Hoca´nin affetmeme gibi bir lüksünün oldunu sanmiyorum mecburiyet karsisinda affadecek.Mehmet zaten teknik heyet,yönetim ve bütün camiadan özür diledi kendisine yakismayan harakattan dolayi.Aslinda bunlarin bakmayacaksin gözünün yasina keseceksin faturasini paf takimi ile calissin dursun anlamalari gerekiyor sivasspor formasi altinda böyle bir olayin yasanmamasi icin bundan sonrakilere iyi bir göz dagi olur.Ama kadro kurmakta bile zorlandimiz bu zor günümüzde gercekten bu ceza bizim camiamiza cok lükse kacar mesut hoca affedecektir etmeside gerkir diye düsünüyorum.
gçen senede manisada sezeri kadro dışı bıraktı daha affetmedi ama affedilmesi lazım iki futbolcuyada ihtiyacımız var
mehmet yıldız bu kuluple özdeşleşmiş bir futbolcumuzdur bir evladımızdır
bazıları sivaslıyım demeye utanırken o sivasda kazandığı parayı yine sivasa yatırmıştır yarın belki 15 kişiye iş verecek ekmek kapısı açacak
keita konusuna gelince suçludur bir kaptan olarak yapmaması lazımdır yanlız şunu milletin göz önüne alması lazım sahada vede saha dışında bütün yük mehmet yıldızın üzerinde oda takımın iyi olması için çok çabalıyor olmayınca saha içinde vede saha dışında hırçınlaşıyor bunu yapmasının tek sebebi sivassporu vede sivaslıları çok sevmesidir
birde bazı yöneticilerimiz hayrettini vede mehmet yıldızı ticaretin içine çekmekle sivasspora en büyük düşmanlığı yaptı
Bu Konuda üçyıldız58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...