Ana Sayfa  |  Site Haritası  |  Forum  |  Chat
‹ Anasayfaya geri dön  |  Sivaslilar.net  |  Sivastuning.com
Sivasspor

Hoşgeldiniz
Zurück   SivasSpor.com - Yiğidoların Özgür Sesi > Haberler > Haberler

Seçenekler Arama Stil

Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?
Alt 14.10.2009, 15:31   #21
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

27 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 570 Kederli Yiğido FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Ertuğral Sivas'ı Neden Kabul Etti?

Alıntı:
H_Turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Geçensenede büyük konuştu bülent uyhun ne oldu Avrupada 5-0 gibi fark oldu tamam başarıda gerçekci düşünmek lazım.
Gelin beraber gerçekçi düşünelim. Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz takımlar yedek kulübelerinde oturttukları oyuncuları satsaydılar Sivasspor'un tüm kadrosunun bedeli kadar maddi kaynak yaratırlardı. Adaletsiz olan bu arenada lig 2.si olmak başarıdır.

Bülent hocanın hataları yok mu elbette var ama istikrar denen olguyu kavrayamadık. Arsene Wenger gibi büyük bir hoca eğer Sivassporda olmuş olsaydı adamı 20 kere kovmuştuk sizlerin bu mantığıyla.
Kederli Yiğido isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 14.10.2009, 15:41   #22
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Kederli Yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gelin beraber gerçekçi düşünelim. Şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz takımlar yedek kulübelerinde oturttukları oyuncuları satsaydılar Sivasspor'un tüm kadrosunun bedeli kadar maddi kaynak yaratırlardı. Adaletsiz olan bu arenada lig 2.si olmak başarıdır.

Bülent hocanın hataları yok mu elbette var ama istikrar denen olguyu kavrayamadık. Arsene Wenger gibi büyük bir hoca eğer Sivassporda olmuş olsaydı adamı 20 kere kovmuştuk sizlerin bu mantığıyla.
Ne yani 7 maçtır 1 puan topladığı için aferinmi diyeydik Tüm türkiyeye düşman ettiği için sağolmu diyeydik biraz havalandı ilk sene biz dedi ikinci sene ben dedi iyiki gitti çımarmıştı bunu trtde yorumcularda söyledi ilk sene biz ikinci sene ben dediği için kaybetti dedi doğruda dediler.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı H_Turan'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.10.2009, 15:49   #23
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt

Alıntı:

Bak degerli arkadasim sende vurgu yapiyorsun Basari demeki sadece para ile olmuyormus. Kacan sampiyonlugu bir kenera birakirsak 2.olmamiz veya ilk bes icerisinde yer almamiz takimimiz ve camiamiz icin basaridir tabiki. Ayrica basarili olmanin temel faktörü istikrardir.bir yil önce sampiyonluga oynadigin takimla bir sezonda yemedigin golü 8 haftada yiyorsan 8 haftada ligin dibinden kurtulamiyorsan ayrica senin tabirinle futbolcu ayni yönetim ayni hoca ayni burda sorun var demektir. futbolcu oynamiyor gerekcesi vardi bizim eski hocanin teknik adam takimini oynatmakla sorumludur. takimini teknik ,moral motivasyon olarak maca hazirlamakla sorumludur.ayrica bu takimi gönderilenlerden daha kaliteli diye kendisi kurdu. simdi bu durumun faturasini niye Sivas Camiasi ödesin . Bu duruma gelinmesinde sorumlulugu zaten eski hoca üzerine alip gitmistir Allah isini gücünü rast getirsin. Bundan sonra bizede düsen destek olamak. yeni hoca kurmadigi bir takimla secmedigi oyuncu yapisi ile ligde kalma savasi verecek bunu basarirsa bile büyük basaridir. Asil yeni hocanin kalitesi seneye ortaya cikacak. kendi sectigi ve kendi kurdugu oyuncu yapisi ile verdigi sinav hocanin kalitesini gösterecek..
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.10.2009, 16:20   #24
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

Bu mantalite başarısızlığa mahkumdur. Avrupada neden beş yediğimizin açıklaması bu mantalitedir. Sabırsızı, en küçük hata kahraman yaptıklarımızı hain yapıyoruz.
Alt 14.10.2009, 16:29   #25
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 660 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Bu mantalite başarısızlığa mahkumdur. Avrupada neden beş yediğimizin açıklaması bu mantalitedir. Sabırsızı, en küçük hata kahraman yaptıklarımızı hain yapıyoruz.
Kardeşim sen neyi sanuyorsun ben anlamadım.

Tum gibi bir oyuncuyu satıp yerine Ersen Martin gibi bir kazmayı koyan Bülent Hoca değilmiydi.
Türkiyenin en iyi defans oyuncusu Bilica'nın alternatifi olarak Yasin çakmağı getiren
ve bütün mağlubiyetlerde baş sorumlu olan bu oyuncuyu takımda banko oynatan bülent hoca değilmiydi.

Ersen Martin'le, Yasin Çakmak'la, Uğur Kavuk'la sen başarıdan söz ediyor ve ilk 5 hedefliyorsan sen ya bu işi bilmiyorsun yada hayal dünyasında yaşıyorsun demektir.

Bu oyuncularla 8 haftada sadece 4 puan alabilirsin. bu mantıkla 34 haftada en fazla 18 puan toplayabilirsin.
18 puan nere 40 puan nere soruyorum sana.

Üstelik Hoca sezon sounda 40 puan dememiş. buraya dikkat et.
okumayı bilmiyorsun üstelik okuduğunuda anlayamıyorsun.
Anlamdanda yorum yapıyorsun.

İlk önce hedefimiz 40 puan toplamak ve yerimizi garantilemek demiş.
bu 25. hafta olur 30. hafta olur.
Önemli olan 40 puan'ı cebimize koyup rahatlamak sonrada alabildiğimiz kadar alıp yukarı çıkmak demek istemiş.

8 haftada 4 puan almış bir takımın ilk 5'de olmasını beklemek mantıksız olduğu kadar imkansızda.
Üstelik kadron Ersen Martin ve Yasin Çakmak gibi kalitesiz oyunculardan oluşuyorsa.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı Shan58'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.10.2009, 16:46   #26
H_Turan
Usta Yiğido

H_Turan - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

257 Mesajına 394 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 738 H_Turan FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR

Alıntı:
Başarısızlığa Susacakmıyız Tabikide Tepkimizi vereceğiz En küçük hata dediğin 7 maçta bir puan.
H_Turan isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda H_Turan'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.10.2009, 17:46   #27
sivaslitaner58
Usta Yiğido

sivaslitaner58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

227 Mesajına 303 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 779 sivaslitaner58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

insallah yeni antrenorumuz ile sivassporumuz yukselir ligde
sivaslitaner58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda sivaslitaner58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
Alt 14.10.2009, 17:55   #28
GuVeN
Usta Yiğido

GuVeN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2.350 Mesajına 5.411 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1028 GuVeN BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK

Alıntı:
40 puan barajını aşacakmış

Allah'ım hedefe bak ya. Birisi bu adama 40 puan ile bu ligden düşenlerin olduğunu hatırlatması lazım. Adam resmen küme düşmeme mücadelesi vereceğiz demiş. işte size vizyon. Defalarca söyledim ve de söylüyorum Muhsin hoca bu takımı düşürür. Büyük bir hata yapıyoruz.

Sivas'ı neden kabul etmiş. Adam hayatının teklifini aldı. 2 çuval un parasına çalışıyordu şimdi kimbilir kaç milyar götürecek.
arkadaş gözüne küçük geldi ama 12 galibiyet eder kalan 36 puan kafadan atacagımıza bıraz dusunup yazsak daha ıyı olmaz mı?şu 9 haftalık periyotda cok kaybımız olmasaydı gecen yılkı aldıgımız toplam puana ulasıyorduk kalan 36 puanla.. siz kalkmıs hedef kucuklugunden bahsedıyorunuz! ne yapsaydı dıger partal teknık adamlar gıbı gelıp hedefımız ılk 3 mu deseydı su durumda..
GuVeN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı GuVeN'a Teşekkür Ediyor...
Alt 14.10.2009, 18:33   #29
Kederli Yiğido
Acemi Yiğido

Alıntı:
Shan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Kardeşim sen neyi sanuyorsun ben anlamadım.

Tum gibi bir oyuncuyu satıp yerine Ersen Martin gibi bir kazmayı koyan Bülent Hoca değilmiydi.
Türkiyenin en iyi defans oyuncusu Bilica'nın alternatifi olarak Yasin çakmağı getiren
ve bütün mağlubiyetlerde baş sorumlu olan bu oyuncuyu takımda banko oynatan bülent hoca değilmiydi.

Ersen Martin'le, Yasin Çakmak'la, Uğur Kavuk'la sen başarıdan söz ediyor ve ilk 5 hedefliyorsan sen ya bu işi bilmiyorsun yada hayal dünyasında yaşıyorsun demektir.

Bu oyuncularla 8 haftada sadece 4 puan alabilirsin. bu mantıkla 34 haftada en fazla 18 puan toplayabilirsin.
18 puan nere 40 puan nere soruyorum sana.

Üstelik Hoca sezon sounda 40 puan dememiş. buraya dikkat et.
okumayı bilmiyorsun üstelik okuduğunuda anlayamıyorsun.
Anlamdanda yorum yapıyorsun.

İlk önce hedefimiz 40 puan toplamak ve yerimizi garantilemek demiş.
bu 25. hafta olur 30. hafta olur.
Önemli olan 40 puan'ı cebimize koyup rahatlamak sonrada alabildiğimiz kadar alıp yukarı çıkmak demek istemiş.

8 haftada 4 puan almış bir takımın ilk 5'de olmasını beklemek mantıksız olduğu kadar imkansızda.
Üstelik kadron Ersen Martin ve Yasin Çakmak gibi kalitesiz oyunculardan oluşuyorsa.

Ne desem sana boş anlamayacaksın. Bu zeka seviyenle alakalı değil elbette. Sadece körü körüne savunma yapıyorsunuz. Yazmış olduğun bir çok konuda zaten hem fikiriz. Burada ben istikrar diyorum sen günlük gelişmelerle bana karşı savunma yapıyorsun. Dünyada ilk defa transfer hatalarını Bülent Uygun yapmış gibi konuşuyorsunuz. İnsan bu hata yapar. İlk hatada silip atmak neye benziyor biliyormusunuz. Gökdelen inşaatı yapıyorsunuz son katı çıkacakken bir hata oluyor. Siz o hatayı yapan ustanın o hatasını telafi etmesinin yerine komple inşaatı yıkıp bir başka usta getirip o gökdeleni baştan kurmaya çalışıyorsunuz. Sonrada niye Anderlecht bize 5 attı diyorsunuz. Dün attığı gibi yarında beş atacak o takımlar bizlere. çünkü bizler sistemli bir çalışmaya yabancıyız. Bizler hep inşaatın temeliyle uğraşıyoruz. Yık yap diyoruz. Avrupa takımlarında böyle bir şey görmeniz mümkün mü? Gidin bakın Premier Lig'in köklü ekiplerine hocalarına ne şekilde yetkiler vermişler ve de o hocaları ilk başarısızlıkta kapı önüne koyuyorlar mı? O yetkiler bizde verilsin ilk başarısızlıkta adam vurulur. Bunu görebilecek Türk kulübü tüm rakiplerinin önüne geçecektir ama yok sizin gibi taraftarlarla bu kulüp biz olamayacağız.

Fatih terim Galatasarayda istikrarlı bir çalışma yaptı Uefa kupasını aldı hala ekmeğini yiyoruz. Alın size canlı örneğinide verdim. Daha siz neyin davasını görüyorsunuz. Ben sizlere Türkiye'nin tek büyüğü olma hedefini gösteriyorum sizler yok biz o kadar büyük olamayız 3 sene süper ligde 2 sene 2. ligde takılalım yeter diyorsunuz.

Yazacak çok şey var kulüplerin başarılı olabilmesi için. Hatta taraftar projeleri şeklinde hep beraber katkı sağlayıp ortaya bir çalışma çıkarıp kulübe dahi iletebiliriz ama sizler kısır tartışmalarla gününüzü geçiriyorsunuz. Ben her türlü tecrübemi bu çalışmada kullanmaya hazırım. Eğer sizlerde hazırsanız yapalım ortak çalışma. Bir başlık açılsın. Herkes fikrini söylesin. Tartışarak doğruya ulaşalım. Bunu bir yöneticimiz rapor şekline getirip kulübe göndersin.
Alt 14.10.2009, 18:49   #30
noname87
Usta Yiğido

337 Mesajına 533 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 788 noname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISInoname87 COK SEVILEN BIR KISI

Kederli Yiğido ne yapmaya çalıştığını anlamadım istikrar diyorsun hocaya destek çık başkana destek çık bülent uygunun akrabası mısın nesin adam istifa etti ne yapalım arkasından ağıt mı dökelim ayrıca Bülent Uygun Türkiyede Sivasspor antipatisi kazandırdı hayla anlamıyor musun adam işini yapma merakında değil magazin peşindeydi kendi ismini yükseltiyordu Fenerden çağırsalar bir dakika durmazdı o zaman da dermiydin istikrar diye ayrıca merak ediyorum Muhsin Ertuğral daha iyi kim getirelebilirdi Sivasa
noname87 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda noname87'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...

Etiketler
ertuğral, etti, kabul, neden, sivası

Seçenekler Arama
Stil