Alıntı:
eskibektaşlı Nickli Üyeden Alıntı
Sivassporumuzun ikinciş yarı düzelmesi için büyük bit revizyon şart arkadaşlar.
Bakıyorum futbolcu 17 maç içerisinde bir veya iki maç kendini göstermişse o da
takım olarak iyi oynadığımız zamanlar geri kalan 15 maç içerisindeki beceriksizliği
kötü futbolu görünmüyor bir futbolcuyu değerlendireceksek bir iki maç için değil
tüm maçlarını dikkate alarak istikrarı varmı yokmu ona bakmalıyız.
Gördüğüm kadarıyla , Kadir Pekmezci bir iki maç çok koştu diye kalan maçlardaki
dan-dun oyunu hemen unutuldu dün akşamki golün sebebide bilinçsiz müdahalesi
ile olmuştur aynen Sedat gibi,(Tabii Ramoviçin kalenin en sağında durması ve solunu boş bırakması yani pozisyon hatası da sonuca etki etmiştir) ayrıca bu futbolcuyla birlikte Mehmet Nas, Uğur Kavuk ayağındaki topu çok rahat bir şekilde rakibe kaptırıyorlar ama arkasından koşayım müdahale edeyim yok...seyrediyorlar bunlarında takıma bir faydası yok
maalesef düzelen iyileşen bir Abdurrahman olursa Uğur Kavuk sivassporda oynayacak bir oyuncu değil.
İyi bir kadro kurabilmek ve takımı şişirmemek için gitmesi gereken oyuncular
bana göre yaş ortalamasınıda dikkate alarak ,
1-Sedat Bayrak
2-Uğur Kavuk
3-Kadir Pekmezci
4-Mehmet Nas (çalım üzerine çalım atıp topu kaptırmak oyun değildir)
5-Ceyhun Eriş ( '' '' )
6-Saido
7-İbrahim Şahin (Bank asya da bile oynayacak oyuncu değil)
8-Zita (kumaşı iyi istikrar yok-daha iyisi alınırsa bırakılmalı)
9-Sedat Yeşildağ -Neden transfer edildi hala anlamış değilim)
Rıza Çalımbay 6-7 oyuncu transfer edeceğiz dediğine göre 9 oyuncunun gönderilmesinde fayda var zarar yok üstelik kadro şişkinliğinide düzeltmiş olur.
Şu an gördüğüm kadarı ile orta sahada zayıf kalıyoruz (sebebide yaşlı ve çalım hastası Ceyhun,M.Nas yüzünden)ve kanatlarda iyi dripling atan oyuncular ile yırtıcı forvete ihtiyacımız var tabiiki defansa da
Ayrıca daha iyisi bulunursa keita da satılabilir yabancı kontenjanı açılmış olur.
|
ben iyi bir ugur kavuk un apdurrahmandan cok cok faydali oldugunu görenlerdenim.ugur orta yapmasini bilyior pas atmasini bilyior hele hele maclarda asist bile yapabiliyor burda gönderilecekler listesine koyanlarin ben futbol bilgisinden süphe ederim
geleim kadir bekmezci kadir tamina tamina avrupa standartinda futbolcudur ama kendini gelistirmesi gereken bir konu varsa oda zamanlama yoksa cok cok kaliteli isim
mehmet nas görev adamidir vede böyle oyuncu her takima lazimdir onun cabuklugu sayesinde cok ataklar olgunlasmadan kesildigini görmemezlikten gelmek olmaz.
ben bu takimda bu isimlerin kesinlikle kadroda kalmasini isteyenlerdenim digerleri icin konusmaya zaman kaybetmeye degmez.
ben gecen seneki basarizligin üzerinden bülent hocanin getiridigi iyi futbolculari bile seyircimiz ve yönetimimiz futbola küstürdügünü unutmamaliyiz simdi riza hoca onlara sahip cikti ve onlarda yavas yavas kendilerini göstermeye basladi.