--->: Sizce Maçın Yıldız' ı Kimdi?
galiba ben futboldan biraz anliyorum. Cünkü bircok kisi bende Kanfory Sylla'yi cok begendim. diger maclarda da begeniyordum. Sezer skora direkt etki yapti, bravo ama performansi 90 icinde degerlendirmek lazim. ama Sezer denmesi de yadirganamaz.
ama ben Sivasspor 1. lige ciktigindan beri takimin havasini begeniyorum. Allah bozmasin. Herkes adam gibi geliyo, adam gibi oynuyo, gidenler de adam gibi gidiyo.
Büyüklerde 1-2 tane oyuncu eksik olunca feryadi figan, ah vah, kara kara düsünmeler. ben ise bir Sivassporlu olarak hangi oyuncu eksik olursa olsun hic endise etmiyorum. Cünkü biliyorum ki, yenilebiliriz (tam veya eksik kadroyla farketmez) AMA ADAM GIBI OYNARIZ... o kadar! (Mesela Bülent hoca Bursa macinda Faruk'u 11'e koydu adam süper top oynadi)
bi tarafim hala fenerlidir ama her halükarda Sivas'in yenmesini isterim. yenilsek cok üzülürdüm ama yine de Sivassporla gurur duyardim. bence asil güzellik bu. 2 senedir izleyip eziyet cektigim Sivasspor maci bir elin parmaklarini gecmez. Ama Fener maclarini sorarsaniz rahat izledigim Fener maci da bir elin parmaklarini gecmez ve hicbir zaman Sivasspor gibi güven vermiyorlar (gecen seneki takim da dahil!)
Bence Anadolu takimlari arasinda gecen maclar daha tempolu ve fantastik. Bi Bursa bizidaha fazla zorladi bence.
|