Yaw arkadaş ver iyice yüklü bi ceza. Her ay tıkır tıkır aldığı ücretini eksik alsın da bi görelim.
Yok ihtiyacımız yok böyle şeyin içine girmeyiz diyosan yine kes cezasını, verdiğin para cezası ile de bayrak yaptır dağıt maçta taraftara. Dağıtırken de görevliler söylesin yönetim Sedat bayrağı dağıtıyor diye Bir zamanlar Melih Gökçek'in Emin Çölaşandan aldığı tazminatlarla döner dağıttığı gibi
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Djamoka'a Teşekkür Ediyor...
Klüp ceza verse ne olur vermese ne olur,Sedat malesef kendını taraftarların cogunlugunun gözünde bitirdi. Bundan büyük bir ceza var mıdır? Bence yoktur!
otorite boşlugunun oldugu yerde duzende olmaz,azimde olmaz,saygıda olmaz sedat efendı her turlu saygısızlıgı rezaletı yaptı ama aynı tas aynı hamam.bır kurum bu kadar mı acız
Sahadaki hırçınlığı hakeme değil top oynamaya yapsa tek başına maç alacak ama olmaz böyle acilen desteğe ihtiyac var(psikolojik olabilir ) bugörüntüleri yiğidodan görrmek istemiyoruz biz eski sedatı istiyoruz ya da....
sedat efendi senin suyun ısındı bu takımda
bülent hocanmı ögütledi kırmızı kart görmeni
senide eskişehire aldırır bu gidişle
hoş kendiside orda ne kadar kalabilir????????????????
bence defol gitttttttttttttttttttttttttttt ttttttttttttttt
Yeri doldurulur mu vs.diye tartışmaya bile gerek yok bence,gayet sıradan bir oyuncu...Keskin sirke küpüne zarar misali zaten sıkıntılı bölgeden ayrılamıyoruz iki senedir birde böyle takıma zarar veren oyuncuları kaldıracak gücümüz yok...Kadroda yapılacak revizyonda takımdan gitmesini istediğim isimlerden biri,geçtim böyle davranışlarını kulüp için gerekli bir oyuncu olduğuna hiç mi hiç inanmıyorum...
BİZ SIVASLIYIZ!!!