Hatırladığım kadarıyla Ts ile çıktığı ilk maçı Sivasspor maçıydı ve sezer oyuna girerken Ts 3. golünü atmıştı yumruğuyla yaptığı gol sevinci ve daha sonrasında ligtv de yaptığı sivas yorumlarından sonra nasıl dönmek istiyor anlamadım
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı atrium58'a Teşekkür Ediyor...
Bence guzel bir alternatif ve kadro derinligi icin iyi olur.
Mehmet Nas cok sakatlanan bir futbolcu. Rada oynayip oynamadigi belirsiz.
Kadir gecen sezonki performansindan uzak. Tek adayim Kivanc.
gelebilirde gelmeyebilirde acikcasi trabzona gittigi icin cok sinirlenmistim ama kadro derinligi icin yapilacak akkilica bir transfer olur abartmayin bence yerinde bir transfer olabilir
***pedriel maclarda cok geride oynuyor..nerdeyse oyun kurucu görevini yapacak
***ankara maclarda gördüm .rıza hoca on ayda bir takım kuramadı.mersin teknik adamı n.sağlam 2 takım kurmuş**rıza hoca ya siyah beyaz eşofman yakışmış
Diğer bir haber kaynağına göre de kendisi Samsunlu Kemal Tokak için takasta kullanılacakmış.Bu yayın organları her yeni güne acaba nasıl bir haber sallasam da gündemi meşgul etsin diye uğraşıyorlar.Kaldı ki Sezer'in ne işi var bizim takımda,bedelsiz gelecekse buyursun gelsin aksi takdirde orta sahamızda al birini vur ötekine.
BİZ SIVASLIYIZ!!!
Gelmesi için bir neden yok. O tarzda oyuncuya şu an için gerek yok. Bizim iyi bir pasör ve gol yollarını diklemesine besleyecek, kanatları hücuma kaldıracak bir orta sahaya ihtiyacımız var. Sezer'in oyun stilini hiçbir zaman beğenmedim. Kendisine başka takımlarda başarılar dileriz.