BU MEMLEKETİN HİÇMİ ZENGİNİ YOKTUR HİÇMİ İSTANBULDA SİVASLI ADAMAGİBİ ADAM YOKTUR 3 MİLYON SİVASLI VARMIŞ BENİM KÜLAHIMA ANLATSINLAR ŞİMDİ SİVASIMA SAHİP ÇIKMA ZAMANI BAŞKANI BÖYLE YANLIZ BIRAKMAYLA OLMUYOR GEREKİRSE KAMPANYA BAŞLATALIM TÜRKİYE GENELİNDE YETERKİ ALALIM ŞU ADAMI
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı kaptann58'a Teşekkür Ediyor...
büyük başkan bize al bu oyuncuyu çok faydası olacaktı hem faydası olmasa bile 1.5 milyon euroya alsak en kötü 700-800 bin tl ye yine satarız yine verdiğin 800 bin tl paraya denk geliyo bi kaybımız yok yani lütfen getir başkanım kesenin ağzını açın ve patlatın bombayı....
Ya iyi mucadeleci ve savasci bi oyuncu afrikali varmi daha oteside ahim sahim da bi futbolcu degil arkadaslar dunya kupasinda 2 gol atmakla olmuyor.. Trabzonspordan ayrilacak bi Murat Tosun diye oyun cu var bedavaya bile alinabilir!!! cok iyi ve cok genc!!
Ya iyi mucadeleci ve savasci bi oyuncu afrikali varmi daha oteside ahim sahim da bi futbolcu degil arkadaslar dunya kupasinda 2 gol atmakla olmuyor.. Trabzonspordan ayrilacak bi Murat Tosun diye oyun cu var bedavaya bile alinabilir!!! cok iyi ve cok genc!!
KARDES BEN TSHABALALAYI DÜNYA KUPASINDAN EWWEL KONFEDERASYON KUPASINDA İZLEMİŞTİM SANA ŞUNU SÖYLİYİM RONALDINHONUN AYNISI...DÜNYA KUPASINDA YETERİNCE KENDİNİ GÖSTEREMEDİ