sivasspor varken neden gs ve fb yada bjk yi tutiyorlar!!!
sivasin kendi takimi buralara gelince istanbul büyükleriyle mucadele edince
hic mi gurulanmiyorlar hic mi sevinmiyorlar
çok doğru bir yazı ama o yalakalarıda bitirmek yine bize düşüyor boşverelim demekle olmuyor yani ben izmir ksk de oturuyorum çarşıda hadi bi tane göztepeli altaylı bucalı forma giysinde çıksın göriyim f.b geçen yılki avrupa macerasında bile tur atan ne kadar araba varsa indirdiler yani anlaşılan o fenerlileri g.slilar bjklileride indireceksin ibret olacak bakalim yapabiliyorlarmı
insan nasıl memleketi dururken başka takımı tutabilir inanın arkadaşlar belki aranızda en fanatik başka takım tutan bendim hasta bir galatasaraylıydım,ama eskidendi o.ben bile fanatik bir gsli iken 2005 yılından itibaren gsyi bırakıp da doğru yolu bulduysam,gerçek takımım olan sivasspru tutuyorsam diğerleri nasıl sivassporu tutmaz anlamıyorum.amatöre düşsk de bırakan kahpe olsun.forzaaaaaaaaaaaaaaaa sivassssssssssss forzaaaaaaaaa YİĞİDOLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRR.....
insan nasıl memleketi dururken başka takımı tutabilir inanın arkadaşlar belki aranızda en fanatik başka takım tutan bendim hasta bir galatasaraylıydım,ama eskidendi o.ben bile fanatik bir gsli iken 2005 yılından itibaren gsyi bırakıp da doğru yolu bulduysam,gerçek takımım olan sivasspru tutuyorsam diğerleri nasıl sivassporu tutmaz anlamıyorum.amatöre düşsk de bırakan kahpe olsun.forzaaaaaaaaaaaaaaaa sivassssssssssss forzaaaaaaaaa YİĞİDOLAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRR RRRRRRRRRRRRRRRRR.....
Bravo genc kardesim gercek yolu erken bulanlardansin,sivasli olduguna göre Sivastan baska takimi tutmak yigidoya yakismaz. Bir Gün GS,FB,BJK li Sivaslilarda Dogru yolu bulup gercek takimlarina sahip cikacaklar bundan emin ol.. ...
başka maçlarda sivassporlu fakat o kendi tuttugu takım 4 eylüle geldigi zaman onların tarafında maç seyreden sivasspora söven kişiliksiz karektersiz insanlar var
__________________ Her Zaman Her Yerde En Büyük Sivasspor
pazar günü dövüştüğümüz fenerbahçelilerden bi tanesi okulumuza gelmiş ben de vardım kimse bişe edemedi dio insanda biraz şeef halsiyet sen gel sivasın ekmeğini istanbul takımını tut banane sivasspordan de sivasdan yediğiniz tüm ekmekler zehir zıkkım olsun benden geçeni haram ediyorum ved e eminimki diğer bizimle kavgaya giren sivassporlu kardeşlerim de haram ediyorduı*r İYİ GÜNDE HERKES VARDI KÖTÜ GÜNDE SADECE YİĞİDO GENÇLİK VARDI
Elindeki değere sahip cıkmayanlar yarın pişman olsalarda yapılacak bir şeyin kalmadığını göreceklar her şeye rağmen sivassporum seni çok ama çok seviyorum ben BEN BAZILARI GİBİ CAKMA SİVASSSPORLU DEĞİL KALBİ HER ATTIĞINDA SİVASSPORU ANAN BİR YİĞİDOYUM