Trabzon maçından sonra hakeme yüklendik sonunda konu meclise taşındı şimdi bize cezamı yoksa ödülmüdür nedir bu maçtada canımız yanacak gibi hakem kuddisinin yakın akrabası
Trabzon maçından sonra hakeme yüklendik sonunda konu meclise taşındı şimdi bize cezamı yoksa ödülmüdür nedir bu maçtada canımız yanacak gibi hakem kuddisinin yakın akrabası
Bu maça MUSTAFA KAMİL ABİTOĞLU'nu vermişler bunlar gerçekten akrabamı abi.
kaleyi gördüğümüz yerden vurmalıyız... karşı karşıya ya da boş kalelere çok kaçırdık bu sene uzaktan vuralım diyorum Allah ne verdiyse...işimiz zor ama imkansız değil!!!
Gardaş Diyelim Kaleci Kaleyi Görüyor kaleden Kaleye Vuracak Değil Ya
Maçta Eboue yerine Sabri,Elmander yerine Milan baroş,Emrenin yerine Riera oynucakmış ve selçuk yedek çıkacakmış biz bu takımı dağıtırız adamlar rotasyona gidiyosa bizi ciddiye almıyolar demektir tur bizim beyler...
Galatasaray A.Ş. - Sivasspor
Stat/Saat: Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena / 20:30
Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu
Yardımcı Hakemler: Serkan Akarca-Asım Yusuf Öz
4. Hakem: Hakan Özkan
takımdaki yabancılara bu sene için hiç inancım kalmadı...tatile çııkmşlar bile kafada...ligde kendi evimizde fark yediğimiz gs yi evinde nasıl yeneriz? bakalım inşallah yanılan ben olurum
Maçta Eboue yerine Sabri,Elmander yerine Milan baroş,Emrenin yerine Riera oynucakmış ve selçuk yedek çıkacakmış biz bu takımı dağıtırız adamlar rotasyona gidiyosa bizi ciddiye almıyolar demektir tur bizim beyler...
çok güzel bir haber.sabri yabancı değil bizden sayılır.ben umutlandım, dediğin gibi olursa eleriz.