şu ermanı anlamıyorum takıma verdiğizararı hiç düşünüyormu onun yüzünden 2 kişi eksikoynuyorun ilerde toptutamıyor ikili mücadele yok adam eksiltme yok yokoğluyok eskaza bir golatıyor herşeyi perdeliyor rızahocaha bunu görmüyor biz ermanla geldiğinden beri hiç maç kazanamadık bundan sonrada kazanamayız mlesef
elin antalyalısı koç gibi top oynuyor bizim adamlar yerden kalkamıyor hayretler içindeyim nasıl oluyor arkadaş sen sivas şartlarında nasıl top oynuyamıyorsun.antalya yaz memleketi onlar sıkıntı çeker derken biz çekiyoruz hayret.burda eneramo ve kamil ve nendonça bahane yapabilir ilk defa sivasta top oynuyorlar gerisi nasıl utanmadan saha şartları diyor.rakip sahanın iyi yerindemi oynadı siz kardamı oynadınız yuh diyorum başkada bişey demiyorum.tek umudum kamil ve eneramo yoksa bu eskilerden bir halt olmaz.ibrahim dagaşana gelince belki taraftar tepki göstermese daha iyi olurdu ama ertugrula neden tepki göstermiyor bu taraftar yada adem sarı bize gol attı.ona niye tepki yok yada servet bilica ve digerleri bunlara neden tepki olmuyordaibo ve toraman a tepki oluyor bunu düşünün bay ibrahimler.sebepsiz bişey olmaz.....
yaw zaten böyle bi maç oynanmadıki bence tatil edilmesi gereken bir maçtı bizim eneramo ve grosicki ilk kez bu kadar karda oynadı eneramonun kara uygun ayakkabısı yoktu 1 puan almak bence zaferdir
Bu Konuda 58 SiVaSıM 58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...
sivaslı bir futbolcuyu başka takıma gitti diye yuhalamak yakışmadı sivasspor taraftarına.hem de her fırsatta sivaslı olduğunu gururla söyleyen birine.
yazıklar olsun size.
sivaslı bir futbolcuyu başka takıma gitti diye yuhalamak yakışmadı sivasspor taraftarına.hem de her fırsatta sivaslı olduğunu gururla söyleyen birine.
yazıklar olsun size.
Trafatar Yuhladıysa bİr bildiği vardır
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı H_Turan'a Teşekkür Ediyor...
maçın iptal edilmesi lazımdı zemin kötüydü ayrıca antalyasporda hiç bir futbolcunun görüşüne katılmıyorum necati diyor penaltımız verilmedi penaltı olmayan poazisyona nasıl penaltı verilsin dağaşan diyor ben sivaslıyım sıvaslı dediğin satıp başka takıma bülent istiyo diye gitmez kafa olarak sivaslı dağaşan geçen sene takımdan ayrılmak istediğini herkes biliyor