Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 24.05.2009, 22:42   #21
kolukisa
Yiğido

57 Mesajına 81 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 619 kolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISIkolukisa COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Sivassporu tebrik ederim enazindan ucunculugu garantiledikleri icin kutlarim ,zorlu bir mac oldu neticede 3puani alarak bizleri birazda olsun umutlandirdi.Son maclarini umut edrimki 2 sifirlik bir galibiyetle susluyerek BJK'nin son macta puan kaybetmesi icin dua etmekten baska yapilacak birsey yok.Bu tabloda ikincilik de buyuk basari,gonlumuz sampiyonluk ister fatak gercek suki su saatten sonra bence sansimiz az,son mac icin simdiden basarilar dileri bu takim gununde olursa GS'yi evinde yener.
kolukisa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.2009, 22:46   #22
ertor58
Tecrübeli Yiğido

ertor58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

185 Mesajına 567 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 804 ertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOKertor58 FAZLA SÖZE GEREK YOK

hocamız maçtan sonra yine çıktı anadoludan şampiyon çıkabilecegini gösterdik diyor sen kimi kandırıyorsun bülent hoca gösterdigin tek bişey var o da anadoludan şampiyon çıkamayacagı kimseyi kandıramazsın bu sözlerle kendinen başka şampiyonluk gitti haftaya şampiyonlar ligide gider. son 5 hafta adeta atının dizginlerini çekip 1. bitirmesini istemeyen bir jokey gibi yaptıgın takımla oyunkurgularınla takımın ipini çektin ve şampiyon olmasını engelledin şimdide çıkmış anadoludan şampiyon çıkacagını gösterdik diyorsun. kusura bakma ama bizde trabzonun ersun yanala yaptıgını şu son 5 maç öncesinde sana yapsaydık takım başka hocayla yada hocasız şu anda şampiyonluk turu atıyordu. şimdiye kadar yaptıkların için teşekkürler ama bu takım seninle şampiyon olamaz maalesef.
bulent uygun klasigi
Alt 24.05.2009, 23:03   #23
ayhan58ayhan
Yeni Yiğido

2 Mesajına 3 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ayhan58ayhan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart bulent uygun klasigi

sivassporumuzu aldigi galibiyetten dolayi kutluyorum.fakat gercek olani konusmak gerekiyor, kisitli kadroya ragmen sivasspor elde ettigi basaridan dolayi tebrik etmek gerek,ikincisi bulent hocanin takimimizin orta alandaki zaaflarini gorup onumuzdeki sezon icin bu bolgelere cok iyi, kosan pres yapan ve ayaklari yere basan oyunculari transfer etmesi gerek diye dusunuyorum.bilindigi uzere defans ileri ucta baslar ve bunu orta saha oyunculari devam ettrir,maalesef bizim takimda bu yok
forvette pres yok,orta sahada pres yok,boyle olunca defansi direk olarak defansa da yapamaya baslayinca istwer istemez oyuncular bocaliyor,allahdan bilica gibi super bir oyuncumuz varda durumu idare ediyor.antep macini izledim adamlar resmen futbol boyle oynanir dediler.bir an sandimki karsimizda sampiyonluga biz degil de antep oynuyor!!bulent hocaya sesleniyorum hoacam lutfen ayaga pas yapan guzel oyun kuran bir takim meydana getirin...
ayhan58ayhan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.2009, 23:07   #24
KIZILCAN
Usta Yiğido

KIZILCAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

249 Mesajına 418 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 829 KIZILCAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.

Arkadaşlar maçı izleyemedim.Seyirci nasıldı gerçekten?Kimi iyi diyor kimi kötü diyor.
KIZILCAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.2009, 23:09   #25
oNuR
Usta Yiğido

oNuR - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

848 Mesajına 2.123 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 805 oNuR BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

İlkyarıda Musa o pozisyonu kacırmasaydı maç erkenden kopacaktı.İlk yarı iyi oynayamadık..
oNuR isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.2009, 23:16   #26
Metal Gear
Usta Yiğido

Metal Gear - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

727 Mesajına 1.433 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 793 Metal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISIMetal Gear COK SEVILEN BIR KISI

Öncelikle arkamdan ikide bir "otur ,otur" diyen ağzı bozuk embesili kınıyorum..Bugün adamla dalaşmaktan maçın tadını alamadım bile..Allah akıl versin..

Mıhamed Ali dostluğu bitsin artık..Bu adam bizim takımda oynayacak topçu değil..Hatır işi bitsin artık..

Maç sonu takım triübünlere gelirken Bülent Hoca takımı geri çekti..Ve benim tepem attı..Senin seyirciye küsmek gibi bir hakkın yok hoca..Sen yokken Sivassporlular vardı..Ve yarın sen o sevdiğin FB'ye gidince yine biz kalacağız bu sevdaya sahip çıkan..Tamam bize hayallerimizi verdin ama küstahlık yapacaksan,kibir yapacaksan ben Bank Asya'da oynamayı tercih ederim..

Ayrıca biz büyüyoruz lafı da artık samimi gelmiyor..Büyük takım Gençlerbirliği gibi takıma kendi sahasında kornere gidip saniyeleri geçirmenin peşinde olmaz..Yazıklar olsun!
Metal Gear isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 24.05.2009, 23:22   #27
izmirliyigido
Gast

Maçın yıldızı kimdi ? Maçın yıldızı ilk önce KAMANAN'dı. Oyuna girer girmez yine BÜLENT UYGUN'un oyununu bozdu. Takım adeta kazanmamak için, Şampiyon olmamak için oynarken KAMANAN girer girmez herşeyi bozuyor. Helal olsun sana KAMANAN... Diğer bir yıldızda MURAT ERDOĞAN'dı. Sahada basmadık yer bırakmadı, gol attırdı, gol attı. Kısaca herşeyi yaptı.

Maçın en kötüsü kimdi ? Maçın en kötüleri vardı. MUSA AYDIN ve MEHMET YILDIZ. Oyunu adeta frenleyen, top tutamayan, pas atamayan, gollük pozisyonları öldüren bu ikili son 5 hafta da Bülent Uygun ile beraber Şampiyonluğu sattılar.

Maçta göze çarpanlar ? Sanki Şampiyon olmamak herşeyi yaptık sahada. Hele de Kamanan ve Murat Erdoğan sayesinde maçı 3-1'e getirmişiz, bizim sağlam bir averaje ihtiyacımız var. MEHMET YILDIZ kötü oynuyor ne güzel onu çıkarmışsın neden BALİLİ'yi almazsın. Onu neden küstürürsün? Daha fazla gol atmak varken geriye yaslanmak niye anlamış değilim. HAYRET !!!!!....

Hele taç atışlarında, korner atışlarında vakitten çalmak için yapılanlar tam bir utanç görüntüleriydi.

Ne gibi eksiklerimiz var ? Ne gibi eksikliğimiz var biliyormusunuz? Biz ŞAMPİYON olmaya hazır değiliz. Kimse bunun aksini söylemesin. Planlı bir şekilde Şampiyonluk potasından çıkıldı ve şimdi de göstermelik olarak Şampiyonluk kovalanıyor ama göreceksiniz ŞAMPİYONLAR LİGİ'ne bile gidemeyeceğiz.

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Yüreğimiz ağzımızda, sinir kahrolarak, Mehmet ve Musa başta olmak üzere, Hayrettin'e, Tum'a kıza kıza bir maç seyrettik.

Taraftar nasıldı ? Taraftar nasıl olsun ilk golü biz yiyene kadar çok çok iyiydi golü yiyince şevki kırıldı, morali bozuldu. Yine de "YİĞİDO GENÇLİK"in bulunduğu bölüm çok çok iyiydi.

Maç hakkında genel yorumunuz ? Maça değil kaçan ŞAMPİYONLUĞA üzlüyorum. Kahroluyorum. Galibiyetlerin tadını bile alamıyorum. 50 yılda bir gelen fırsatı kendi ellerimizle verdik ya HELAL OLSUN BİZE...

AYK
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 'a Teşekkür Ediyor...
Alt 24.05.2009, 23:31   #28
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1045 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

bugunkı bızım futbolcuların ve bulent hocanın demeclerıne baktımda bızımkıler
umudu kesmısler.2.lık ıyıdır havasındalar.hele bulent hoca kendınce bu ıkıncılık bızım ıcın buyuk basarıdır yapacagımızı yapdık havasındaydı,bı yerdede haklı ama sampıyonluk nerdeyse cepteyken olmadık ıslerle ıkı haftada herseyı berbat edenlere ben helal olsun dıyemıyecem. bu kadar yaklasmısken kendı ellerımızle yerle bır ettık resmen.. yalnıs anlasılmasın,gecmısın ne,basarın nede ıkıncılıgı begenmıyorsun dıye dusunulmesın..buraya kadar getırıp son dk da havlu atacagına,orta sıra takımı ol bızlerıde umutlandırıp,sonradan uzme. macın adamı murat erdogan bence bıde bulent hocanın bı turlu ılk onbıre koymadıgı kamanandır.dua etsın bugun kurtardı kamanan bulent hocayı. en kotusude musadır uzun zamandır oldugu gıbı..umarım bır an once talıbı cıkarda satarız..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda GuVeN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 25.05.2009, 00:06   #29
yorumyapıyombenya
Tecrübeli Yiğido

yorumyapıyombenya - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

362 Mesajına 849 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 819 yorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDIyorumyapıyombenya TAM BIR BEYEFENDI

Maçın yıldızı kimdi ? Blica ve TUM

Maçın en kötüsü kimdi ? SEDAT

Maçta göze çarpanlar ? PAnik , telaş bizi mahvediyor

Ne gibi eksiklerimiz var ? Sedatın yerine iyi bir oyuncu

Maç hakkında ki genel görüşleriniz neler ? Şampiyonlar ligi hayırlı olsun

Taraftar nasıldı ? MÜkemmeldi

Maç hakkında genel yorumunuz ? Bu takımla gurur duyuyorum
Alt 25.05.2009, 00:16   #30
Besyo_cu
Usta Yiğido

Besyo_cu - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.819 Mesajına 8.169 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1288 Besyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende ZukunftBesyo_cu hat eine strahlende Zukunft

Macın yıldızı Blica , TUM ve bir gol bir asistle oynayan Murat erdoğandı. Sahanın bence en kötüsü Sedat BAYRAK'tı. Yazmakdan bıktım Diallo Sedat'dan cok daha iyi oyuncu diye ancak Bülent hocam nedense bu inadından vazgeçmedi. Eminim ki Bülent hoca gibi müthiş bir futbol adamı da bu gerceği biliyor. Bile bile neden oynatmıyor işte burasını bir türlü anlayamıyorum.
Besyo_cu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Etiketler
değerlendirelim, maçı

Seçenekler Arama
Stil