Maçın yıldızı kimdi ? Maçın yıldızı ilk önce KAMANAN'dı. Oyuna girer girmez yine BÜLENT UYGUN'un oyununu bozdu. Takım adeta kazanmamak için, Şampiyon olmamak için oynarken KAMANAN girer girmez herşeyi bozuyor. Helal olsun sana KAMANAN... Diğer bir yıldızda MURAT ERDOĞAN'dı. Sahada basmadık yer bırakmadı, gol attırdı, gol attı. Kısaca herşeyi yaptı.
Maçın en kötüsü kimdi ? Maçın en kötüleri vardı. MUSA AYDIN ve MEHMET YILDIZ. Oyunu adeta frenleyen, top tutamayan, pas atamayan, gollük pozisyonları öldüren bu ikili son 5 hafta da Bülent Uygun ile beraber Şampiyonluğu sattılar.
Maçta göze çarpanlar ? Sanki Şampiyon olmamak herşeyi yaptık sahada. Hele de Kamanan ve Murat Erdoğan sayesinde maçı 3-1'e getirmişiz, bizim sağlam bir averaje ihtiyacımız var. MEHMET YILDIZ kötü oynuyor ne güzel onu çıkarmışsın neden BALİLİ'yi almazsın. Onu neden küstürürsün? Daha fazla gol atmak varken geriye yaslanmak niye anlamış değilim. HAYRET !!!!!....
Hele taç atışlarında, korner atışlarında vakitten çalmak için yapılanlar tam bir utanç görüntüleriydi.
Ne gibi eksiklerimiz var ? Ne gibi eksikliğimiz var biliyormusunuz? Biz ŞAMPİYON olmaya hazır değiliz. Kimse bunun aksini söylemesin. Planlı bir şekilde Şampiyonluk potasından çıkıldı ve şimdi de göstermelik olarak Şampiyonluk kovalanıyor ama göreceksiniz ŞAMPİYONLAR LİGİ'ne bile gidemeyeceğiz.
Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Yüreğimiz ağzımızda, sinir kahrolarak, Mehmet ve Musa başta olmak üzere, Hayrettin'e, Tum'a kıza kıza bir maç seyrettik.
Taraftar nasıldı ? Taraftar nasıl olsun ilk golü biz yiyene kadar çok çok iyiydi golü yiyince şevki kırıldı, morali bozuldu. Yine de "YİĞİDO GENÇLİK"in bulunduğu bölüm çok çok iyiydi.
Maç hakkında genel yorumunuz ? Maça değil kaçan ŞAMPİYONLUĞA üzlüyorum. Kahroluyorum. Galibiyetlerin tadını bile alamıyorum. 50 yılda bir gelen fırsatı kendi ellerimizle verdik ya HELAL OLSUN BİZE...

AYK