Alıntı:
|
Onur Büyükdere Nickli Üyeden Alıntı
TAMAM KARDEŞ OLAYI ANLADIM UYARACAM BİZZAT KENDİSİNİ...TŞKLER..YALNIZ MURAT BURDA BİZE KARŞI YAPILAN ELEŞTİRİYE BİR CEVAP YAZMIŞ AMA SINIRLARI AŞMIŞ..BİZE KARŞI ELEŞTİRİ YAPANLAR LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKATLİ OLSUN ELİNE KLAVYEYİ ALAN CEBİNE 1 YTL PARA KOYAN PROTESTOYA KALKIŞIYOR...BU KİŞİLERE CEVAP VERİRİZ AMA BURDA AZALMAK İSTEMİYOZ..KİMSEYLE KÖTÜ OLMAK İSTEMİYORUZ...
|
Onur Kardeş,hakaret eden arkadaşım diyorsun iyi güzel.Bizim burada amacımız bir aile oluşturmak tek yürek olmak değilmi? Sonra benim şahsi yazılarıma bakabilirsiniz,aşağılıyıcı bir şey varsa ben artık daha buraya yazıda yazmam,ve girmemde.Benim uslubum genelde yapıcı olumlu bir ortam oluşturmaktır.200 ye yakın mesaj yazmışım kontrol edebilirsniz.Sonra ortaya bir fikir attık olur yada olmaz sadece bir fikirdi. Sonra dernekten Mustafa Bey cevapta yazdı.Tamam haklısınız dedim.Madem öyle bir kural varsa pankart olayıda olmasın. Ve sizin ortak metniniz olan yazıyı e-mail yoluyla yollayalım dedik.Olay artık burada kapanmıştı.Ve sizin arkadaşınızıda tanımıyorum yazışmamızda olmadı hiç onla.Ve onunla ilgisi olamayan benim yazımı alıntı alarak altına hakarete dayalı sözükler kullanmış. Onur Kardeş bizde Sivas'lıyız Sivas'ımıza bir zarar gelmesini nasıl isteriz.Bakın eleştiri olacak ama şurada sizinde yazdığınız uslup sanki,küçümserlik havasıyla eline 1 milyon ve kalvyeyi alan felan alan gibi sözcüklerle bu nedemek oluyor? Bu sitedeki insanları biraz küçümsemek değilmi sizce? Dernekden olabilirsiniz çok güzel.Başarılar arkadaşım. Ama lütfen biraz kuşbakışıyla değil hoşgörü ve kişilere daha olumlu yaklaşırsanız seviniriz.
"İYİ BİR DOST BULMAK YILLAR SÜRER AMA,KAYBETMEK BİR SANİYE"
Saygıalr