Alıntı:
üçyıldız58 Nickli Üyeden Alıntı
hayrettin seni amatörlüğünden tanırım iyi bir sivaslsıın yeri geldi boş mukaveleye imza attın yeriv geldi konya,kayseri,trabzon nerdeyse sivasın verdiğinin iki katını verdi gitmedin ben sivassporda oynayacağım dedin
sahada canla başla mücadele ediyorsun forman için terini akıtıyorsun ama yerin mevkin itibari ile yaptığın bir hata sonucu futbolcu kardeşlerinin bütün emeklerini çalıyorsun geçen sene bilica vardı açıklarını kapatıyordu ama yasinde zaten topa vurmakdan açiz ikiniz bir oldunmu gelen her top tehlike oynadığın maçları bir izle ama izlerken kendini hayrettin olarak görme inan bu futbolcunun bu takımda işi yok dersin bir paniksin bir acelecisin bilicadan hiçmi birşey kapmadın ne kadar sakindi birde defansadan çıkardığınız topları sen yasin ,sedat dikiyorsunuz trübüne biraz topa basın adam görün sen bu memeleketin çocuğusun senin için artık trübünde bazılar yanında oturan kişilerle kavga ediyor senin sivas trübünlerini ikiye bölmeye kavga çıkarmaya hakkın yok işin özü ya adam gibi oyna yada çek git
|
sonuna kadar yorumuna katılıyorum abi, dün sinirden tvye girecektim.
çok küfrettim inan, yasin petkociç hayrettin nedir bunlardan çektiğimiz ama devre arası gelsin bakalım kendilerini nerde bulacaklar...
sivasta olupta birahaneye gidip 50 tl hesap ödeyip maça gelmeyen insanlarıda kınıyorum!!!
biz gurbet ellerden gelioz maçlara, ama sivastaki insanların yaptığına bakarmısın yazık çok yazık, sanırım bankasya ve diğer ligler bizi bekliyor!!!