOGUKDU ASLANIM BURASI SİVAS HAVASI SERT İNSANIN MERT OLDUGU ŞEHİRDİR SONRA YOK KURAL HATASI VARDI YOK PENALTIYDI YOK HAKSIZ ATILDI HANİ SEN GALATASARYDIN HANİ SEN ASIRLIK ÇINARDIN O ZAMAN BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERİP SİVASI VE BALİLİYİ SAMİYENDE ALKIŞLICAKTINIZ AMA NAPTINIZ KÜFÜRLERLE YOLLADINIZ GEÇEN SENE BURDA BİZDEN ŞAMPİYONLUGU ALDINIZ NE OLDU OTOBUSUNUZUN CAMIMI KIRILDI YOKSA SİVASI ESKORTLARLAMI TERKETTINIZ SİVAS İNSANI ANADOLU İNSANI YİNE BUYUKLUGUINU GOSTERİP SİZİ ALKIŞLAYIP SİVASSPORUDA TRİBÜNLERE ÇAGIRDI KARDEŞİM .KUPA MACININ RÖVANŞINDADA AYNI TABLOYU GORECEKSİNİZ ÇİÇEKLERLE UGURLANACAKSINIZ AMA SİZDE UTANMA VARMI BİLMEM HİÇMİ DÜŞÜNMEYECEKSİNİZ HİÇMİ UTANMAYACAKSINIZ HİÇ MERAK ETMEYIN EN UFAK KÜFÜRE MARUZ KALMADAN GİDECEKSİNİZ SİVASDAN AMA NE ACIKİ AMA NE YAZIKKİ KUPDAN ELENMİŞ OLARAK AYRILACAKSINIZ CUMHURİYETİN TEMELLERİNİN ATILDIGI SEHRİMİZ OLAN SİVASIMIZDAN........
submarıneyıgıdo isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı submarıneyıgıdo'a Teşekkür Ediyor...
Alt 29.01.2009, 23:14   #280
Yiğiter
Usta Yiğido

Yiğiter - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.256 Mesajına 2.834 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1169 Yiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDIYiğiter TAM BIR BEYEFENDI

Alıntı:
hahahay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
rüzgar nereye eserse oraya yelken açıyorsunuz daha önceleri bu sitede bana bu mitinglerin yahudi düşmanlığının yanlış olduğunben savunurken saldıran sivaslılar bir anda ırkçılığa karşı kesildiler çok ilginçsiniz cidden özellikle stadlarında filistin bayrağı açıp ardından burda ne ırkçı yorumlar yazan taraftarların no racism diye fotoğraflar koymaları garip kaldıramadığınız oyuncunuza küfürse burda acitasyon yapmayın ırkçılık filan diye geri kalan küfürler için sivas taraftarından takımım adına özür diliyorum bende istemezdim bu şekilde bir maç olmasını.
Yaptığınız çirkefliği,rezilliği,onursuzlu ğu Filistin'i savunduk diye örtmeye çalışmayın..

Etiketler
irkçı, kalma, tepkisiz, tezahürata

Seçenekler Arama
Stil